Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Brand

Spotlight

Hos BabySam ønsker vi at fremme kendskab til vores brands og produkter, så du som kunde kan lære dem bedre at kende og føle dig sikker i dit valg.

Vi vil derfor her på siden introducere dig til en række brands, som kan fortælle dig nærmere om dem selv. God læselyst!

bisgaard Brand Spotlight

Bisgaard

I Danmark findes et hav af dygtige designere, og bisgaard er et af de mest populære skomærker til børn herhjemme.


Fra bisgaard finder du hjemmesko, gummistøvler, sandaler og begyndersko til både piger og drenge. Deres valg af materialer sikrer en god sko, der er behagelig for dit barn samtidig med, at det sørger for en lang holdbarhed uanset, hvad end skoene bliver udsat for af vind og vejr.​​​​​​​

Müsli


Müsli by Green Cotton blev lanceret i efteråret 2016 er vokset fra udelukkende at have tøj, til også at designe lækre interiørprodukter med fokus på børneværelset. Farverne er valgt ud fra ambitioner om at skabe harmoni og æstetik i vores travle hverdag.


Müsli by Green Cotton skaber tøj med et skarpt øje for kvalitet og omtanke - et løfte bekræftet af deres GOTS-certificering, hvor alle deres bomuldsprodukter er GOTS certificerede. Tryk herunder og læs mere om produkterne fra Müsli, deres certificering og historien bag brandet.​​​​​​​

Müsli Brand Spotlight
Cybex

CYBEX


De fleste kender CYBEX for deres kvalitetssikre autostole til børn i alle aldersgrupper, men CYBEX har faktisk også klapvogne og duovogne som bestemt er værd at tage et kig på.


Vi har dykket lidt ned i CYBEX og deres mest populære autostole og stilrene og ikke mindst praktiske klapvogne. Læs blandt andet om e-priam - én af de første eldrevne klap- og barnevogne på markedet.   ​​​​​​​

Emmaljunga


Emmaljunga har stærke og stolte traditioner bag sig. Emmaljungas historie går over 90 år tilbage og er i dag den ældste aktive barnevognsfabrik i verden, med fabrik og hovedsæde  i Sverige. Siden da har de produceret kvalitet og stilfulde vogne til børnefamilier.


Læs mere om Emmaljunga her og bl.a. om hvordan de aktivt tager hensyn til milljøet, under fremstilling af deres barnevogne og klapvogne.


Emmaljunga
Baby Jogger

Baby Jogger


Måske har du hørt om City Elite, City Mini GT eller City Tour klapvognene?


Baby Jogger skaber nemlig klapvogne til den aktive familie. Uanset om du er på udkig efter en rejseklapvogn, tvillingeklapvogn eller en god terrængående klapvogn, så finder du, i Baby Joggers sortiment, klapvogne til ethvert formål, så I kan komme ud og udforske verden sammen!


MAM

​​​​​​​

Næsten alle børnefamilier kender til MAM. Mærket er nemlig svært at komme udenom, hvis man er på udkig efter sutter og sutteflasker til baby, eller produkter til amning.


Men hvad ved du egentlig om mærket? Det kan du blive klogere på her.


MAM
Leander

LEANDER

​​​​​​​

Danske Leander har sine rødder fra Silkeborg, hvor virksomheden fra sin start i 1998 har udviklet sig til at være en international virksomhed med salg i mere end 30 lande.


Børnemøblerne fra Leander skabes fra sin start ikke med papir og blyant, men formes derimod med hænderne og øjet der ser. For skaberen Stig Leander arbejder som en kunstner og med detaljerne i orden, helt ned til den mindste detalje,


Vi er dykket lidt mere ned i Leanders histori og produktsortiment.

​​​​​​​

Odder Barnevogne


Kvalitet, dansk design og produktion i Danmark. Det er kendetegnet for Odder Barnevognsfabrik, som står bag de kendte og populære barnevogne, som har trillet rundt i Danmark siden 1925.


