CYBEX

For all tomorrow's people

CYBEX - Autostole og vogne til børnefamilier

Tyskstiftede CYBEX er i Danmark særligt kendt for deres sikre og praktiske autostole. Flere og flere forældre får dog også øjnene op for CYBEX’ by-venlige klap- og barnevogne, herunder CYBEX PRIAM-vognen, som med et stilrent design og dens praktiske funktioner både fungerer i hverdagens babyræs derhjemme, såvel som på cafeen med mødregruppen.


CYBEX

AUTOSTOLE

CYBEX

​​​​​​​VOGNE

Vogne fra CYBEX

Cybex
Cybex

CYBEX PRIAM


LIFE’S A CLASSIC


De amerikanske designere Ray og Charles Eames skabte moderne designklassikere ved at kombinere funktionalitet og charme.

​​​​​​​


CYBEX PRIAM-klapvogne er en hyldest til den innovative kraft i EAMES-designernes arbejde:

Cybex

CYBEX PRIAM

Fordele ved CYBEX PRIAM


4-IN-1 TRAVEL SYSTEM


Dit barns behov ændrer sig hele tiden - og så er det altså rart, hurtigt at kunne tilpasse sig!


PRIAM's nye 4-i-1 TRAVEL SYSTEM gør den til en fleksibel og behagelig rejseledsager, der får dig videre uden de store bump på vejen.


Fire forskellige liggedele kan let sættes på stellet, så du nemt kan skifte fra autostol til klapvogn eller barnevogn, eller omvendt, og liggedelene kan sidde både fremadvendt og bagudvendt.


Udover den nye LUX Carry Cot, og PRIAM-ligge/siddedel, gælder dette også de prisbelønnede Cybex autostole.


Cybex

CYBEX PRIAM

Cybex

SAMMENKLAPPELIG MED ÈN HÅND

Fordi livet er for kort til at bøvle med at få din klapvogn ind i bilen, bussen eller toget.

Med PRIAM kan du have din baby med på den ene arm, og folde klapvognen sammen med den anden.


Sæde-delen foldes nemt sammen med rammen til en kompakt, flad "pakke". På den måde kan du nemt få plads til den, hvad enten du er på restaurant, på farten eller derhjemme, hvor du kan slippe for, at din klapvogn optager en masse plads.

Cybex

STRANDFUNKTION

PRIAMs tohjuls-funktion giver dig halvt så mange hjul at trække igennem sand eller op ad trapper. Mindre modstand, mere køreglæde!

Cybex

SÆDE I BORDHØJDE

Klassisk forældre-udfordring: I er på tur med klapvognen og pludselig bliver dit barn sulten, du iler hjem, og skal nu enten holde øje med din baby på gulvet eller til at rykke dit barn over i en højstol - altimens du finder mad frem!


Med PRIAM kører du blot din baby eller dit barn direkte hen til bordet. PRIAMs siddehøjde er nemlig perfekt tilpasset den gennemsnitlige bordhøjde (80 cm), så du kan bruge den som stol, sidde på café, restaurant og derhjemme.

CYBEX e-PRIAM

-  En af de første eldrevne klap- og barnevogne på markedet!


​​​​​​​MERE STØTTE, MINDRE SVED

Du kender det fra elcykler - batteriet der gør den daglige transport til en leg, også når den går op ad bakke! Med den batteridrevne e-PRIAM får du ligeledes støtte når det går opad, så du slipper for at ankomme svedig på cafeen.


Når e-PRIAMs hjælpefunktion er aktiveret, overvåger denne skubbekraften og driver opstigningen på intellegent vis, så selv en stejl bakke (op til 25%-stigning) føles som en spadsertur på et jævnt fortov.  


Cybex
Cybex

OFFROADER

Eventyrlysten eller naturelsker? Med e-PRIAM behøver du ikke at tøve før du begiver dig på tur væk fra vejen. e-PRIAMs batterikraft hjælper dig hen over ujævnt terræn som sandstrande, stier på landet eller snedækkede gader.


