GavekortGlæd en du holder af med et gavekort til BabySam. Med et gavekort fra BabySam giver du en gave til Danmarks største udvalg af udstyr til gravide, babyer og børn. Med 29 fysiske butikker fordelt over hele landet er vi aldrig lang væk fra gavemodtageren.


Gavekortet kan købes i din lokale BabySam butik, og du vælger selv beløbet på kortet.  


I øjeblikket kan der ikke købes og betales med gavekort på babysam.dk. Men uanset hvilken butik du har købt gavekortet i, vil gavekortet kunne bruges i alle vores fysiske butikker. inkl. vores butik i Grønland. Har du spørgsmål til køb af gavekort, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 3010  eller skrive til vores mail kundeservice@babysam.dk.


Du har også mulighed for at købe et gavekort til BabySam og få tilsendt via e-mail, SMS med en personlig hilsen. Dette kan du gøre på hjemmesiderne Sendentanke.dk og Gogift.com. På sidstenævnte har du også mulighed for at få sendt gavekortet fysisk hjem til dig eller direkte til modtager.   

Gavekortet gælder i alle BabySams fysiske butikker. (Gavekort fra sendentanke og gogift gælder kun i vores danske butikker).


Med et gavekort fra BabySam, går du aldrig galt i byen.