Køb autostol

hos

BabySam


Det får du, når du køber autostol i BabySam

Hos BabySam får du professionel rådgivning af vores erfarne, veluddannede og certificerede medarbejdere. De kan altid hjælpe dig med at vælge den helt rigtige autostol til dit barn.

I BabySam får du:

 • Altid professionel rådgivning
 • Vi viser gerne hvordan autostolen monteres korrekt i bilen
 • Vi instruerer også i korrekt brug af sikkerhedsseler - både autostolens og bilens rullesele. Tag derfor bil og barn med, når i besøger butikken.
 • Sikkerhedsgaranti. Alle vores autostole er godkendt i forhold til ECE (R) 44-04 eller i-Size ECE R129/00. Vi fører kun topmærker, der opnår de bedste resultater i sikkerhedstests. Det gælder også de autostole, du lejer hos os.


Købt online?

Hvis i vælger at købe autostol i BabySams webshop, kan i stadig få professionel hjælp til korrekt montering i bilen. Vi tilbyder nemlig samme gode service, som hvis i havde købt autostolen i butikken. Så kom forbi med stolen, så sørger vi for korrekt montering i jeres bil.


Fås kun i butikken ...

Både BabySam og vores leverandører går op i, at autostolene monteres korrekt. Derfor har vi sammen valgt flere modeller, der kun kan købes i vores fysiske butikker. Her har vi uddannet personale, som er trænet i montering af autostole. Det giver os - og jer - sikkerhed for, at i får den rigtige stol, og at den bliver monteret korrekt i bilen.


Prismatch

BabySam giver prismatch på autostole. Det betyder, at i trygt kan handle hos os.

Læs mere om prismatch her


Det siger loven om autostole

 • Børn under 135 cm skal være spændt fast i sikkerhedsudstyr, der passer til vægt og højde.
 • Sikkerhedsudstyr skal være godkendt med enten ECE 44-03, 44-03 (kig efter E-mærket og tjek, at den lange talrække starter med enten 03 eller 04) eller i-Size ECE R129/00.
 • Det er forbudt at placere en bagudvendt autostol ved en aktiv airbag (gælder ikke sideairbags). Loven forbyder ikke fremadvendte stole ved airbags, men vi anbefaler ikke at gøre det.
 • Det koster føreren af bilen et klip i kørekortet, hvis børn under 15 år ikke er spændt korrekt fast.


I-SIZE

i-Size er den nye standard indenfor autostole. De væsentligste ændringer omfatter forbedret beskyttelse ved for- og sidekollision. Barnet skal sidde bagudvendt i min. 15 mdr. Brugen af ISOFIX og støtteben eller toptethersele er obligatorisk. Autostolene klassificeres efter højde fremfor vægt og alder. Alle i-Size-stole passer til alle ISOFIX-beslag. i-Size vil være gældende sideløbende med den nuværende standard.


Dit ansvar

 • Tjek at stolen passer til barnets vægt og højde.
 • Sørg for at autostolen og dit barn er spændt rigtigt fast. Selv den bedste autostol virker kun, når den er monteret fuldstændig korrekt.
 • Gem altid brugsanvisningen og gerne i bilen. Det er der, du får brug for den. Der kan godt gå lang tid mellem, man tager stolen ud, og så kan det være svært lige at huske, hvordan det skal gøres.
 • Sæt aldrig børn under 140 cm bag ved en airbag (gælder ikke sideairbags). Hvis du gerne vil have barnet på forsædet, skal du have frakoblet eventuelle airbags.
 • Husk, at alle børn i bilen skal være fastspændt i godkendt sikkerhedsudstyr - også selvom turen er kort.


Book en rådgiver

Virker det uoverskueligt? Så kom forbi din lokale BabySam eller book en rådgiver og reserver tiden til dig. Så er du sikker på at du får valgt den rigtige autostol, som passer til dit barn, din bil og jeres behov.  Vi glæder os til at se dig i BabySam.