Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Velkommen til BabySnak

Her følger vi dig fra 1.trimester og gennem hele din graviditet og til livet med en lille ny baby i familien. Vi guider dig med relevant indhold og besvarer måske nogle af de tanker og spørgsmål du måtte have i løbet af graviditeten og efterfølgende som baby bliver til tumling.

Gravid

Vandrejournal

FORSTÅ DIN VANDREJOURNAL

Bum, så har du det sort på hvidt - din graviditet. Du går nu en ny tide i møde med kontrol og scanninger. Vi hjælper dig her med at give dig et overblik over de tjek du skal igennem og hvad de forskellige termer på vandrejournalen egentligt betyder.

ventetøj & ammetøj

VENTETØJ & AMMETØJ

Er maven begyndt at antyde en graviditet og er dit normale tøj begyndt at klemme lidt? Så er det måske ved at være på tide at du skal kigge efter lidt tøj, som din flotte mave kan vokse i.  Vi fortæller her lidt om behageligt ventetøj og behageligt ammevenligt tøj.

Ammetid

SÅDAN FORBEREDER DU DIG TIL AMMETIDEN

Planlægger du at amme? Som kommende førstegangs-mor fylder tankerne om amning oftest meget - hvornår løber mælken til, hvordan skal jeg sidde, hvilke produkter kan hjælpe mig for en god amning? Vi hjælper dig lidt på vej.

Udstyrsguide til førstegangsforældre

UDSTYRS-FORKLARING FOR FØRSTEGANGSFORÆLDRE

Det kan være uoverskueligt at have overblikket over alle de ting man skal anskaffe sig, når baby er på vej. Vi hjælper dig med at finde frem til det som passer til jer og jeres livsstil.

inspiration til pusleplads

INSPIRATION TIL PUSLEPLADSEN

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

Pak hospitalstasken

PAK HOSPITALSTASKEN

Er tankerne meget om kommende fødsel? Det kan måske give lidt ro i sindet, at planlægge din hospitalstaske og hvad du ønsker at medbringe. Vi giver dig et par tips til hvad du kan overveje.

Babys bad

BLIV KLAR TIL BADETID

Ved det første bad kan man som nybagte forældre være bange for at gøre det forkert. Vi hjælper dig lidt på vej, så du kan være forberedt på din babys første badoplevelse.

Baby & søvn

BABY & SØVN

"Husk nu at få sovet, mens du kan!" Har du også efterhånden hørt den utallige gange fra andre i din omgangskreds? For at forstå jeres kommende søvnmønstre og vigtigheden af søvn, fortæller vi her lidt om hvordan du kan forvente din baby vil sove og hvordan du skaber de bedste rammer for en god søvn.

Livet med nyfødt baby

Den første tid med baby

DEN FØRSTE TID MED BABY

Tillykke med den lille ny <3

Nu begynder en helt ny hverdag, hvor I lige skal lære jeres nye guldklump at kende og at vænne jer til en ny hverdag med afbrudt søvn, nye rutiner og masser af kærlighed.

legetøj til børn

HVORFOR ER LEGETØJ SÅ VIGTIGT FOR BØRN?

De første par måneder af babys liv er legetøj ikke så vigtigt, men derimod nærhed med mor og far. Men lige fra når baby er klar til gradvist at udforske lidt af verden på egen hånd, så er legetøj vigtigt for dit barns udvikling, hele barndommen igennem.

Tid til skemad?

ER DET TID TIL SKEMAD?

"Nu kommer flyvemaskinen!"....At gå fra mælk til grød er et stort øjeblik. Nu skal smagsanserne for alvor udvikles og dit barn skal lære at blive mæt på en anden måde, med mere fast føde. Vi giver dig et par tips på vejen.

Farer i hjemmet for baby

PAS PÅ FARER I HJEMMET

Er de nysgerrige fingre begyndt at udforske liiidt mere end tidligere? Så kan det være en god idé lige at tjekket hjemmet igennem, så du får mere ro i maven. Vi giver dig 8 farer du ikke må overse og en god tjekliste til de forskellige rum i huset.