Turen bliver lettere for dig og mere komfortable for dit barn.

Cybex

FÅ HJÆLP TIL AT BREMSE

Når det går stejlt nedad, kender mange forældre følelsen af at klapvognen er ved at stikke af fra dem og løbe løbsk.


Sådanne bekymringer behøver ikke længere at fylde! Med e-PRIAMs hjælpefunktion kan du gå komfortabelt og stilsikkert ned ad bakke. ePRIAM registrerer trækkraften på styret og bremser nedstigningen derefter, så du kan gå ned ad bakke uden besvær, uanset om du er på tur med en lille nyfødt eller en stor tumling.

CybexUanset om dit barn er 2 måneder, 2 år eller 12 år finder du hos CYBEX en autostol der passer – og en stol der har vundet en sikkerheds-pris! CYBEX har nu testvindere i sikkerhed i alle autostolskategorier!  


CYBEX’ hold af sikkerhedseksperter trækker på mange års erfaring i deres arbejde med at sikre den højeste sikkerhedsstandard for dit barn. I løbet af produktudviklingens-fasen består alle CYBEX-produkter hundredvis af crashtests hvert år, og bliver desuden testet af uafhængige testinstitutter, herunder anerkendte ADAC. På blot 15 år har CYBEX vundet mere end 400 priser, både inden for autostol-sikkerhed (bl.a. fra anerkendte ADAC og Stiftung Warentest) og design (heriblandt en række Red Dot Design Awards).

     

CYBEX kommer til verden

CYBEX blev grundlagt i 2005 i Tyskland af Martin Pos. Da hans børn var små, blev han ofte frustreret over, hvor svært det var at montere en desuden unødvendigt kompliceret autostol. Til sidst besluttede Martin sig for selv at begynde at udvikle produkter, der havde forældrene i højsædet. Martin grundlagde hermed CYBEX, så han kunne udvikle innovativt babyudstyr, der var sikkert og super funktionelt; produkterne skulle være enkle og intuitive at bruge, og designet gennemtænkt.  


Den overordnede vision var at CYBEX skulle blive en global virksomhed, der fremstiller babyudstyr, som kombinerer sikkerhed, komfort, praktikalitet og stil.

Cybex

”CYBEX wants to make the safest and most desirable products available. This means easy to use but also visually appealing and of course comfortable. So there you have it: design, safety and functionality finished with a cool look.”


- Martin Pos, stifter af CYBEX


CYBEX-brandet

Siden stiftelsen i 2005 er CYBEX vokset hastigt, hvilket kulminerede i 2014, hvor CYBEX fusionerede med den kinesiske Goodbaby International; en af de førende udbydere af babyudstyr på verdensplan.


Siden fusionen har CYBEX fortsat med at udvikle sig og har CYBEX opnået anerkendelse som et af de mest fashionable brands inden for babyudstyr. Dette skyldes ikke mindst virksomhedens fokus på de nyeste designtrends fra bl.a. Paris og Milano. CYBEX har bl.a. skabt opsigtsvækkende kollektioner via samarbejder med internationalt anerkendte designere, såsom Jeremy Scott, Lala Berlin, Scuderia Ferrari og Karolina KurkovaAutostole fra CYBEX

Cybex autostole

CYBEX Cloud Z i-Size

Cybex

​​​​​​​

Cybex

​​​​​​​

CybexSOVE-FUNKTION

Er dit barn faldet i søvn i bilen, kan Cloud Z i-Size øge chancerne for at det sover videre. Autostolen kan nemt ændres til en liggende position, så snart du har taget den ud af bagsædet.


Den lange benstøtte og liggepositionens vinkel er udviklet af tyske CYBEX-sikkerhedseksperter. Deres beregninger gør, at dit barn kan ligge i en behagelig, ergonomisk, korrekt stilling.


