Kundeservice er lukket pga. uddannelse. Vi er tilbage fredag kl. 9.00 - Du kan altid sende os en mail på kundeservice@babysam.dk

Karriere i BabySam

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde indenfor babyudstyr. Vi lægger stor vægt på god rådgivning og vi går aldrig på kompromis med børns sikkerhed. Vi ansætter derfor kun branchens bedste og stiller høje krav til vores medarbejdere. Vi sørger blandt andet for, at alle vores medarbejdere er certificeret i barnevogne og autostole for at kunne give vores kunder den bedste service og rådgivning.

Som medarbejder i BabySam vil du opleve, at vi stiller høje krav til dig, som sælger, som rådgiver og som person. Vi tager aktivt ansvar for din udvikling og du vil opleve, at hvis du har evnerne og ambitionerne, så vil din karriere vokse med god fart.


Du har alle muligheder for at skabe din karriere i BabySam, hvad enten du drømmer om at specialisere dig i salg eller du vil gå ledervejen og evt. få din egen butik.

Hos BabySam er der plads til ambitioner og vi byder gerne ledelses– og salgstalenter velkommen i vores organisation.


Se alle vores ledige stillinger her.


Du kan også læse mere om os på studentum.dk


Vil du søge uopfordret?

Vi modtager også meget gerne uopfordrede ansøgning. Læs mere her.


Se hvilke karierremuligheder der findes i BabySam her.

Læs mere om at være elev hos BabySam her.

Se ledige stillinger her.

​​​​​​​

Hos BabySam sørger vi for, at du bliver til noget og vi har helt sikkert en plads til dig. Kom med os, du vil ikke fortryde det!