Ofte stillede spørgsmål

Vi ønsker at give den bedste kundeservice. Så hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til BabySam, så er du  altid velkommen til at kontakte os.


Vi bestræber os på at besvare samtlige henvendelser inden for 24 timer.


Kontakt Webshoppen


Telefontider for Webshop

Mandag - Torsdag: 8-16

Fredag: 8-15


Tlf.: 7011 3010


kundeservice@babysam.dk


Att.: BabySam Webshop

Hovedgaden 9

7752 Snedsted


Kontakt din lokale butik – Find butik her


Har du et specifikt spørgsmål til os? Måske kan du finde svaret lige her.


Q: Hvad er "afhent i din lokale BabySam butik"?

A: Når du har fundet dine varer på webshoppen og har lagt dem i kurven, kan du under levering vælge, at få leveret alle dine varer til afhentning i din lokale butik. Dette er en gratis service uanset hvilken butik du vælger.Q: Jeg ønsker at købe et gavekort til en af jeres butikker. Hvad gør jeg?

A: Du kan altid købe gavekort til BabySam i din lokale BabySam butik. Man kan i øjeblikket ikke købe og  betale med gavekort på babysam.dkQ: Jeg har betalt med mastercard eller Visa Electron og ønsker at annullere min ordre. Hvordan får jeg mine penge hurtigst muligt?

A: Når du betaler med mastercard eller Visa Electron, bliver beløbet for dit køb reserveret og det er kun din bank som kan frigive beløbet igen. Vi vil naturligvis gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Dette gøres ved at: Du kontakter os, med henblik på at få bekræftet at vi har annulleret ordren. Vi sender bekræftelse til din mail hurtigst muligt. Du kontakter din bank, vedlægger dokumentation fra os om at din ordre er annulleret og beder dem om at slette reservationen.


Ved betaling med mastercard og Visa Electron bliver beløbet for dit køb ikke hævet med det samme, men blot reserveret. Selvom en ordre annulleres, kan det tage op til 30 dage før pengene frigives af din bank. Vi kan desværre ikke selv fremskynde processen, men vi kan således hjælpe dig med at bekræfte at dit køb er annulleret, så din bank hurtigere kan frigive beløbet.Q: Min barnevogn/autostol er gået i stykker. Hvad gør jeg?

A: Du skal henvende dig til din lokale BabySam, og foreligge dem problemet. De vil så vurdere omfanget af skaden, og få booket den rette reparatør til jobbet.Q: Jeg ønsker at benytte mig af jeres udlejningsprogram. Hvad gør jeg?

A: Du kan læse mere om vores udlejningsprogram her. Henvend dig efterfølgende i din lokale BabySam butik, så du kan høre om dine konkrete muligheder.Q: Jeg skal bruge nye hjul (eller andre reservedele) til min barnevogn. Hvad gør jeg?

A: Du skal henvende dig til din lokale BabySam butik og forelægge dem dine behov. Det er nemlig kun personalet i butikkerne, der kan bestille reservedele hjem til dig og oplyse pris. På den måde sikrer vi, at I altid for den rette rådgivning og bestilt de rigtige reservedele hjem.Q: Jeg har bestilt varer fra babysam.dk, men ikke modtaget en bekræftelse på mail. Hvad gør jeg?

A: Først vil vi anbefale dig, at du tjekker dit spamfilter, da en del bekræftelser desværre ender der. Finder du ikke din bekræftelse der, kan det måske skyldes at du har skrevet din e-mailadresse forkert. Kontakt da webshoppen på kundeservice@babysam.dk. De vil så besvare din henvendelse hurtigst muligt.Q: Jeg ønsker at benytte mig af Klik & Hent, når jeg shopper på babysam.dk. Kan jeg vente med at betale til jeg henter pakken i butikken?

A: Nej, desværre. Du skal betale, når du tjekker ud af webshoppen.Q: Jeg ønsker at shoppe hos BabySam nu, men først betale senere. Hvilke muligheder her jeg?

A: Du kan altid betale med Viabill, og dermed udsætte din betaling. Se hvordan du gør på babysam.dkQ: Jeg er gravid, og ønsker at hente en af jeres babyboxe. Hvordan bestiller jeg denne?

A: Du skal gå ind på babybox.dk og tilmelde dig. Du kan derefter hente Babyboxen i din lokale BabySam butik.Q: Jeg har købt varer på babysam.dk, men jeg ønsker at bytte den. Hvad gør jeg?

A: Vi har altid 365 dages returret i babysam.dk, og varer du ønsker at bytte, kan du enten sende retur til webshoppen med en note om fejlen/ønsker til ombytningen eller du kan tage varen med ned i din lokale BabySam butik, hvor de også vil kunne hjælpe dig. Du kan altid enten bytte til en anden vare eller få pengene retur.Q: Jeg ønsker at handle på babysam.dk. Hvor lang tids levering er der på min bestilling?  

A: Vi arbejder hårdt på at yde den bedste og hurtigste levering. I lang de fleste tilfælde leverer vi inden for 1-3 arbejdsdage. Skulle der mod forventning gå længere tid, vil vi advisere dig herom.Q: Jeg har en rabatkode til BabySam.dk - hvordan bruger jeg den?