Inspiration til babyværelset

INSPIRATION TIL BABYVÆRELSET

Har dit baby sit eget værelse? Vi giver dig et par tips til hvordan du kan skabe et værelse hvor der er plads til både søvn, leg og hygge. Med nogle enkle elementer kan du nemlig skabe ro og orden, så det er nemt at bruge værelset på flere måder.

Overnatning ude

GODE RÅD TIL OVERNATNING UDE

Skal dit barn overnatte ude for første gang? Måske er du lidt nervøs for hvordan det vil gå og i tvivl om hvordan I bedst griber det an, så det bliver en god oplevelse, for både forældre, barn og babysittere. Vi giver dig et par råd med på vejen.

næste autostol

ER DET TID TIL NÆSTE STR. AUTOSTOL?

Er jeres barn ved at blive for stor til den mindste autostol? Autostole fås i flere såkaldte grupper, hvilket kan virke som lidt af en jungle når man skal finde den rette. Vi dykker derfor lidt ned i hvad de forskellige autostol grupper betyder og hvornår de passer til barnets højde/vægt.

Tumling (+1 år)

den første fødselsdag

DEN FØRSTE FØDSELSDAG

Den første fødselsdag er noget helt specielt. Nu går dit barn fra at være en baby til en tumling. Og spændende nye tider følger. Et helt år siden fødslen er nu gået og det skal fejres. Vi giver et par idéer til fødselsdagsgaven, som din 1årige vil elske!

begyndersko

TID TIL DE FØRSTE

STARTERSKO/BEGYNDERSKO?

Er dit barn blevet mere modig, når det kommer til at komme op på benene? Så er de første skridt måske på vej, hvis de ikke allerede er taget.

Så er det sandsynligvis også snart tid til at kigge lidt på fodtøjet til dit barn. Vi guider dig til de første begyndersko.

start i vuggestuen

HUSKELISTE TIL VUGGESTUEN/DAGPLEJER

Hvad er godt at pakke med til vuggestuen/dagplejeren? Det kan jo være forskelligt fra sted til sted, men alligevel er der nogle basisting som er gode at huske.

fri for kemi

FRI FOR KEMI I LEGETØJ

Kemi i legetøj? Heldigvis er der i dag meget fokus på at legetøj ikke må indeholde farlig kemi og ftalater. Vi gør dig lidt klogere på kemi i legetøj og hvad du skal være opmærksom på.

Inspiration til juniorværelset

INSPIRATION TIL JUNIORVÆRELSET

Som dit barn bliver større, jo andre behov er der til børneværelset. Vi giver dig lidt inspiration til et lækkert børneværelse.
​​​​​​​

cykle med børn

TAG PÅ CYKELTUR MED DIT BARN

Der er mange måder I kan komme afsted på cyklen sammen, enten med dit barn bagpå i cykelsæde eller i en cykelanhænger. Vi fortæller lidt om begge dele er.

tid til løbecykel?

ER DET TID TIL LØBECYKEL?

"Ih, det er så skægt når jeg selv kan komme hurtigt afsted!" Man kan næsten se stoltheden i øjnene, når ens barn suser derudaf.

Vi giver et par tips til hvordan I kommer godt igang med løbecyklen.
​​​​​​​

rollelege for børn

HVORFOR ER MIT BARN SÅ GLAD FOR ROLLELEGE?

Børn elsker at lege hverdagssituationer eller bestemte roller. Og det er der faktisk en meget god grund til. Disse fantasilege er nemlig en vigtig del af dit barns udvikling. Vi fortæller her lidt om rollelege og deres betydning for børn.

Tøj til enhver årstid

FÅ STYR PÅ GARDEROBEN TIL ENHVER ÅRSTID

Dit lille pus kræver sin garderobe, alt efter årstiden. Vær beredt og få overblikket over hvilke basis beklædning og fodtøj som passer til de forskellige årstider.
​​​​​​​