Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

hummel

Mere end 95 års

historie


Hvorfor humlebien?


hummel styles genkendes typisk på vinklerne langs arme og ben eller på humlebi-logoet, der slår fast, hvad brandet står for. Det skæve. Det unikke. Evnen til at gøre det uventede. Det, der er lidt ud over det sædvanlige. For humlebien kan jo – stik imod alle odds – flyve. Og sådan er det med hummel. Virksomheden tror på de skæve. Og elsker originalitet.  

Historien om hummel


Med en lang, stolt historie, der går næsten 100 år tilbage, er hummel et af de ældste og mest dedikerede sportsbrands inden for teamsport. hummel blev grundlagt i 1923 og har siden sin spæde start haft dybe rødder i fodbold og håndbold.


Brandets ikoniske vinkler er et gennemgående symbol på et ønske om at gøre tingene lidt anderledes – altid med en (hel masse) kant, originalitet og karakter. De første hummel KIDS styles kom til verden i 2007 og fik en flot modtagelse i markedet. hummel KIDS er i dag et veletableret og populært børnetøjsbrand, der designer tøj og sko til aktive børn i alle aldre.
Hummel sneakers

hummel børnetøj og  sneakers


I 2007 blev de første hummel KIDS styles designet. Siden dag et har fokus været på at udvikle børnetøj og sko til et aktivt børneliv. Med plads til bevægelighed, komfort og aktivitet. Designet er kendetegnet ved et sporty, retro look med stærke farvekombinationer inspireret af hummels designarkiver fra 80’erne og 90’erne. De ikoniske vinkler gør brandet genkendeligt.


hummel er et 360-graders brand, der tilbyder styles til barnets liv fra morgen til aften – inde og ude. Her finder du alt fra nattøj og badekåber til fashion-styles, praktisk regntøj, tasker, badetøj, overtøj og sneakers. Hummel sneakers er ofte designet i lette, praktiske materialer, hvilket gør dem til det oplagte valg til hverdagens strabadser for små og store børn. 


hummel's mission:

Change the world through sport!


hummels klare mission er – og har altid været – CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT.


hummel KIDS ønsker derfor at opfordre børn i alle aldre til at være aktive hver eneste dag. At lege. Fjolle. Og røre kroppen. At lade sport være en fast del af børns udvikling – ikke kun den motoriske, men også i det sociale samspil med andre. hummel tror nemlig på, at jo mere aktiv et barn er i starten af livet, jo større er chancerne for at barnet forbliver aktivt, sundt og glad fremadrettet.

Hummel børnetøj
Hummel børnetøj


Bæredygtighedhummel har fokus på at bidrage til at skabe en mere bæredygtig og grøn verden. Det er bl.a. derfor, at brandet certificerer deres produkter efter OEKO-TEX® 100-standarden - verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler og lignende materialer.


Det er hummel KIDS’ garanti til forbrugeren: Der findes ikke sundhedsskadelige stoffer i hummel® børnetøj, der samtidig altid er 100% fri for fluor.

Hummel børnetøj
Hummel børnetøj


hummel hos BabySam


Vi er hos BabySam meget stolte af at have fået hummel i vores sortiment, når vi fra januar 2020 vil du kunne finde hummel i alle vores butikker og online i vores webshop.


Udvalget vil bestå af børnetøj, sneakers, overtøj, badetøj, tasker og kasketter, hvor vi forhandler det i størrelserne fra 0-10 år.


NB. Udvalget kan variere fra butik til butik.