Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

#HeltÆrligt

I BabySam er vi #heltærlige, og vi hylder derfor de #heltærlige fortællinger.


Læs vores ærlige portrætserie, hvor #heltærlige seje kvinder fortæller om moderskabet, og de uforudsete udfordringer, der pludselig kan vende op og ned på de store forventninger, der følger med, når man beslutter sig for at blive gravid og stifte familie.

Dennis #heltærligt


DENNIS

Dennis er far til tvillinger, der blev født i uge 25. I dag er de store, raske børn, men deres start på livet var usikker, og Dennis var skrækslagen.

Simon


SIMON

Simon blev skilt for tre år siden. I dag har han en ny kæreste og har fået en ny hverdag med datteren Frederikke på 5 år.

Anders Jønstrup


ANDERS

Anders har sammen med sin kone været igennem hormoner, indsprøjtninger, håb, skuffelse og bekymring. Indtil det heldigvis endte med først en dreng og så tvillingepiger.

Mikkel Larsen


MIKKEL

Mikkel Larsen har delt forældreorloven med sin kæreste og går hjemme med Bjørg i 18 uger. Den oplevelse vil han ikke undvære.

MICHAEL

Rollen som far til en fødsel er ikke helt nem. Michael C. Jensen har lige været der, og der er især én beslutning, han var glad for at have taget på forhånd.

Her  er tegnene på en fødselsdepression


MARIA

Da Maria var gravid med sit tredje barn, fik hendes mor konstateret en hjernetumor. Hun døde et par uger efter Billys fødsel, og Maria måtte gå på barsel i sorg.


REBEKKA

Da Rebekka fik at vide, at hun ventede et barn med Downs, var hun ikke i tvivl: Hun ville kæmpe med alt, hvad hun har, for et godt liv til sin datter.

SIDSEL EMILIE

Sidsels søn ville ikke spise. Fra han var et til to år, levede han mest af mælk, og det var der en god grund til, skulle det vise sig.

Her  er tegnene på en fødselsdepression


ALYZZA

Alyzza er gravid med sit tredje barn og er kun 28 år. Hun har aldrig fortrudt, at hun er tidligt på den, selv om hun nogle gange må kæmpe med folks fordomme om unge mødre.


ANINE

Det var et chok, at Anines søn kom til verden for tidligt og begyndte sit liv i kuvøse med elektroder og sondemad. Til gengæld er hun i dag den stolte mor til en stor, fræk, dejlig dreng.


ANNE

For Anne Bøtcher Jacobsen blev tiden på barsel slet ikke som ventet. Hun fik en efterfødselsreaktion og følte sig først rigtig som mor, da hendes datter fyldte 1 år.


IDA

Ida og hendes mand, Marco, var i fertilitetsbehandling i årevis. Da de gav op og i stedet ville adoptere, skete miraklet. Ida blev gravid, og ved scanningen så de to små hjerter banke.


SINE

Sine blev syg, mens hun var gravid. Så syg, at lægerne satte fødslen i gang før tid, fordi smerterne fra hendes nyre blev uudholdelige.


STINNE

Da Stinne nærmede sig de 40 år, kunne hun ikke risikere at vente længere på, at den rigtige mand dukkede op. I stedet valgte hun at blive gravid med en donor og få sin søn alene.