Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

   Om BabySam

BabySam blev etableret i 1973 og er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 32 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop.

Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 40 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.


Vores medarbejdere er certificeret i rådgivning i barnevogne og autostole og tilbyder vores kunder personlig rådgivning med ansvarlighed og faglighed i højsædet. For at øge sikkerheden og trygheden hos vores kunder, tilbyder vi derudover også en times gratis og unik rådgivning i valg af babyudstyr.


BabySams leverandører bliver valgt ud fra principper, som: ansvarlighed, etik, miljø, sikkerhed og høj kvalitet. Som eneforhandler af en lang række velkendte mærker, herunder det velkendte danske barnevognsmærke Odder, sørger vi for, at også leverandørerne lever op til samme standarder som os om optimal komfort, kvalitet, design og sikkerhed. Odder Barnevognsfabrik er Danmarks eneste barnevognsfabrik og har eksisteret i over 90 år.SORTIMENT

I BabySam har vi alt, hvad du har brug for til dit barns garderobe. Der er mange varianter af behageligt basistøj og gennemtænkt funktionstøj designet til små størrelser. Du finder tøj fra 0-6 år fra kvalitetsmærker som hummel, Minymo, WHEAT, Petit by Sofie Schnoor, BeKids, Mikk-line, Noa Noa miniature, Fixioni, Pippi, Celavi, JOHA og LEGO Wear.  Der kommer løbende nye mærker i vores sortiment.


I BabySam får du stort udvalg af elementer til børneværelset, så du kan skabe rammerne for et sjovt og kreativt børneunivers. Det danske interiør mærke ferm Living er lækkert og funktionelt. Sebra gør at du altid kan få skabt et hyggeligt og gennemført børneværelse i moderne design og nytænkende farver som altid går hånd i hånd med gamle håndværksformer og naturmaterialer.


Søger du udstyr til turen, har vi et stort udvalg af autostole fra eks. Joie, Cybex og Britax Römer, barnevogne og klapvogne fra Emmaljunga, Odder, Babyjogger, Stokke, Bugaboo og mange flere brands.  RÅDGIVNING

Du kan stole på vores rådgivning, da vi aldrig går på kompromis med vores værdier om sikkerhed, tryghed og ansvarlighed. Vores børn er det dyrebareste, vi har, derfor bliver BabySams ansatte løbende uddannet, trænet og certificeret, hvilket betyder større viden og bedre rådgivning for dig.


Du har også mulighed for at få en times gratis rådgivning i én af vores butikker. Læs mere lige her.