Vil du vide mere om Odder Barnevogne og dets historie som går næsten 100 år tilbage, så kan du blive lidt klogere her.


Odder Barnevogne
Britax Römer

BRITAX RÖMER


Vil du vide lidt mere om Britax Römer og deres sortiment? Så skal du læse med her. Vi har dykket lidt ned i Britax Römers historie, deres måde at arbejde på og nogle af deres produkter som er særligt værd at fremhæve.


Foruden at blive lidt klogere på autostole som de fleste kender dem for, så er Britax Römer nemlig også ude med en 'alt-i-en' løsning, hvor du kan transportere baby fra autostol, lift og klapvognssæde.Thule


Thule er skabt til den aktive familie, hvor kvalitet, funktionalitet og godt design er i fokus. Hos BabySam er vi stolte af at føre et stort sortiment af Thule vogne og cykelstole og særligt den nye Thule Sleek vogn som vi er eneforhandler af i Danmark.


Hvis du vil læse mere om Thule og deres sortiment her i BabySam, så kan du læse meget mere her.​​​​​​​

Thule
Quilts of Denmark

Quilts of Denmark


Quilts of Denmark® er produceret af den danske virksomhed NorviGroup Denmark A/S. Her finder du dyner og puder i de lækreste materialer, baseret på bæredygtighed og miljøvenlige principper, så du kan give dit barn de bedste forudsætninger for en god nats søvn.


Måske har du hørt om DOZY® by Quilts of Denmark eller Temprakon® dynerne?

Læs mere om alle produkterne lige her.

Nuna


Hos Nuna finder du produkter i tidsløse designs, som er nemme og enkle at bruge, for dig som forælder. Nuna har vundet flere priser for deres produkter, og for deres bæredygtige produktion. Du finder deres produkter i kategorierne vogne, autostole, bæreseler og møbler.


Læs med her og bliv klogere på Nuna og deres produkter.

Nuna
Bekid

BeKids


Kender du BabySams eget mærke BeKids? Det er et mærke du finder i kategorierne legetøj, beklædning, tekstiler og møbler og hvor vi bestræber os på at skabe produkter hvor funktion, anvendelighed og godt håndværk danner rammen. Bliv klogere på BeKids og de forskellige produkter lige her.

Stokke Nomi


Den ergonomiske højstol fra Stokke Nomi har fundet vejen ind i mange hjem, efter den kom på markedet i 2013. Højstolen har vundet flere priser for dens store fokus på sikkerhed og ergonomisk støtte. Derudover kan den bruges fra nyfødt til voksen og så findes den i et hav af farvekombinationer. Alt dette kan du læse meget mere om her.​​​​​​​

​​​​​​​

Stokke Nomi
Owlet

Owlet

​​​​​​​

Kender du til de smarte babyalarmer fra Owlet? Med en helt ny, innovativ teknologi og med egenskaber der overgår nogen anden babymonitor, har Owlet gjort det muligt at skabe ekstra tryghed for dig som forælder, når baby sover.


Du kan blive klogere på Owlet og deres produkter ved at læse med her.


MAXI COSI


Maxi Cosi kender du måske for deres autostole, men faktisk laver de også meget andet end det. De har blandt andet de sejeste højstole og fineste skråstole. Nysgerrig? Så læs med her hvor vi dykker lidt mere ned i deres sortiment.


Maxi Cosi
Moonboon

Moonboon


Danske Moonboon blev for alvor landskendt, da medstifteren Marie deltog i TV programmet Løvens Hule, hvor hun bl.a. fremviste sin GOTS-certificerede slyngevugge og vuggemotor.


Siden da er det gået stærkt og Moonboons sortiment har sidenhen også udvidet til flere produkter. Vil du læse lidt mere om Moonboon og om det danske iværksættereventyr, så læs med her, hvor vi går bag om mærket.


