Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Derfor skal du vælge os

I BabySam tilbyder vi en række ekstra services, som har til formål at gøre det hele meget lettere for dig og sikre dig tryghed, når du handler hos os.

Prismatch hos BabySam


Prismatch

BabySam har prismatch på barnevogne, klapvogne, møbler og autostole. Det betyder, at du trygt kan købe det hele hos os,når du skal foretage de store køb.

Gratis rådgivning hos BabySam


Gratis personlig rådgivning

Få overblik over dit behov med din helt egen BabySam-rådgiver, som giver dig professionel hjælp og vejledning i butikken.

Autostol hos BabySam


Det får du når du køber autostol hos os

Hos BabySam får du professionel rådgivning af vores erfarne, veluddannede og certificerede medarbejdere.

De kan altid hjælpe dig med at vælge den helt rigtige autostol til dit barn.

Vælg med omtanke

I BabySam går vi op i, at vi sælger produkter, der som minimum overholder alle de love og standarder, der er lavet for at beskytte mennesker, miljø og især vores børn.

​​​​​​​

En stor del af vores produkter gør mere end at leve op til de gældende standarder og lovgivning og tager ekstra hensyn til miljø og/eller dit barns sundhed. Disse produkter kan du genkende på ikonet ”Vælg med omtanke” i kataloger og i vores butikker.

Handelsbetingelser

Landsdækkende returret i

365 dage

Du kan returnere dine ubrugte varer i 365 dage, når du kan fremvise bon, byttemærke eller faktura. Uanset om du har købt varen i en af vores butikker eller i webshoppen.​​​​​​​

Fragt hos BabySam

Hurtig levering inden for 1-2 hverdage

Hver dag hele døgnet rundt kan du shoppe online på babysam.dk. Du kan få dine varer sendt hjem til dig eller til nærmeste GLS pakkeshop.


Du kan også vælge gratis levering til din nærmeste BabySam butik, hvis du køber for over 499,-  Fragten til BabySam butik er gratis for Klub BabySam medlemmer.  (NB. Enkelte varer er undtagen, da de skal leveres med fragtmand.)