Guides

Guide til barnevogn


GUIDE TIL BARNEVOGN

Barnevognen er oftest et af de helt store spørgsmål, når I skal afgøre hvilken I skal anskaffe jer. Vi guider jer lidt på vej, så I finder den rette som passer til jer.

Guide til klapvogn


GUIDE TIL KLAPVOGN

Når verden bliver større, er det vigtigt med et ordentligt udsyn. Dit barn vokser hver dag og det samme gør dets bevidsthed om omgivelserne.

Guide til autostol


GUIDE TIL AUTOSTOL

Når dit barn sidder sikkert i sin autostol, kan du sætte dig roligt bag rattet, uanset om du skal ud i verden eller bare ned i vuggestuen.

Tilbehør til autostolen


TILBEHØR TIL AUTOSTOL

Så, autostolen er på plads - Tjek!

Til autostolen findes en række tilbehør, som kan give en sikkerhed, når I er på farten. Vi fortæller her lidt om hvad I kan overveje og hvordan I får en god køretur med baby.

Guide til bæresele


GUIDE TIL BÆRESELE

Der er en masse gode bæreseler, og det er lige med at vælge den, der passer til dig og din baby. Vi guider dig derfor igennem de forskellige mærker og deres fordele.

Guide til seng


GUIDE TIL SENG

Den første seng er ofte placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

Guide til babyalarm


GUIDE TIL BABYALARM

Vil du gerne blive klogere på babyalarmer? Så læs med her i vores guide til babyalarmer.


Guide til brystpumper


GUIDE TIL BRYSTPUMPER

Som nybagt mor kan det være overvældende at sætte dig ind i brystpumper og deres funktion. Vi guider dig til en god start her.

Guide til madras


GUIDE TIL MADRAS

En god madras kan medvirke til en bedre søvn for baby. Vi har derfor lavet en madrasguide som kan hjælpe dig på vej, når du skal købe en madras til baby.

Guide til dyne


GUIDE TIL DYNE

Når du er på udkig efter en dyne til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en høj kvalitet. På den måde sikrer du sit barn den bedste nat og dag. ...

Guide til højstol


GUIDE TIL HØJSTOL

Der findes faktisk et stort udvalg af højstole, både i design, materialer og anvendelsesmuligheder. Når man taler om højstole tænker mange at det er først aktuelt når baby selv kan sidde, men med babyindsats så har du faktisk mulighed for at få baby med til bords i en tidlig alder.

Guide til uld


GUIDE TIL ULD

Vi taler og skriver meget om uld hos BabySam. Men det er der en rigtig god grund til. Uld kan nemlig være en rigtig god basis beklædning for børn i alle aldre. Vi gør dig her lidt klogere på uld og dets egenskaber.

Tøj & sko str. guide


STR. GUIDE TIL TØJ & SKO

Vi giver dig oversigten over størrelser, når det kommer til børnetøj og fodtøj til børn samt hvordan du måler og finder den rette størrelse til dit barn.

Skoguide


SKOGUIDE

Det er vigtigt at kontrollere dit barns sko flere gange årligt, da fødderne konstant vokser og ændrer form, proportioner og struktur.
Guide

til flyverdragt


Guide til legetøj

Guide til
​​​​​​​julegaver