Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

  Elev

  i BabySam

Hvert år tager vi i BabySam ca. 16 elever ind fordelt på vores butikker i hele landet. Vores elevhold starter altid op i August måned.

Vi vil gerne være med til at uddanne den næste generation af dygtige sælgere og rådgivere. Netop derfor, er det rigtig vigtigt for os, at man som elev i BabySam får en god uddannelse som man kan tage med sig videre i sin karriere.

Vores elever kommer på et elevhold som er oprettet specielt til BabySam. Da BabySam er en kapitalkæde, vil de komme ud med speciale i kapitalkædedrift.

På elevuddannelsen er der en række obligatoriske fag som alle skal igennem, men der er også specielle BabySam-fag som tager udgangspunkt i den dagligdag der er i butikkerne.


Din læretid (hovedforløbet) tager to år og forudsætter, at du har bestået EUX, EUD eller HHX. Hvis du har taget en anden studentereksamen end HHX (STX, HTX) eller HF skal du gennemgå et 10-ugers HGS forløb på handelsskolen inden, du starter i lære i butikken (hovedforløbet).


Hovedforløbet består af både teori (skoleophold) og praktisk træning i butikken, hvor du har mulighed for at anvende den teori, som du tilegner dig på skolen. I løbet af din læretid skal du på skoleophold fire gange (moduler af to ugers varighed) og du skal lave en fagprøve i egen butik (en uges varighed).


Oplæringsansvarlig:

Den praktiske del af din uddannelse finder sted i din egen BabySam-butik sammen med din oplæringsansvarlige, som er uddannet salgsassistent eller har arbejdet indenfor området i mere end fem år. Den oplæringsansvarlige følger dig og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af oplæringsaktiviteter i butikken. Derudover forventer vi naturligvis, at du er motiveret og initiativrig i forhold til at få en rigtig god uddannelse. Det er også dit ansvar.


Herunder kan du se, hvordan elevuddannelsen i BabySam er bygget op.

1. skoleperiode


 • Koncept

 • Tekstiler

 • Beklædning & sko

 • Pleje

2. skoleperiode


 • Barnevogne inkl. besøg på Odder Barnevognsfabrik

 • Klapvogne

 • Kombivogne


3. skoleperiode


 • Børns udvikling

 • Leg

 • Møbler & senge

 • Sikkerhed

 • Autostole


4. skoleperiode


 • FagprøveEfter uddannelsen

Når du har afsluttet uddannelsen er du salgsassistent med profil–kapitalkædedrift, og du kan arbejde i alle detailbutikker.​​​​​​​Hør Stephanie og Mathias fortælle om hvordan det er at være elev i BabySam.

De fortæller om hvordan skoleopholdene foregår, hvad deres bedste oplevelser har været og meget mere.Læs også hvad eleverne Line, Melanie og Line har at fortælle...

Elev

Line

Elev i BabySam Odense


Som elev i Babysam vil du få lov at varetage daglige opgaver og kunderådgivning på egen hånd, men stadig med et godt sikkerhedsnet, hvis der skulle blive brug for dette. Der er muligheden for at tage vare på sin egen afdeling i butikken, hvilket giver en stor udvikling i ens ansvarsbevidsthed og special vare vide, samt følelsen af at ens funktion har en betydning for butikken.


Uddannelsen i Babysam er ydermere med til at udvide dine evner som menneskekender. Da kunderådgivning er en stor del af ens dagligdag. Du vil blive taget godt imod og hurtigt føle dig som en del af teamet. Og arbejde i en virksomhed hvor du vil blive mødt af fagligt dygtige kollegaer, som du kan få en masse sparring med. Uddannelsen kan varmt anbefales og vil blive 2 gode år hvor du vil gå fra som en dygtigt og kompetent sælger.

Elev

Melanie

Elev i BabySam Næstved


Det med at være elev i BabySam, er fantastisk. Det bedste ved det - er sammenholdet og den familiefølelse, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at sku på arbejde, det er det der betyder noget.


Du er som elev ligeså meget værd, som de andre ansatte! Kast dig ud i det, og du bliver en ligeså stor bs’er som de andre i din butik. Dine kollegaer står bag dig, lige meget hvilken situtation man befinder sig i, om det er i privatlivet eller arbejdsmiljøet - du står aldrig alene, for i BabySam “ står vi sammen” Det er det der har gjort BabySam til min passion! ❤️

Elev

Line

Elev i BabySam Viby


Det bedste ved at være elev i Babysam er sammenholdet i kæden, og mulighederne for at blive set og hørt; ingen stemmer er for små.


Babysam er virkelig en virksomhed med hjertet på det rette sted, og som ønsker det bedste for sine medarbejdere, og det gælder på tværs af alle afdelinger. Dertil har Babysam den bedste målgruppe og især uddannelsesmuligheder for dig, der drømmer om at blive Danmarks bedste børnespecialist.