Kundeservice er lukket pga. uddannelse. Vi er tilbage fredag kl. 9.00 - Du kan altid sende os en mail på kundeservice@babysam.dk


ErgobabyI can do anything

#inmyergo

​​​​​​​

Ergobaby Omni Breeze

​​​​​​​

Ergobaby Omni Breeze er den perfekte bæresele i sommerperioderne, da det er lavet af det materialet SoftFlex ™, som er med til at sikre at dit barn sidder behageligt og køligt.


Omni Breeze kan benyttes fra nyfødt og op til 4 år og bæreselen kan bruges i alle de bærepositioner du har behov for, efterhånden som dit barn vokser. Ligeledes er du sikret stor ergonomisk komfort og sikkerhed når du bærer, for både dig og dit barn.  ergobaby breeze


Omni Breeze - midnight blue
Ergobaby
Omni Breeze - midnight blue
1,318.49 DKK
Online
31 butikker
Prismatch
Omni Breeze - graphite grey
Ergobaby
Omni Breeze - graphite grey
1,318.99 DKK
Online
27 butikker
Prismatch
Omni Breeze - onyx black
Ergobaby
Omni Breeze - onyx black
1,699.00 DKK
Online
32 butikker

Historien bag Ergobaby

Ergobaby blev grundlagt af den danske Karin Frost. Hun ønskede at skabe en revolutionerende måde at bære barnet på. Baseret på et behov, hun fik, da hendes søn blev født. Ideen blev til en måde at bære barnet på, der tog hensyn til barnets ryg og som samtidig fordelte barnets vægt på forældrenes hofte og skuldre, for at undgå smerter i ryg og nakke.


Med hendes baggrund i design, begyndte hun at designe bæreseler, hvor ergonomi, komfort og brugervenlighed var kernen. I 2003 blev Ergobaby til virkelighed og har fra start haft fokus på kvalitet, miljø, ergonomi samt ansvarlig produktion. I dag er virksomheden verdensomspændende med flere produktkategorier som bæreseler, vikler, ammepude, swaddler mm.

Ergobaby
Ergobaby


Ergobaby hos BabySam

​​​​​​​


Hos BabySam forstår vi babys behov for tryghed og tæt kontakt til sine forældre. Vi fører derfor et stort udvalg af bæreseler, vikler og ammepuder fra Ergobaby, så der er én som passer lige din stil og behov.


Nedenfor har vi uddybet hvad forskellen er på de forskellige typer som vi har fra Ergobaby.Bæreseler fra ErgobabyBæreseler er nemme at bruge, hvilket giver nybagte forældre mindre risiko for at gøre noget forkert. Den giver frihed til at arbejde med begge hænder fri samtidig med kontakt til barnet stadig er der.


Der findes flere typer af bæreseler afhængig af behov og ønsker. Bæreseler fås i flere farver, materialer samt retninger barnet kan se og kan bruges til ture på 20 minutter og mere afhængig af barnets størrelse. Bemærk at ved nogle af bæreselerne er det nødvendigt at tilkøbe en babyindsats, hvis barnet er spæd. Se evt. videoen fra Ergobaby nedenfor, som viser hvordan denne skal indsættes.


Ergobaby bæresele
Ergobaby bæresele


5 fordele ved at bruge en bæresele       1. Nærhed giver gunstig hormonproduktion (oxytocin), som fremmer et mere intimt forhold.


       2. Spædbørn som bæres ofte er mere rolige, da barnet beroliges af den tætte kontakt.


       3. Mor kan amme diskret på farten. Den nære kontakt kan endda være med til at fremme             

          mælkeproduktionen.


       4. Du har hænderne fri i et øjeblik, imens barnets behov for tæt kontakt stadig opfyldes.


       5. Barnet kan de første måneder vende ind mod dig, så fokus er på dig og ikke den store

           verden.


Embrace - heather grey
Ergobaby
Embrace - heather grey
799.00 DKK
Online
31 butikker
Prismatch
Embrace soft air mesh - soft grey
Ergobaby
Embrace soft air mesh - soft grey
899.00 DKK
Online
28 butikker
Ergobaby oversigt over bæreseler

Vikler fra Ergobaby

​​​​​​​

Vikler er den bedst ergonomiske måde at bære sit nyfødte barn på, da barnets rygsøjle vil holde c-formen og herved undgå rygskader. Med en vikle vil forældre kunne bære barnet i længere tid uden at skulle bekymre sig om barnets siddeposition. Viklerne er åndbare, let at binde og fås i flere farver.


Hvis du er i tvivl om hvordan du vikler, så kan du se vidoen fra Ergobaby nedenfor, som viser hvor nemt det kan gøres.


Aura Wrap - blush pink
Ergobaby
Aura Wrap - blush pink
549.00 DKK
Online
8 butikker
Ammepude fra Ergobaby


Ammepuder fra Ergobaby

Mange mødre sværger til ammepuden, da den er med til at lette og gøre amningen mere behagelig for moren. Ammepuden fra Ergobaby er der lyttet til de problemer og bekymringer de fleste mødre har når de ammer, og Ergobaby har fundet en god løsning. Denne Ergobaby ammepude er lavet i fast skum og med en unik kontur der hjælper med at placere baby ordentligt og sikre dig en god holdning når du ammer dit barn. Fast og ergonomisk struktureret og fastholder samtidig sin form.Ergobaby ammepuden giver dig den støtte du har brug for til at slappe af, pleje din baby og få et mor-barn bånd imens du ammer. Ammepuden som giver god komfort, forebygger rygsmerter og støtter barmen, er udviklet i samarbejde med amme eksperter og mødre.
Swaddlers


Barnet som har ligget tæt og beskyttet i morens mave, bliver eksponeret for mange nye indtryk som kan være overvældende for et spædbarn. De mange nye indtryk kan være med til at barnet kan føle sig utilpas til tider. Det er derfor vigtigt at barnet får den rette hvile i gode og rolige rammer, da det vil opleve tryghed gennem den indhyllede kropsfornemmelse.


Ergobabys swaddler er nøglen til længere og mere tryg søvn. Ergobaby har en patenteret benpose som muliggør en ergonomisk frøstilling for barnet, hvilket anbefales af det Internationale Institut for Hofteledsdysplasi. Benposen gør, at barnet kan røre sig når det sover og gør bleskift nemt.Metro+

Ergonomisk klapvogn fra Ergobaby

Ergobaby's Metro + klapvogn er den perfekte vogn til når I skal på farten. Vognen er let at klappe sammen og have med i bil og vognen kan styres med én hånd, når I er på farten. Den solbeskyttende kaleche har UV50+ beskyttelse mod sol og lette byger.


God ergonomi er kendetegnet for Metro+. Styret kan justeres fra 95-105 cm så det passer enhver fører af vognen og siddekomforten er i top for barnet, grundet bløde puder ved sædet.


metro+ fra Ergobaby
metro fra Ergobaby
Klapvogn fra Ergobaby
Klapvogn fra Ergobaby
Klapvogn fra Ergobaby

Læs også om...