Prismatch hos BabySamHos BabySam vil vi gerne sikre, at du får den bedste pris på markedet. Derfor udfører vi løbende pris-kontrol hos vores konkurrenter for at sikre, at vores pris er attraktiv og lav. Dette kalder vi Prismatch.

BabySam har prismatch på barnevogne, klapvogne, møbler og autostole. Det betyder, at du trygt kan købe det hele hos os,når du skal foretage de store køb!


Kig forbi din lokale BabySam og hør mere om Prismatch. Du får certificeret rådgivning samt 365 dages bytteret.


Find butik her.

​​​​​​​


*BETINGELSER

Prismatch gælder på barnevogne, klapvogne, møbler og autostole af samme mærke, model, kvalitet, størrelse, farve mv. på det tidspunkt hvor købet foretages.


Prismatch gælder, når man sammenligner priser i BabySams webshop med danske web-butikker (dvs. med dansk CVR-nummer) og priser i BabySams fysiske butikker med fysiske butikker i Danmark.


Varen skal være på lager hos konkurrenten på tidspunktet for prismatchet.


BabySams Prismatch ophører den 28/2-2019, således at køb foretaget efter denne dato ikke er omfattet.


Prismatch gælder ikke for varer, som kun udbydes til salg som slag-, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal, ligesom Prismatch ikke gælder for specialfremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser.


Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos konkurrenterne. Forbrugerens ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af Prismatch, fx i forhold til reklamationer.


Prismatch hos BabySamPrismatch hos BabySam