Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Book en
gratis Rådgiver

En times rådgivning til lige dine behov

Book en Rådgiver er et unikt tilbud til dig fra BabySam. Her får du en times gratis og helt uforpligtende rådgivning i en BabySam butik efter eget valg, samt en fin gave til din kommende baby, ved bookning af en "gravid" rådgivningstime. Du undgår naturligvis kø eller ventetid, når du booker en Rådgiver. Vores dygtige personale står klar til at besvare alle dine spørgsmål og rådgive dig, så du kan foretage de helt rigtige køb.

​​​​​​​

Vi glæder os til at rådgive dig :)

Mine kontaktinformationer

Jeg ønsker at få hjælp med

Vælg den kategori, der bedst beskriver dit behov. Så finder vi den rådgiver, der bedst kan svare på alle dine spørgsmål. Du har også mulighed for at udspecificere dine behov yderligere i kommentarfeltet.

Dato & tidspunkt
Ingen butik valgt

Hvilket babyudstyr skal jeg vælge?
​​​​​​​Vi rådgiver


Hvad er det vigtigste babyudstyr? Det er der ikke noget enkelt svar på. Valg af udstyr, uanset om det drejer sig om køb af barnevogn, valg af ammepude eller dyne, så kommer det an på det liv du og din eventuelle partner lever. Hvad der er vigtigt for jer, behøver ikke at være vigtigt for andre. Men her er en liste over babyudstyr, I bør overveje, når der er en lille ny på vej, og hvor vores rådgiver kan guide jer til at vælge det rigtige.


  • Barnevogn, kombivogn eller klapvogn. Hvad der er bedst for jer, kommer an på, om I bor i byen, har bil, lever et aktivt liv osv.
  • Autostol. Det er lovpligtigt at børn skal være fastspændt i bilen helt fra spæd. Måske har du brug for en autostol der er nem at tage med, måske har du egen bil og vil gerne have stolen fastspændt med isofix.
  • Cykelstol. Cykelstol er ikke det første, du skal investere i. Men fra den lille er et år, er en cykelstol et must, hvis du cykler hver dag.
  • Seng, madras og dyne. Baby har brug for et sted at sove. Vi rådgiver dig til det bedste valg af seng, madras og dyne.
  • Puslebord og -pude. Puslebord handler ofte om plads, mens puslepuden skal sikre, at den lille ny ligger sikkert, og ikke nemt triller rundt og ud. Vi kan hjælpe med at tage det bedste valg for jer.


Undgå unødvendigt babyudstyr

Uanset om du er førstegangsforælder med baby på vej, eller I er garvede forældre, som har brug for nyt udstyr, så kan vi rådgive jer med at tage de rigtige valg, så I undgår at købe unødvendigt udstyr, eller komme hjem med det forkerte. Når du booker tid, er vi klar, når du kommer, og du er sikker på, at få den bedst kvalificerede rådgivning.