Leander luna kommode med pusletop hvid/eg

Leander luna kommode med pusletop hvid/eg

Leander
Når en lille ny bliver født, får du brug for en god pusleplads. Leander Luna™-pusleenheden er skabt som et smukt tilbehør til Leander Luna™-kommoden.
...Læs mere
pris6,099.00 DKK
VariantLeander luna kommode med pusletop hvid/eg
3 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Når en lille ny bliver født, får du brug for en god pusleplads. Leander Luna™-pusleenheden er skabt som et smukt tilbehør til Leander Luna™-kommoden. Designet er let og svævende og indbyder til nærvær mellem barn og voksen.
De høje kanter på pusleenheden giver tryghed til dig og dit barn og indbyder til hyggelige stunder. Den store pusleflade og kommodens tre skuffer giver dig samtidig god plads til de ting, du får brug for, når din baby skal pusles.

Leander Luna-kommoden er designet med kærlighed til barnets legende univers. De skrå linjer og den elegante balance mellem krop og ben giver Luna™-kommoden et svævende og let udtryk, der skaber en følelse af ro på børneværelset.
Tanken er, at kommoden skal kunne følge barnet i mange år – fra et funktionelt møbel, der gør plads til legen til et tidsløst opbevaringsmøbel i det moderne hjem. Med tre rummelige skuffer giver Luna-kommoden god plads til opbevaring af barnets små skatte og hemmeligheder.

Kommode mål: H: 86,4 cm, B: 102,7 cm, D: 52 cm
Pusletop mål: H: 12 cm, B: 89,4 cm D: 72 cm
​​​​​​​Pusletoppen kan bære op til 15 kg. 

  • Varenummer: 333953, 333955
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk