Spar 20%! Se barnevogne, klapvogne & autostole her.

Børnepengekredit

Hos BabySam har du mulighed for at betale med børnepenge og dermed sikre dig det nødvendige udstyr, sæsonvarer, eller produkter til gode priser og først betale når udbetalingen af børnepenge kommer.


Anvendelse af Børnepengekredit

Du lægger dine varer i kurven og trykker derefter "Gå til levering". Her skal du vælge "børnepenge" under betalingsmuligheder ved check-out.

Du kan max bestille for 5000,- med børnepengekredit.


Når du vælger at betale med børnepenge, bliver beløbet hævet i takt med den først kommende udbetaling af børnepenge, efter ordren bliver lagt. Vær opmærksom på, at du kun kan opnå børnepengekredit med Dankort eller Visa/Dankort.


Børnepengene bliver som udgangspunkt udbetalt på følgende datoer:

  • D. 20. januar
  • D. 20. april
  • D. 20. juli
  • D. 20. oktober


Falder d. 20. i en weekend/helligdag, bliver pengene hævet på bankdagen forinden, sammen med udbetalingen af børnepengene. Det er ikke muligt at ændre i en betaling der er gennemført med børnepengebetaling. Yderligere udskydelse af beløb er derfor ikke muligt.


I tilfældet af at du returnerer varen indenfor returretten på 365 dage, og før pengene er hævet på dit kort, fratrækkes dette i skyldige beløb til børnepengehævningen. Hvis du returnerer varen efter pengene er hævet på dit kort, vil pengene blive tilbagebetalt til det kort du anvendte ved betalingen. Du har som normalt 365 dages returret gældende fra den dag du afhenter din pakke eller får leveret din pakke.


Hvis en vare sættes ned i kreditperioden, efter ordren er lagt, vil prisen ikke blive ændret, når børnepengene hæves.


Hvis du har skyldige beløb fra sidste børnepengeperiode, er det ikke muligt at betale med børnepengekredit igen og disse hæves umiddelbart efter ordren er lagt.


HUSK! Ordren skal altid betales med et Dankort eller Visa/Dankort, før kreditten kan lade sig gøre. Børnepengekreditordningen virker KUN ved betaling med danske kroner (DKK).


Se åbenstående kredit på din profil

Benytter du Børnepengekredit, kan du altid se din åbenstående kredit, samt hvornår næste kommende betalingsdato for din ordre er, under "Mine ordrer" når du er logget ind på din Klub BabySam profil.

Du vil derfor altid have mulighed for at se, hvilket beløb du har brugt ud af de mulige 5000,- samt hvilket beløb du har til rådighed på nuværende tidspunkt.