I kombination med CYBEX-klapvognene, herunder PRIAM og ePRIAM, kan Cloud Z i-Size let forvandles til et praktisk rejsesystem til barnets første måneder, så dit sovende barn kan hvile med optimal beskyttelse.  Cybex
CybexDREJBAR AUTOSTOL, "VRIDFRI" RYG

Enhver der har prøvet at løfte en autostol ind og ud af en bil med tre døre ved, at det er en tung oplevelse - især for ryggen, som bliver udsat for vrid.


Den innovative rotationsmekanisme i Base Z gør det nemt at dreje Cloud Z i-Size (eller Sirona Z i- Size) hen mod bildøren, så det er nemmere at få barnet ind og ud af bilen. Det gør en forskel i hverdagen, hvor indkøb, ture i institution og udflugter kan give dårlig ryg, hvis man konsekvent skal strække og vride den for at få autostolen ind og ud af bilen.


Cloud Z i-Size passer til alle klap- og barnevogne fra CYBEX, så du nemt kan få dit barn fra bilen og videre i dagens program.
NEM MONTERING MED BASE Z

Base Z passer til Cloud Z i-Size samt Sirona Z I-Size autostole fra CYBEX.


Mår babyautostolen er monteret, kan basen drejes 180 grader. Basen gør endvidere som sikkerhedskontrol at denne stol kun kan monteres i fremadvendt position. Når Sirona Z I-Size er monteret i basen, kan stolen dreje 360 grader. Base Z installeres i bilens Isofix punkter, og indikatorer viser korrekt indstilling.CYBEX Sirona Z i-Size

Cybex

BESKYTTER DIT BARNS NAKKE

Sirona Z i-Size har energireducerende teknologi, som giver øget sikkerhed for dit barn når det sidder i fremadvendt position, i tilfælde af et frontalt sammenstød.


Teknologien reducerer samtidigt belastningen på barnets nakke ved en frontalkollision med mere end 20% i forhold til andre 5-punktsselesystemer.     

​​​​​​​

Cybex

LIVSFORSIKRING

En bagudvendt autostol (muligt med Sirona Z i-Size) reducerer risikoen for skader i et frontalt sammenstød  med mere end 80%, i forhold til en autostol der er fremadvendt.


Hos CYBEX anbefaler vi, at børn op til 105 cm, ca. 4 år, sidder bagudvendt under kørslen.


CYBEX Solution Z i-Fix


VOKSER MED DIT BARN

Fordi to børn ikke er ens. Og så alligevel:


Solution Z-i-Fix følger med dit barn fra det er 3 år til 12 år. De fleste børn når 55% af deres fulde højde når de er 3 år gamle, og ved 12-års alderen har de nået 89% af deres fulde højde. Med andre ord vokser dit barn i gennemsnit 60 cm i løbet af disse 9 år!


Med Sirona Z i-Fix' 12 forskellige indstillinger for hoved- og skulderbeskytterne, kan autostolen tilpasses både højden, ligesom det har en automatisk justering i bredden.


Den smarte betjening med én hånd gør det hurtigt og nemt for dig at tilpasse autostolen, så den passer til lige præcis dit barn, i både højde og bredde.     


Cybex
Cybex sport

​​​​​​​CYBEX SPORT


Nu kan du finde den smarte CYBEX Sport kollektion hos BabySam. Kollektionen består af løbevognen CYBEX AVI og multivognen CYBEX ZENO.CYBEX AVI er en let og yderst komfortabel løbevogn, hvor dit barn kan sidde og nyde omgivelserne, imens I suser forbi og med multivognen har du flere muligheder for at omdanne din vogn til at kunne bruges til løb, cykling eller på ski.  CYBEX’ Innovations Princip


CYBEX’ mantra er at ”udvikle sikre, innovative og livsstil-orienterede baby- og børneprodukter”. Dette kommer til udtryk i CYBEX’ D.S.F. Innovations Princip, som er omdrejningspunktet for udviklingen af CYBEX-produkter: unikt Design, uovertruffen Sikkerhed og intelligente Funktioner.