A: Det er meget nemt. Du finder din vare, ligger den i indkøbskurven ved at klikke på køb, gå til kurven (også kaldet kassen), indtast din rabatkode i rabatkode feltet, og klik på 'Indløs rabatkupon'. Din rabat er nu indberegnet i totalbeløbet.Q: Jeg er på udgik efter en bestemt varer, men kan ikke finde den på babysam.dk. Hvad gør jeg?

A: Selvom vi har et stort sortiment på babysam.dk, vil der være flere varer, som du kun kan finde i vores fysiske butikker. Såfremt den varer du ønsker kommer fra en af vores faste leverandører, vil vi i vores butikker altid forsøge at bestille varen hjem til dig.Q: Jeg har handlet på babysam.dk, hvornår trækker I pengene fra min konto?

A: Vi reserverer pengene på din konto, når du bekræfter din bestilling. Pengene trækkes dog først, når varen afsendes.Q: Jeg ønsker at købe en barnevogn/møbel/autostol hos jer, men har set den billigere et andet sted. Hvad gør jeg?

A: I BabySam har vi prismatch på alle vores ”hårde kategorier”. Du kan læse mere om vores prismatch her eller henvende dig i din lokale BabySam butik, så vil de altid være behjælpelige med at vurdere om de kan prismatche varen.Q: Jeg har returneret en vare, og ønsker pengene retur. Hvornår kan jeg forvente de er på min konto?

A: Pengene betales retur på det kreditkort købet er foretaget med. Det er værd at bemærke at der kan gå et par arbejdsdage før beløbet er tilgængeligt på din konto. Bemærk at hvis du har betalt med Mastercard, kan der gå længere tid, alt efter hvilken aftale du har med din bank.Q: Jeg har købt en vare, der desværre er gået i stykker. Hvad gør jeg?

A: I BabySam har vi altid to års reklamationsret. Du skal bare tage din vare med ned i din lokale BabySam butik, så vurderer de om fejlen kan udbedres, eller der skal ombyttes til en ny vare.Q: Jeg vil gerne handle på babysam.dk. Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

A: På babysam.dk kan du altid betale med Dankort, Visa, Mastercard, eDankort, JCB og Maestro. Vi tilbyder desuden MobilePay og Viabill.Q: Mit kort bliver afvist, når jeg forsøger at betale på babysam.dk. Hvad gør jeg?

A: Hvis du oplever problemer med at gennemføre din betaling skal du kontakte webshoppens kundeservice på kundeservice@babysam.dk eller telefon 70113010Q: Jeg ønsker at shoppe på babysam.dk, men jeg bor i udlandet. Kan jeg få mine varer fragtet udenfor Danmarks grænser?

A: Kontakt vores kundeservice, for at høre om dine muligheder.Q: Jeg ønsker at kontakte webshoppen. Hvordan kommer jeg i kontakt med dem?

A: Du kan altid skrive til webshoppens kundeservice på kundeservice@babysam.dk De vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til dem på 70 11 30 10 mandag – torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.Q: Jeg ønsker at sende en vare retur til webshoppen. Hvad gør jeg?


A: Du skal sende din vare til

BabySam webshop

Hovedgaden 9

7752 SnedstedQ: Jeg har købt en vare på babysam.dk, men den er beskadiget. Hvad gør jeg?

A: Hvis din ordre mod forventning er beskadiget eller behæftet med fejl ved modtagelsen, bytter vi den naturligvis omkostningsfrit for dig. Reklamationer skal være os i hænde senest 30 dage efter modtagelsen.Q: Har I en reparatør, som kan hjælpe mig?

A: Ja, det har vi. Se nedenstående skema hvornår vores reparatør er i hvilke butikker.


BabySam Sjælland

Mandag
ValbyAmager


Kl. 10:00 - 11:30Kl. 13:00 - 16:30
TirsdagLige ugerLyngbyHillerød


Kl. 10:00 - 11:30Kl. 13:00 - 16:30
Tirsdag Ulige ugerValbyKøge


Kl. 10:00 - 11:30Kl. 13:00 - 16:30
Tirsdag
Holbæk


Formiddag
Onsdag
ValbyHerlev


Kl. 10:00 - 11:30Kl. 13:00 - 16:30
Torsdag
ValbyTåstrup


Kl. 10:00 - 11:30Kl. 13:00 - 16:30
Fredag
Valby


Kl. 10:00 - 15:30BabySam Jylland

MandagÅrhus CAalborg SVHolstebro

Kl. 8:00 - 16:00K. 10:00 - 13:00Kl. 10:00 - 17:00
TirsdagTilst
Herning

Kl. 8:00 - 16:00
K. 10:00 - 16:00
OnsdagTilstAalborg SVHerning

Kl. 8:00 - 16:00Kl. 10:00 - 13:00Kl. 10:00 - 16:00
TorsdagViby JAalborg SVHolstebro

Kl. 8:00 - 18:00Kl. 10:00 - 13:00Kl. 10:00 - 17:00

tlf. tid 9-11

Fredag

HerningKl. 10:00 - 16:00BabySam Fyn

Mandag/TorsdagOdense

Kl. 10:00 - 13:00
FredagOdense

Kl. 10:00 - 13:00
Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice på babysam.dk, på facebook.com/babysam eller i din lokale BabySam butik.​​​​​​​