Brand

Spotlight

Hos BabySam ønsker vi at fremme kendskab til vores brands og produkter, så du som kunde kan lære dem bedre at kende og føle dig sikker i dit valg.

Vi vil derfor her på siden introducere dig til en række brands, som kan fortælle dig nærmere om dem selv. God læselyst!

CYBEX


De fleste kender CYBEX for deres kvalitetssikre autostole til børn i alle aldersgrupper, men CYBEX har faktisk også klapvogne og duovogne som bestemt er værd at tage et kig på.


Vi har dykket lidt ned i CYBEX og deres mest populære autostole og stilrene og ikke mindst praktiske klapvogne. Læs blandt andet om e-priam - én af de første eldrevne klap- og barnevogne på markedet.   
CybexCybex
BabyDanBabyDan

BABYDAN​​​​​​​


Skal der styr på sikkerheden i hjemmet, når du har en lille tumling som kommer rundt omkring, så er det et meget godt råd at tage et kig på BabyDan og deres produkter.


BabyDan har specialiceret sig i at skabe sikre hjem for børnefamilier, så du har mere ro i maven når dit barn gerne vil undersøge skuffer, skabe og trapper.


Vi har skrevet lidt om BabyDan og deres historie og giver dig et indblik i deres produktsortiment.
LEANDER

​​​​​​​

Danske Leander har sine rødder fra Silkeborg, hvor virksomheden fra sin start i 1998 har udviklet sig til at være en international virksomhed med salg i mere end 40 lande.


Børnemøblerne fra Leander skabes fra sin start ikke med papir og blyant, men formes derimod med hænderne og øjet der ser. For skaberen Stig Leander arbejder som en kunstner og med detaljerne i orden, helt ned til den mindste detalje,


Vi er dykket lidt mere ned i Leanders histori og produktsortiment.


LeanderLeander
StokkeStokke

​​​​​​​STOKKE®

​​​​​​​

Stokke® har med sine rødder helt tilbage til 1932, skabt sig et produktsortiment som de fleste børnefamilier i dag kender og elsker. Den ikoniske Tripp Trapp® stol og den innovative Sleepi seng er blot nogle af de møbler som Stokke® har skabt. Fælles for alle produkter fra Stokke® er at imødekomme barnets behov for nærhed og øjenkontakt til sine nærmeste.


Læs mere om Stokke®, deres historie og tankerne bag deres møbler og vogne her.PHILIPS AVENT

​​​​​​​

Vidste du at Philips Avent har alt fra bl.a. sutteflasker, brystpumper, madtilberedning, sutter, babyalarmer og drikkekopper til børn? Philips Avent smarte og innovative produktsortiment er skabt i tæt samarbejde med jordmødre og med fokus på at produkterne følger dit barns forskellige udviklingsfaser.


Læs lidt mere om Philips Avents historie og hvorfor de er et af de foretrukne babybrands verden over.Philips AventPhilips Avent
EN FANTEN FANT

EN FANT

​​​​​​​

Trods det fransk klingende navn, er EN FANT et danske EN FANT grundlagt i Danmark og har gennem årene gået fra design og produktion af sko og støvler til børn, til også at lave fint og praktisk børnetøj.


Er du nysgerrig på EN FANT og deres nyeste kollektion, så kan du se nærmere her.hummel


Danske hummel er med på holdet hos BabySam, hvor vi fører et bredt udvalg af baby og børnetøj. hummel er kendetegnet for store danske sportsbedrifter, og hummel kids klare mission er at opfordre børn til at være aktive - hver dag.


hummel er med sine ikoniske vinkler et populært brand med mere end 95 års historie bag sig. ​​​​​​​Er du interesseret i at læse mere om brandet, så læs mere her.


​​​​​​​

Hummel børnetøjHummel børnetøj
Oxybul legetøjOxybul legetøj

Oxybul


Det franske legetøjsmærke Oxybul er kommet til Danmark. Oxybul har flere års erfaring i at skabe lærerigt og sjovt legetøj til børn i alle aldersgrupperog i høj kvalitet. Legetøjet er udviklet i samarbejde med testfamilier og eksperter på området, så børns nysgerrighed, fantasi og lyst til at lære sættes i spil.


BabySam er eneforhandler af Oxybul i Danmark, og legetøjet fåes både online og i vores butikker. Her kan du læse mere om Oxybul og om hvordan de inddeler deres legetøj i forskellige grupper.

​​​​​​​

​​​​​​​

Ergobaby


Komfort og praktisk kendetegner produkterne fra Ergobaby, hvorfor de bruger sloganet "I can do anything "inmyergo". Hele målsætningen for Ergobaby er at opfylde barnets behov for at være tæt på sine forældre, men samtidig give forældrene mulighed for at kunne have hænderne fri.


Vidste du at Ergobaby endda oprindeligt er dansk? Vi har haft Ergobaby under luppen og fortæller om brandet og nogle af deres produkter, som du kan købe her hos BabySam.


Ergobaby bæreselerErgobaby bæreseler
Tommee TippeeTommee Tippee

Tomme Tippee


Lanceret i England for mere end 50 år siden og har siden haft som mission at hjælpe børnefamilier i hverdagen med holdbare og ergonomisk korrekte produkter.

​​​​​​​

BabySam har flere at Tommee Tippees produkter i sortiment, bl.a. de populære blespande og termometre til børn.

​​​​​​​


Joie


Sikkerhed, familien i centrum og kvalitet til hverdagsbrug. Det er i hovedsædet hos Joie.


BabySam er glade for at tilbyde familier autostole og klapvogne fra Joie. Læs og se mere om hvilke produkter du kan købe fra Joie hos BabySam.

​​​​​​​

JoieJoie
ThuleThule

Thule


Thule er skabt til den aktive familie, hvor kvalitet, funktionalitet og godt design er i fokus. Hos BabySam er vi stolte af at føre et stort sortiment af Thule vogne og cykelstole og særligt den nye Thule Sleek vogn som vi er eneforhandler af i Danmark.


Hvis du vil læse mere om Thule og deres sortiment her i BabySam, så kan du læse meget mere her.

Odder Barnevogne


Kvalitet, dansk design og produktion i Danmark. Det er kendetegnet for Odder Barnevognsfabrik, som står bag de kendte og populære barnevogne, som har trillet rundt i Danmark siden 1925.


Vil du vide mere om Odder Barnevogne og dets historie som går næsten 100 år tilbage, så kan du blive lidt klogere her.Odder BarnevogneOdder Barnevogne
bOblesbObles

bObles

bObles er skabt af arkitekt Bolettte Blædel, ud fra et ønske om at lave motoriske møbler, som aktiverer børn og som forældre samtidig har lyst til at have stående i stuen.


Læs meget mere om bObles, børns udviklingstrin og  bObles sjove tumletid events rundt om i landet.


Emmaljunga


Emmaljunga har stærke og stolte traditioner bag sig. Emmaljungas historie går over 90 år tilbage og er i dag den ældste aktive barnevognsfabrik i verden, med fabrik og hovedsæde  i Sverige. Siden da har de produceret kvalitet og stilfulde vogne til børnefamilier.


Læs mere om Emmaljunga her og bl.a. om hvordan de aktivt tager hensyn til milljøet, under fremstilling af deres barnevogne og klapvogne.


EmmaljungaEmmaljunga