ELVIE


Har du hørt om Elvie? Ellers så kan du blive klogere her. Elvie er skabt til kvinder og deres livsstil. Læs blandt andet om deres banebrydende knibetræner som kan hjælpe kvinder efter fødslen og om deres praktiske og meget diskrete brystpumper.


Vi hos BabySam er begejstret - og det tror vi også at du bliver. Læs mere om Elvie og deres produkter her.Elvie
BabyDan

BABYDAN​​​​​​​


Skal der styr på sikkerheden i hjemmet, når du har en lille tumling som kommer rundt omkring, så er det et meget godt råd at tage et kig på BabyDan og deres produkter.


BabyDan har specialiceret sig i at skabe sikre hjem for børnefamilier, så du har mere ro i maven når dit barn gerne vil undersøge skuffer, skabe og trapper.


Vi har skrevet lidt om BabyDan og deres historie og giver dig et indblik i deres produktsortiment.


​​​​​​​STOKKE®

​​​​​​​

Stokke® har med sine rødder helt tilbage til 1932, skabt sig et produktsortiment som de fleste børnefamilier i dag kender og elsker. Den ikoniske Tripp Trapp® stol og den innovative Sleepi seng er blot nogle af de møbler som Stokke® har skabt. Fælles for alle produkter fra Stokke® er at imødekomme barnets behov for nærhed og øjenkontakt til sine nærmeste.


Læs mere om Stokke®, deres historie og tankerne bag deres møbler og vogne her.Stokke
Philips Avent

PHILIPS AVENT

​​​​​​​

Vidste du at Philips Avent har alt fra bl.a. sutteflasker, brystpumper, madtilberedning, sutter, babyalarmer og drikkekopper til børn? Philips Avent smarte og innovative produktsortiment er skabt i tæt samarbejde med jordmødre og med fokus på at produkterne følger dit barns forskellige udviklingsfaser.


Læs lidt mere om Philips Avents historie og hvorfor de er et af de foretrukne babybrands verden over.hummel


Danske hummel er med på holdet hos BabySam, hvor vi fører et bredt udvalg af baby og børnetøj. hummel er kendetegnet for store danske sportsbedrifter, og hummel kids klare mission er at opfordre børn til at være aktive - hver dag.


hummel er med sine ikoniske vinkler et populært brand med mere end 95 års historie bag sig. ​​​​​​​Er du interesseret i at læse mere om brandet, så læs mere her.


​​​​​​​

Hummel børnetøj
Ergobaby bæreseler

Ergobaby


Komfort og praktisk kendetegner produkterne fra Ergobaby, hvorfor de bruger sloganet "I can do anything "inmyergo". Hele målsætningen for Ergobaby er at opfylde barnets behov for at være tæt på sine forældre, men samtidig give forældrene mulighed for at kunne have hænderne fri.


Vidste du at Ergobaby endda oprindeligt er dansk? Vi har haft Ergobaby under luppen og fortæller om brandet og nogle af deres produkter, som du kan købe her hos BabySam.


Tomme Tippee


Lanceret i England for mere end 50 år siden og har siden haft som mission at hjælpe børnefamilier i hverdagen med holdbare og ergonomisk korrekte produkter.

​​​​​​​

BabySam har flere at Tommee Tippees produkter i sortiment, bl.a. de populære blespande og termometre til børn.

​​​​​​​


Tommee Tippee
Joie

Joie


Sikkerhed, familien i centrum og kvalitet til hverdagsbrug. Det er i hovedsædet hos Joie.


BabySam er glade for at tilbyde familier autostole og klapvogne fra Joie. Læs og se mere om hvilke produkter du kan købe fra Joie hos BabySam.

​​​​​​​

Oxybul


Det franske legetøjsmærke Oxybul er kommet til Danmark - og du finder det kun i BabySam.


Oxybul laver legetøj til alle aldersgrupper, nøje designet og udviklet så det passer til det enkelte barns alderstrin. Leg og læring er udgangspunktet for Oxybul, hvor legetøjet er skabt til at motivere og udvikle dit barn, helt fra baby.   

​​​​​​​

Oxybul