Shop SALE! Spar op til 50%
Cybex bag om brandet

CYBEX - Autostole og barnevogne til børnefamilier

Tyskstiftede CYBEX er i Danmark særligt kendt for deres sikre og praktiske autostole.
Flere og flere forældre får dog også øjnene op for CYBEX’ by-venlige klap- og barnevogne, herunder CYBEX PRIAM-vognen, som med et stilrent design og dens praktiske funktioner både fungerer i hverdagens babyræs derhjemme, såvel som på caféen med mødregruppen.


Her på siden kan du bl.a. læse om:

​​​​​​​• Kombivogne & klapvogne

• Historien om Cybex

• Autostole

• Til rejsen

Højstol


Fordele ved CYBEX PRIAM

Et designikon på hjul

PRIAM fra Cybex
Cybex

Travelsystem


Dit barns behov ændrer sig meget i løbet af de første 4 år – så det er rart at kunne tilpasse sig det daglige behov. PRIAM's TRAVEL SYSTEM giver dig fleksibiliteten til at kunne vælge hvad der er behov for på stellet:

• Babyautostolen

• Liften

• Klapvognsdelen


Alle dele kan let sættes på stellet, så du nemt kan skifte fra autostol til klapvogn eller barnevogn, eller omvendt, og delene kan sidde både fremadvendt og bagudvendt.


Udover det kan klapvognssædet justeres til en lie-flat position, så der nemt kan tages en lur og stellet kommer i 4 forskellige farver, så du selv kan designe din egen unikke vogn.

Cybex

Sammenklappelig med én hånd


Fordi livet er for kort til, at bøvle med at få din klapvogn ind i bilen, bussen eller toget.


Med PRIAM kan du have din baby med på den ene arm, og folde klapvognen sammen med den anden.


Sæde-delen foldes nemt sammen med rammen til en kompakt, flad "pakke". På den måde kan du nemt få plads til den, hvad enten du er på restaurant, på farten eller derhjemme, hvor du kan slippe for, at din klapvogn optager en masse plads.

Cybex

Strandfunktion

​​​​​​​

PRIAMs tohjuls-funktion giver dig halvt så mange hjul at trække igennem sand eller op ad trapper.


Mindre modstand, mere køreglæde!

Cybex

Sæde i bordhøjde


Klassisk forældre-udfordring: I er på tur med klapvognen og pludselig bliver dit barn sulten, du iler hjem, og skal nu enten holde øje med din baby på gulvet eller til at rykke dit barn over i en højstol - altimens du finder mad frem!


Med PRIAM kører du blot din baby eller dit barn direkte hen til bordet. PRIAMs siddehøjde er nemlig perfekt tilpasset den gennemsnitlige bordhøjde (80 cm), så du kan bruge den som stol, både på café, restaurant og derhjemme.

CYBEX e-PRIAM

-  En af de første eldrevne klap- og barnevogne på markedet!

Cybex e-Priam
Cybex e-Priam

​​​​​Mere støtte, mindre sved

Du kender det fra elcykler - batteriet der gør den daglige transport til en leg, også når den går op ad bakke! Med den batteridrevne e-PRIAM får du støtte når det går opad, så du slipper for at ankomme svedig på cafeen.


Når e-PRIAMs hjælpefunktion er aktiveret, overvåger denne skubbekraften og driver opstigningen på intellegent vis, så selv en stejl bakke (op til 25%-stigning) føles som en spadsertur på et jævnt fortov.


e-PRIAM hjælper dig derudover også ned ad bakke. e-PRIAM registrerer trækkraften på styret og bremser nedstigningen derefter, så du kan gå ned ad bakke uden besvær, uanset om du er på tur med en lille nyfødt eller en stor tumling.

Cybex e-Priam
Cybex e-Priam

Integreret rokkefunktion​​​​​​​

Mange babyer falder bedst til ro i bevægelse.

Via den gratis app kan du nu indstille vognen til at rokke af sig selv, så du imens kan klare andre praktiske ting - være social med mødregruppen eller blot selv nyde et velfortjent hvil.


