Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

GavekortGlæd en du holder af med et gavekort til BabySam. Med et gavekort fra BabySam giver du en gave til Danmarks største udvalg af udstyr til gravide, babyer og børn. Med 32 fysiske butikker fordelt over hele landet er vi aldrig langt væk fra gavemodtageren. Gavekortet kan købes i din lokale BabySam butik, og du vælger selv beløbet på kortet.  


Du har også mulighed for at købe et gavekort online, som ligeledes vil kunne bruges i alle vores fysiske butikker (kan ikke benyttes på webshoppen). Du vælger selv beløb og hvordan du eller modtager skal modtage gavekortet og om du vil vedlægge en personlig hilsen til modtager ved enten et billede eller blot tekst.Du har også mulighed for at købe et gavekort til BabySam via Sendentanke.dk.


Med et gavekort fra BabySam, går du aldrig galt i byen.


Til info: I øjeblikket kan der ikke betales med gavekort online på babysam.dk. Men uanset hvilken BabySam butik du har købt gavekortet i, vil gavekortet kunne bruges i alle vores fysiske butikker. inkl. vores butik i Grønland. (bemærk gavekort købt fra sendentanke kun kan benyttes i vores danske butikker). Har du spørgsmål til køb af gavekort, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 3010  eller skrive til vores mail kundeservice@babysam.dk. ​​​​​​​