Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Betaling & sikkerhed

Du har følgende betalingsmuligheder på BabySam.dk:​​​​​​​

  • Dankort/Visa

  • Mastercard/Visa

  • MobilePay

  • Visa Electron

  • Apple pay

  • ​​​​​​​Anyday

  • BabySam kort (læs mere her)

  • Børnepengekredit (Læs mere her)​​​​​​​

Der er ikke gebyr ved betaling med ovenstående kort på BabySam.dk ​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​For at sikre mod kreditkortsvindel har de danske banker introduceret et ekstra sikkerhedscheck. Det betyder, at du kan blive bedt om at godkende dit køb med NemID. Det anbefales, at du anvender NemID appen. Du kan undgå dette ekstra check med MobilePay.


Ved mistanke om kortsvindel kan BabySam A/S kræve betaling via bankoverførsel. ​​​​​​​


Reservation af beløb på internationale betalingskort

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil (1) vi hæver beløbet i forbindelse med afsendelse af varen, eller indtil (2) pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.


Ved annullering/fortrydelse af købet er udløbsperioden for reservationen forskellig, og afhænger af hvilket kort der benyttes.

Betaler du med MasterCard, kan det tage op til 30 dage før pengene er frigivet. Det tager dog ofte omkring 10 dage.

Betaler du med VISA tager det mellem 1-3 hverdage før pengene er frigivet.


Du har mulighed for at forkorte processen ved at række ud til din egen bank og fremvise dokumentation for annulleringen. Dokumentationen kan fremsendes ved at kontakte BabySam kundeservice.


SIKKERHED

Ved at indsende en ordre til BabySam via www.BabySam.dk garanterer du, at de givne oplysninger vedrørende betalingen af din ordre er korrekte og gyldige. Efter bestillingen er accepteret og behandlet af BabySam, vil betalingen udføres og du vil hermed have givet tilladelse til, at BabySam kan foretage den betalingskontrol, som BabySam måtte finde passende.​​​​​​​

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil BabySam ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder BabySam sig ret til at annullere din ordre.​​​​​​​

Beløbet bliver fratrukket din konto, når din vare er blevet afsendt.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af ePay, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis ePay og NETS. Hverken BabySam eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.