Den kan indstilles til 3 forskellige hastigheder, og du sætter selv tidsrammen – nemmere bliver det ikke.  


Historien om Cybex


Et førende brand inden for børns sikkerhed, der kombinerer funktionalitet, design, sikkerhed og praktikalitet.

Cybex

CYBEX’ hold af sikkerhedseksperter trækker på mange års erfaring i deres arbejde med at sikre den højeste sikkerhedsstandard for dit barn.


I løbet af produktudviklings-fasen består alle CYBEX-produkter hundredvis af crashtests hvert år, og bliver desuden testet af uafhængige testinstitutter, herunder anerkendte ADAC. På blot 15 år har CYBEX vundet mere end 400 priser, både inden for autostol-sikkerhed (bl.a. fra anerkendte ADAC og Stiftung Warentest) og design (heriblandt en række Red Dot Design Awards).

CYBEX kommer til verden.

CYBEX blev grundlagt i 2005 i Tyskland af Martin Pos. Da hans børn var små, blev han ofte frustreret over, hvor svært det var at montere en desuden unødvendigt kompliceret autostol. Til sidst besluttede Martin, at han selv ville begynde, at udvikle produkter der havde forældrene i højsædet. Martin grundlagde hermed CYBEX, så han kunne udvikle innovativt babyudstyr, der var sikkert og super funktionelt; produkterne skulle være enkle og intuitive at bruge, og designet gennemtænkt.


Den overordnede vision var, at CYBEX skulle blive en global virksomhed der fremstiller babyudstyr som kombinerer sikkerhed, komfort, praktikalitet og stil.

CYBEX-brandet

Siden stiftelsen i 2005 er CYBEX vokset hastigt, hvilket kulminerede i 2014, hvor CYBEX fusionerede med den kinesiske Goodbaby International; en af de førende udbydere af babyudstyr på verdensplan.


Siden fusionen har CYBEX fortsat med at udvikle sig og har opnået anerkendelse som et af de mest fashionable brands inden for babyudstyr. Dette skyldes ikke mindst virksomhedens fokus på de nyeste designtrends fra bl.a. Paris og Milano. CYBEX har bl.a. skabt opsigtsvækkende kollektioner via samarbejder med internationalt anerkendte designere, såsom Jeremy Scott, Lala Berlin, Scuderia Ferrari og Karolina Kurkova.


Autostole fra Cybex


Uanset om dit barn er 2 måneder, 2 år eller 12 år finder du hos CYBEX en autostol der passer – og en stol der har vundet en sikkerheds-pris!
CYBEX har nu testvindere i sikkerhed i alle autostolskategorier!


Autostole fra Cybex
Cybex Cloud T i-size

Testvinderen, Cloud T i-Size

Cloud T i-Size gør det nemt og komfortabelt at have dit barn med på tur i bilen fra dag ét. Med autostolens mulighed for lie-flat position udenfor bilen (f.eks. på Priam stellet) og en semi lie-flat postition i bilen, kan barnet nemt sove videre hvis det er faldet i søvn under køreturen. Den lange benstøtte og liggepositionens vinkel er udviklet af tyske CYBEX-sikkerhedseksperter. Deres beregninger gør, at dit barn kan ligge i en behagelig, ergonomisk, korrekt stilling.


Derudover giver Cloud T i-Size dig en nem, sikker og hurtig installation med Base T. Base T giver dig også muligheden for at kunne rotere stolen direkte til bildøren, så du undgår tunge løft og vrid når du skal have dit barn ind og ud af bilen.  Cloud T i-Size er testvinder hos både ADAC og FDM oktober 2023, og har ny forbedret åndbarhed der gør det ekstra komfortabelt for dit barn hvor end turen går hen.


Autostolen kan bruges fra 0-24 mdr.

Cybex Sirona T i-size

Sirona T i-Size

En bagudvent autostol der kan bruges på samme base som ved Cloud T i-Size (Base T), som dermed også kan roteres direkte til bildøren, og som en ekstra ting også kan vendes fremadvendt når der med tiden er behov for det.


