Betaling & sikkerhed

Du har følgende betalingsmuligheder på BabySam.dk:​​​​​​​

  • Dankort/Visa

  • Mastercard​​​​​​​/Visa

  • MobilePay

  • Visa Electron

  • BabySam kort (læs mere her)

Der er ikke gebyr ved betaling med ovenstående kort på BabySam.dk ​​​​​​​​​​​​​​

Hvis du betaler med Dankort eller VISA/Dankort på BabySam.dk

BabySam.dk benytter sikkerhedsløsningen 3D Secure, så du som kunde kan føle dig tryg når du handler online. Dankorts løsning kaldes "Dankort Secured by Nets."

Hvis dit samlede køb overstiger et beløb på over 450 kr., vil du få tilsendt en SMS-kode, som skal indtastes ved køb. Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer til dit kort, vil du derfor blive bedt om at gøre dette vha. dit NemID. Det er nemt og hurtigt.


Læs evt. mere her.


SIKKERHED

Ved at indsende en ordre til BabySam via www.BabySam.dk garanterer du, at de givne oplysninger vedrørende betalingen af din ordre er korrekte og gyldige. Efter bestillingen er accepteret og behandlet af BabySam, vil betalingen udføres og du vil hermed have givet tilladelse til, at BabySam kan foretage den betalingskontrol, som BabySam måtte finde passende.​​​​​​​

Det valgte betalingskort skal være dit. Alle kredit- og betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit kreditkort afviser betalingen, vil BabySam ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder BabySam sig ret til at annullere din ordre.​​​​​​​

Beløbet bliver fratrukket din konto, når din vare er blevet afsendt.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse, der sikrer at dine kortoplysninger kun bliver anvendt i forbindelse med pågældende transaktion. Kortoplysningerne formidles direkte til NETS af ePay, der er en sikker betalingsløsning, certificeret efter PCI-standarten. Det betyder, at de data, du oplyser i forbindelse med et køb kun håndteres af henholdsvis ePay og NETS. Hverken BabySam eller andre har mulighed for at læse dine kreditkortoplysninger.