Guides

Guide til barnevogn


GUIDE TIL BARNEVOGN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.


Nogle har brug for en handy barnevogn, der let kan klappes sammen og passe ind i den lille bil, andre drømmer om en stor vogn med masser af plads og terrængående hjul til skovturen. Nogle sværger til komfort. Andre til design. Uanset hvilke behov I har, så kan I garanteret finde den helt rigtige barnevogn hos os. Vi har nemlig Danmarks største udvalg.


Vi har samlet et par tips, til det skal du overveje, før du køber din barnevogn.

Guide til klapvogn


GUIDE TIL KLAPVOGN

Når verden bliver større, er det vigtigt med et ordentligt udsyn. Dit barn vokser hver dag og det samme gør dets bevidsthed om omgivelserne.

Guide til autostol


GUIDE TIL AUTOSTOL

Når dit barn sidder sikkert i sin autostol, kan du sætte dig roligt bag rattet, uanset om du skal ud i verden eller bare ned i vuggestuen.

Guide til seng


GUIDE TIL SENG

Den første seng er ofte placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

Guide til bæresele


GUIDE TIL BÆRESELE

Der er en masse gode bæreseler, og det er lige med at vælge den, der passer til dig og din baby. Vi guider dig derfor igennem de forskellige mærker og deres fordele.

Guide til madras


GUIDE TIL MADRAS

En god madras kan medvirke til en bedre søvn for baby. Vi har derfor lavet en madrasguide som kan hjælpe dig på vej, når du skal købe en madras til baby.

Tøj & sko str. guide


STR. GUIDE TIL TØJ & SKO

Vi giver dig oversigten over størrelser, når det kommer til børnetøj og fodtøj til børn samt hvordan du måler og finder den rette størrelse til dit barn.


Guide til legetøj

Guide til uld


GUIDE TIL ULD

Vi taler og skriver meget om uld hos BabySam. Men det er der en rigtig god grund til. Uld kan nemlig være en rigtig god basis beklædning for børn i alle aldre. Vi gør dig her lidt klogere på uld og dets egenskaber.

Guide til brystpumper


GUIDE TIL BRYSTPUMPER

Som nybagt mor kan det være overvældende at sætte dig ind i brystpumper og deres funktion. Vi guider dig til en god start her.

Guide til dyne


GUIDE TIL DYNE

Når du er på udkig efter en dyne til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en høj kvalitet. På den måde sikrer du sit barn den bedste nat og dag. ...

Skoguide


SKOGUIDE

Det er vigtigt at kontrollere dit barns sko flere gange årligt, da fødderne konstant vokser og ændrer form, proportioner og struktur.
Guide

til flyverdragt

Guide til højstol


GUIDE TIL HØJSTOL

Der findes faktisk et stort udvalg af højstole, både i design, materialer og anvendelsesmuligheder. Når man taler om højstole tænker mange at det er først aktuelt når baby selv kan sidde, men med babyindsats så har du faktisk mulighed for at få baby med til bords i en tidlig alder.

Guide til babyalarm


GUIDE TIL BABYALARM

Vil du gerne blive klogere på babyalarmer? Så læs med her i vores guide til babyalarmer.