Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Quilts of Denmark

   Nordic dreams and design

Quilts of Denmark® er produceret af den danske virksomhed NorviGroup Denmark A/S, der har fokus på at bidrage til en god nattesøvn for både børn og voksne. For en god nats søvn ikke er en selvfølge - det kræver nogle gode forhold og omgivelser, men det kræver også nogle gode materialer at sove i. ​​​​​​​Netop derfor har virksomheden specialiseret sig i at designe og producere dyner og puder i de lækreste materialer, der giver de bedste betingelser for en god kvalitetssøvn. Alle deres produkter er baseret på bæredygtighed og miljøvenlige principper.

“Quilts of Denmark er høj kvalitets dun produkter der er fremstillet i Danmark, af mennesker med ægte passion. Nordisk kvalitet uden kompromis.”

DOZY® serien er udviklet til de mindste i familien, så du som forælder kan sove godt og vide, at din guldklump gør det samme. Alle produkterne er fremstillet i økologisk bomuld med en høj Thread Count, der betyder at kvaliteten og holdbarheden er helt i top - ligesom både mærkninger og certificeringer har været i fokus i hele processen. Dyner og puder i DOZY® serien er fyldt med de lækreste bløde dun, der sikrer en fantastisk komfort - og hjælper med at sørge for en god nats søvn og dejlige drømme.

DOZY® by Quilts of Denmark

- en produktserie med de absolut fleste certificeringer!


Dyner og puder i DOZY® serien er både Svanemærket, Oeko-Tex standard 100 certificeret og anbefalet af Astma Allergi foreningen. Våret er i 100% økologisk bomuld, og den tætvævet struktur sikrer, at husstøvmider ikke kan trænge ind i fyldet - derfor er DOZY® produkterne også Nomite mærket.


Både dyner og puder har fyld af bløde hvide moskusdun, der har en god isolerende effekt, og som er højt certificeret med bl.a. DownaFresh greenLine - din sikkerhed for at fyldet både er varmebehandlet og vasket, så det ikke indeholder hverken støvmider eller andre allergifremkaldende stoffer.


Sidst men ikke mindst finder du DownPass certificeringen der garanterer, at dyrevelfærden er blevet tilgodeset på allerbedste vis.


Hos NorviGroup Denmark A/S bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. De har et stort fokus på, at alle produkter bliver produceret ud fra etiske og miljømæssige standarder, og DOZY® serien er ingen undtagelse.

DOZY® dyner - til både de varmere og koldere dage


I DOZY® serien finder du både baby- og juniordynerne i to modeller.


• "Varm" modellen er, som navnet måske antyder, velegnet til den køligere årstid og indeholder 140/280 gr. moskusdun.

• "Sval" modellen egner sig bedre til de varmere sommerdage og indeholder 75/150 gr. moskusdun.


Begge modeller er fyldt med hvide moskusdun og har en høj bæreevne på 725 CUIN (11).


Med dynerne fra DOZY® kan du trygt lægge den lille til at sove, og være sikker på at kvalitet, sundhed og bæredygtighed er helt i top og danner rammen for en god nattesøvn med god komfort.


Dozy Baby dyne sval
Quilts of Denmark
Dozy Baby dyne sval
999,00 DKK
Online
31 butikker
DOZY Baby Dundyne Moskus
Quilts of Denmark
DOZY Baby Dundyne Moskus
1.199,00 DKK
Online
30 butikker
Dozy junior dyne sval
Quilts of Denmark
Dozy junior dyne sval
1.199,00 DKK
Online
28 butikker
Jr. Dundyne 100x140 Moskusdun
Quilts of Denmark
Jr. Dundyne 100x140 Moskusdun
1.499,00 DKK
Online
31 butikker

Temprakon sætter nye standarder for dyner og puder og har i mere end 20 år givet bedre søvn til både børn og voksne.

Netsundhedsplejerske.dk tester lige nu Temprakon juniodynen - du kan følge med i anmeldelserne her.

Et lille skridt tættere på den perfekte søvn


Måske har du hørt om Temprakon® produkterne?

Baby- og juniordynerne fra Temprakon® er nemlig verdens første - og eneste på markedet - med indbygget aktiv temperaturregulering i både vår og fyld. Alle produkter er produceret på dansk fabrik af NorviGroup Denmark A/S.


Temprakon® er baseret på den nyeste teknologi og viden om søvn, kombineret med det bedste fra naturen.


Det er det første og originale koncept der bruger NASA rumteknologi i dyner og puder til at holde kroppen ved samme temperatur hele natten.


Under søvnen ændrer kroppen helt naturligt temperatur - en konstant temperatur baner vejen for en mere rolig nattesøvn. Derfor er produkterne fra Temprakon® udviklet med en aktiv temperaturregulering - de absorberer varmen, hvis det er for varmt og frigiver varme, hvis det er for koldt.


"Søvn er afgørende for vores velvære, sundhed og energi i hverdagen"

TempraCool teknologi


Dynerne har Temprakons eget specialudviklede TempraDown fyld, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler.


TempraCool mikrokapselteknologi kontrollerer kropstemperaturen. Udover fyldet, er TempraCool teknologien også integreret i våret, og sikrer derfor den bedst mulige temperaturregulering for at skabe en optimal nattesøvn.


Når kroppen regulerer temperaturen om natten, frigives varmen som fugtighed. Kroppen kan afgive mere end en 1/2 liter væske om natten, og derfor er TempraFresh udviklet til at absorbere fugt og lede det væk fra kroppen.


Dynerne fra Temprakon® kan bruges hele året - både indenfor og udenfor.

Kvalitetsgaranti


Våret i både dyner og puder er i 100% ren Oeko-Tex mærket bomuld i en god langfibret kvalitet, der giver et stærkt, holdbart og smidigt stof. Alle dun er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder og er vasket og varmebehandlet efter standarderne i DOWNAFRESH® certificeringen. Du er derfor garanteret, at materialet er fri for mider og andre allergifremkaldende stoffer.

Space Technology certificering


Brugen af rumteknologi i TEMPRAKON® er så revolutionerende, at produkterne i 2003 modtog ”Certified Space Technology” prisen.


TEMPRAKON® blev anerkendt af NASA, som tak for at have anvendt et rumteknologisk materiale, og for at overføre deres unikke viden til at forbedre forbrugernes livskvalitet.

Vidste du...


at Temprakon oprindeligt blev skabt med teknologien og mikrokapslerne fra NASAs rumdragter, der hjalp astronauter til  at regulere temperaturen under ekstreme forhold i rummet?Temprakon Zone Juniordyne
Temprakon
Temprakon Zone Juniordyne
1.599,00 DKK
Online
28 butikker
Temprakon Zone Babydyne
Temprakon
Temprakon Zone Babydyne
1.299,00 DKK
Online
31 butikker
Temprakon Zone Pude
Temprakon
Temprakon Zone Pude
499,00 DKK
Online
26 butikker