Brand Spotlight

Hos BabySam ønsker vi at fremme kendskab til vores brands og produkter, så du som kunde kan lære dem bedre at kende og føle dig sikker i dit valg. Vi vil derfor her på siden introducere dig til en række brands, som kan fortælle dig nærmere om dem selv. God læselyst!

ThuleThule

Thule


Thule er skabt til den aktive familie, hvor kvalitet, funktionalitet og godt design er i fokus. Hos BabySam er vi stolte af at føre et stort sortiment af Thule vogne og cykelstole og særligt den nye Thule Sleek vogn som vi er eneforhandler af i Danmark.


Hvis du vil læse mere om Thule og deres sortiment her i BabySam, så kan du læse meget mere her.
Hape


Hape er et tysk brand, som siden 1986 har produceret miljøvenligt og solidt trælegetøj, til både små og større børn, såsom gåvogne, dukkehuse, legekøkkener og legemad. Alt sammen bæredygtit legetøj som holder til mange timers leg.


Vil du læse mere om Hape og bæredygtigt trælegetøj og hvad BabySam har i sortiment, så læs med her.

HapeHape
bOblesbObles

bObles

bObles er skabt af arkitekt Bolettte Blædel, ud fra et ønske om at lave motoriske møbler, som aktiverer børn og som forældre samtidig har lyst til at have stående i stuen.


Læs meget mere om bObles, børns udviklingstrin og  bObles sjove tumletid events rundt om i landet.


Emmaljunga


Emmaljunga har stærke og stolte traditioner bag sig. Emmaljungas historie går over 90 år tilbage og er i dag den ældste aktive barnevognsfabrik i verden, med fabrik og hovedsæde  i Sverige. Siden da har de produceret kvalitet og stilfulde vogne til børnefamilier.


Læs mere om Emmaljunga her og bl.a. om hvordan de aktivt tager hensyn til milljøet, under fremstilling af deres barnevogne og klapvogne.

EmmaljungaEmmaljunga
Good Baby Good Baby

GoodBaby


Let, kompakt og rejsevenlig. For GoodBaby (eller GB) er det grundessensen af deres produkter. Hvad end du skal ud at rejse eller har behov for en smart og praktisk klapvogn i din hverdag.


Læs mere om GB Pockit+, den nye udgave af verdens mindste klapvogn, QB Qbit+, den luksuriøse og praktiske klapvogn og GB Cot to Go som er lige til at folde sammen.   Odder Barnevogne


Kvalitet, dansk design og produktion i Danmark. Det er kendetegnet for Odder Barnevognsfabrik, som står bag de kendte og populære barnevogne, som har trillet rundt i Danmark siden 1925.


Vil du vide mere om Odder Barnevogne og dets historie som går næsten 100 år tilbage, så kan du blive lidt klogere her.Odder BarnevogneOdder Barnevogne