Guides

Guide til barnevognGuide til barnevogn


GUIDE TIL BARNEVOGN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.


Nogle har brug for en handy barnevogn, der let kan klappes sammen og passe ind i den lille bil, andre drømmer om en stor vogn med masser af plads og terrængående hjul til skovturen. Nogle sværger til komfort. Andre til design. Uanset hvilke behov I har, så kan I garanteret finde den helt rigtige barnevogn hos os. Vi har nemlig Danmarks største udvalg.


Vi har samlet et par tips, til det skal du overveje, før du køber din barnevogn.

Guide til klapvognGuide til klapvogn


GUIDE TIL KLAPVOGN

Når verden bliver større, er det vigtigt med et ordentligt udsyn. Dit barn vokser hver dag og det samme gør dets bevidsthed om omgivelserne.

Guide til autostolGuide til autostol


GUIDE TIL AUTOSTOL

Når dit barn sidder sikkert i sin autostol, kan du sætte dig roligt bag rattet, uanset om du skal ud i verden eller bare ned i vuggestuen.

Guide til sengGuide til seng


GUIDE TIL SENG

Den første seng er ofte placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

Guide til bæreseleGuide til bæresele


GUIDE TIL BÆRESELE

Der er en masse gode bæreseler, og det er lige med at vælge den, der passer til dig og din baby. Vi guider dig derfor igennem de forskellige mærker og deres fordele.

Guide til madrasGuide til madras


GUIDE TIL MADRAS

En god madras kan medvirke til en bedre søvn for baby. Vi har derfor lavet en madrasguide som kan hjælpe dig på vej, når du skal købe en madras til baby.


UDSTYRSGUIDE TIL FØRSTEGANGSFORÆLDRE

Så snart I ved, at I skal være forældre for første gang, vælter det ind med spørgsmål, for det enorme udbud af udstyr er en helt ny verden af...


Guide til legetøj

Guide til børnecykelGuide til børnecykel


GUIDE TIL BØRNECYKLEN

Når det er forår og sommer med masser af solskin og tørre veje, er det perfekt til at lære de små poder at cykle. Eller tage de større børn med ud på hyggelige cykelture i det grønne.

Guide til brystpumperGuide til brystpumper


GUIDE TIL BRYSTPUMPER

Som nybagt mor kan det være overvældende at sætte dig ind i brystpumper og deres funktion. Vi guider dig til en god start her.

Guide til dyneGuide til dyne


GUIDE TIL DYNE

Når du er på udkig efter en dyne til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en høj kvalitet. På den måde sikrer du sit barn den bedste nat og dag. ...

SkoguideSkoguide


SKOGUIDE

Det er vigtigt at kontrollere dit barns sko flere gange årligt, da fødderne konstant vokser og ændrer form, proportioner og struktur.