Prismatch hos BabySamHos BabySam er vi #heltærlige - også når det kommer til vores priser. Det er vigtigt for os, at du aldrig betaler for meget for varen, når du handler hos. Vi udfører derfor dagligt pristjek hos vores konkurrenter. Det er din sikkerhed for, at vi i BabySam altid har attraktive og lave priser. Det kalder vi for Prismatch.

BabySam har prismatch på barnevogne, klapvogne, møbler og autostole. Det betyder, at du trygt kan købe det hele hos os,når du skal foretage de store køb!


Kig forbi din lokale BabySam og hør mere om Prismatch. Du får certificeret rådgivning samt 365 dages bytteret.


Find butik her.

​​​​​​​


*BETINGELSER

Prismatch gælder på barnevogne, klapvogne, møbler og autostole af samme mærke, model, kvalitet, størrelse, farve mv. på det tidspunkt hvor købet foretages.


Prismatch gælder, når man sammenligner priser i BabySams webshop med danske web-butikker (dvs. med dansk CVR-nummer) og priser i BabySams fysiske butikker med fysiske butikker i Danmark.


Varen skal være på lager hos konkurrenten på tidspunktet for prismatchet.


BabySams Prismatch ophører den 28/2-2019, således at køb foretaget efter denne dato ikke er omfattet.


Prismatch gælder ikke for varer, som kun udbydes til salg som slag-, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal, ligesom Prismatch ikke gælder for specialfremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser.


Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos konkurrenterne. Forbrugerens ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af Prismatch, fx i forhold til reklamationer.


Prismatch hos BabySamPrismatch hos BabySam