Prismatch hos BabySamHos BabySam er vi #heltærlige - også når det kommer til vores priser. Det er vigtigt for os, at du aldrig betaler for meget for varen, når du handler hos. Vi udfører derfor flere gange dagligt pristjek hos vores konkurrenter. Det er din sikkerhed for, at du får den bedste pris på varen. Det kalder vi for Prismatch.

BabySam har altid de bedste priser


BabySam har prismatch på barnevogne, klapvogne, løbejogger, multivogne, kørerposer, ståbræt / søskendesæde, autostole & baser, brystpumper, udvalgte cykelstole & hjelme, bæreseler & vikler, babyalarmer, møbler og udvalgte legetøj. Det betyder, at du trygt kan købe det hele hos os, når du skal foretage de store køb!


I BabySam har vi landets bedste services og rådgivning. Det betyder helt konkret, at vi flere gange dagligt skanner markedet og automatisk matcher prisen hos:


  • Jollyroom
  • Ønskebørn
  • Pixizoo
  • Kære Børn


Skulle du mod forventning finde en vare billigere hos en anden butik eller webshop, yder vi naturligvis Prismatch. Prismatch er din garanti for, at du i BabySam ikke alene får det største udvalg og den bedste rådgivning, men også de bedste priser. Ser du vores "prismatch" ikon ved en vare, er dette fordi vi aktivt har været inde og nedjustere prisen så varen følger markedet.​​​​​​Samme pris i vores butikker som på BabySam.dk

For at sikre at du får den bedste pris på markedet, tjekker vi flere gange dagligt priserne hos vores konkurrenter. Alle vores butikker prismatcher naturligvis BabySam.dk og I kan altid gøre vores personale opmærksomme på at I har set varen billigere på hjemmesiden.   


Hvad kan jeg gøre hvis jeg finder varen billigere et andet sted?

Finder du en vare billigere inden for ovennævnte kategorier, kan du kontakte vores personale i butikkerne eller vores kundeservice på mail. Vedhæft venligst dokumentation (skærmprint/screenprint) og link til varen som det drejer sig om samt hvornår og hvor du har set den billigere. Herefter hjælper vores kundeservice afdeling dig videre med din forespørgsel.


Kig forbi din lokale BabySam og hør mere om Prismatch. Du får certificeret rådgivning samt 365 dages returret.


Find butik her.

​​​​​​​​​​​​​​

Vi prismatcher, når disse kriterier er opfyldt:


*  Varen skal sælges fra en danskejet webshop eller butik.

*  Prisen skal gælde på handelstidspunktet.

*  Varen skal være samme model, farve, og størrelse.

*  Varen skal være på lager hos konkurrenten på tidspunktet for prismatchet.

*  Varen må ikke være et slag-, kø-, medlems- eller åbningstilbud, være i begrænset antal eller engrosvarer.

*  Prismatch på babysam.dk er ekskl. fragt.


Se udvalgte kategorier med prismatch

Autostole BabySam
Barnevogne BabySam
Klapvogne BabySam
Møbler BabySam