CYBEX anbefaler at barnet sidder bagudvendt længst muligt, gerne op til 4 år, da det er den sikreste position for barnet.


Hvis behovet er for en fremadvendt autostol. anbefales Anoris T i-Size, som er testet ligeså sikker som bagudvendt.


Sirona T i-Size har flere hvilepositioner til det trætte barn i bilen og kommer i samme åndbare stof som Cloud T i-Size, så barnet altid sidder komfortabelt og godt.


Autostolen kan bruges fra 9 mdr. - 4 år.

Cybex Anoris T i-size

Testvinderen, Anoris T i-Size

Anoris T i-Size er autostolen der gør det muligt at have dit barn fremadvendt med god samvittighed! Den er nemlig lige så sikker som en bagudvendt autostol grundet den innovative full-body airbag.


En airbag der har taget mange år og tests at udvikle, for at øge sikkerheden for børn på samme måde som voksne. Stolen gør det muligt for dig at have øjenkontakt med dit barn under kørsel, mere benplads til barnet og ikke mindst mindre køresyge.


Anoris T i-Size er CYBEX's bedst testede autostol nogensinde, og bedst i test hos både ADAC, Forbrugerrådet Tænk og FDM, maj 2022. Beskyttelsenpuden klikkes nemt på, præcis som med selen du kender fra bilen.


Autostolen kan bruges fra 15 mdr. - 6 år.

Cybex Solution T i-size

Testvinderen, Solution T i-fix

Solution T i-Fix er stolen til de ældste børn og kan vokse med barnet i mange år. Når den højdejusteres, justeres bredden automatisk med og tilpasses.


Derudover har den en patenteret nakkestøtte det gør det mere komfortabelt og sikkert for barnet i bilen. Den har derudover også ny forbedret åndbarhed der gør det ekstra komfortabelt for dit barn hvor end turen går hen.


Solution T i-Fix er testvinder hos både ADAC og FDM oktober 2023.


Autostolen kan bruges fra 4-12 år.


Gør det nemmere på rejsen


Cybex har også smarte rejseklapvogne til rejsen.

Rejseklapvogne fra Cybex

Cybex Libelle og Cybex Orfeo


Libelle er lille, kompakt og let som en fjer. Klapvognen vejer kun 5.9 kg. og er derfor også nem at opbevare når den ikke er i brug.


Orfeo er lige en anelse større, men kan tilgengæld lægges i full lie-flat og foldes med blot én hånd. Fælles for begge er, at de er godkendte som håndbagage og kan tages med direkte ombord på flyet* - det gør turen en del lettere.  


*Vi anbefaler dog altid at tjekke op med flyselskabet hjemmefra da det kan variere.

Rejseklapvogne fra Cybex
Rejseklapvogne fra Cubex

LEMO 4-i-1


Stolen der kan bruges fra fødsel til 99 år.

Lemo stolen fra Cybex

Sikker, ergonomisk og tidløs


LEMO er den smukke og stilfulde højstol som findes i 6 forskellige farvekombinationer der passer i langt de fleste skandinaviske hjem. Fra fødsel kan stolen bruges med bounceren installeret på, så barnet kan få en plads ved bordet allerede fra dag ét og giver dig frihed mens barnet stadig er tæt på.


Når barnet kan sidde selv kan babysættet installeres på og udforske maden på egen hånd. Derefter kan stolen let justeres til barnets størrelse med blot en enkelt hånd, så den passer som dit barn vokser – eller hvis I blot har brug for en ekstra stol ved bordet.

Lemo højstol Cybex
Lemo højstol Cybex

CYBEX’ Innovations Princip


CYBEX’ mantra er at ”udvikle sikre, innovative og livsstil-orienterede baby- og børneprodukter”. Dette kommer til udtryk i CYBEX’ D.S.F. Innovations Princip, som er omdrejningspunktet for udviklingen af CYBEX-produkter: unikt Design, uovertruffen Sikkerhed og intelligente Funktioner.