Brand

Spotlight

Hos BabySam ønsker vi at fremme kendskab til vores brands og produkter, så du som kunde kan lære dem bedre at kende og føle dig sikker i dit valg.

Vi vil derfor her på siden introducere dig til en række brands, som kan fortælle dig nærmere om dem selv. God læselyst!

Oxybul legetøjOxybul legetøj

Oxybul


Det franske legetøjsmærke Oxybul er kommet til Danmark. Oxybul har flere års erfaring i at skabe lærerigt og sjovt legetøj til børn i alle aldersgrupperog i høj kvalitet. Legetøjet er udviklet i samarbejde med testfamilier og eksperter på området, så børns nysgerrighed, fantasi og lyst til at lære sættes i spil.


BabySam er eneforhandler af Oxybul i Danmark, og legetøjet fåes både online og i vores butikker. Her kan du læse mere om Oxybul og om hvordan de inddeler deres legetøj i forskellige grupper.

​​​​​​​

Ergobaby


Komfort og praktisk kendetegner produkterne fra Ergobaby, hvorfor de bruger sloganet "I can do anything "inmyergo". Hele målsætningen for Ergobaby er at opfylde barnets behov for at være tæt på sine forældre, men samtidig give forældrene mulighed for at kunne have hænderne fri.


Vidste du at Ergobaby endda oprindeligt er dansk? Vi har haft Ergobaby under luppen og fortæller om brandet og nogle af deres produkter, som du kan købe her hos BabySam.


Ergobaby bæreselerErgobaby bæreseler
Tommee TippeeTommee Tippee

Tomme Tippee


Lanceret i England for mere end 50 år siden og har siden haft som mission at hjælpe børnefamilier i hverdagen med holdbare og ergonomisk korrekte produkter.

​​​​​​​

BabySam har flere at Tommee Tippees produkter i sortiment, bl.a. de populære blespande og termometre til børn.


Joie


Sikkerhed, familien i centrum og kvalitet til hverdagsbrug. Det er i hovedsædet hos Joie.


BabySam er glade for at tilbyde familier autostole og klapvogne fra Joie. Læs og se mere om hvilke produkter du kan købe fra Joie hos BabySam.

JoieJoie
ThuleThule

Thule


Thule er skabt til den aktive familie, hvor kvalitet, funktionalitet og godt design er i fokus. Hos BabySam er vi stolte af at føre et stort sortiment af Thule vogne og cykelstole og særligt den nye Thule Sleek vogn som vi er eneforhandler af i Danmark.


Hvis du vil læse mere om Thule og deres sortiment her i BabySam, så kan du læse meget mere her.

Odder Barnevogne


Kvalitet, dansk design og produktion i Danmark. Det er kendetegnet for Odder Barnevognsfabrik, som står bag de kendte og populære barnevogne, som har trillet rundt i Danmark siden 1925.


Vil du vide mere om Odder Barnevogne og dets historie som går næsten 100 år tilbage, så kan du blive lidt klogere her.Odder BarnevogneOdder Barnevogne
bOblesbObles

bObles

bObles er skabt af arkitekt Bolettte Blædel, ud fra et ønske om at lave motoriske møbler, som aktiverer børn og som forældre samtidig har lyst til at have stående i stuen.


Læs meget mere om bObles, børns udviklingstrin og  bObles sjove tumletid events rundt om i landet.


Emmaljunga


Emmaljunga har stærke og stolte traditioner bag sig. Emmaljungas historie går over 90 år tilbage og er i dag den ældste aktive barnevognsfabrik i verden, med fabrik og hovedsæde  i Sverige. Siden da har de produceret kvalitet og stilfulde vogne til børnefamilier.


Læs mere om Emmaljunga her og bl.a. om hvordan de aktivt tager hensyn til milljøet, under fremstilling af deres barnevogne og klapvogne.

EmmaljungaEmmaljunga
HapeHape

Hape


Hape er et tysk brand, som siden 1986 har produceret miljøvenligt og solidt trælegetøj, til både små og større børn, såsom gåvogne, dukkehuse, legekøkkener og legemad. Alt sammen bæredygtit legetøj som holder til mange timers leg.


Vil du læse mere om Hape og bæredygtigt trælegetøj og hvad BabySam har i sortiment, så læs med her.