Persondata & cookies


#heltærligt privatliv

I BabySam er vi #heltærlige! Også når det kommer til beskyttelse og sikring af dine persondata. D. 25. maj 2018 trådte den nye databeskyttelseslov i kraft. Det betyder helt konkret, at du som kunde har en række nye rettigheder i forhold til hvordan vi opbevarer og behandler dine persondata.


Vi har derfor i BabySam gennemgået vores politik, så vi er #heltærlige og  sikre på vi lever op til alle de nye krav.


​​​​​​​PERSONDATA

BabySam respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på BabySams webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. BabySam registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.


Ved at benytte BabySam.dk eller bestille varer i BabySams webshop accepterer du, at BabySam registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.


Du kan benytte BabySam.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. BabySam.dk benytter cookies (se mere i afsnittet  nedenfor), men benyttelsen af BabySam.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.



For at BabySam kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, eksempelvis når du:



  • Foretager et varekøb i BabySams webshop
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via BabySam.dk eller på anden måde




Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at BabySam behandler personoplysningerne, herunder at BabySam:



  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
  • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på BabySam.dk



BabySam sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores IT systemer.


Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig, samt hjælpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.



Du har til enhver tid ret til at:



  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, BabySam har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger



Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos BabySam tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.


Den dataansvarlige er

BabySam A/S

Nyholms Alle 3, 1.

2610 Rødovre

CVR. nr.: 31370450


Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på kundeservice@BabySam.dk.


Klage over BabySam A/S’ behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København K


dt@datatilsynet.dk


www.datatilsynet.dk



COOKIES

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på en pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren.


BabySam benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores webshop og serviceydelser. Herudover benyttes cookies til at tilpasse din browsing-oplevelse.


Når du får adgang til vores webshop, sender vores server en cookie til den computer, smartphone, tablet-pc eller anden enhed, som du benytter, når du får adgang til og benytter vores webside. Denne cookie giver os mulighed for at genkende din enhed, men ikke hvem der bruger den.


Afvis eller slet cookies

Hvis du ønsker det, har du altid muligheden for at afvise eller slette din cokkies på din computer. For at gøre dette skal du ændre indstillingerne i din browser, hvilket er forskelligt alt efter hvilken browser du anvender. Vær dog opmærksom på at mange funktioner og services ikke længere vil være tilgængelige, da de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager.


Se vejledning til hvordan du afviser eller sletter dine cookies her.