Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Vi er Nuna

Familien betyder alt for os.


Vi sætter stor pris på, at vi kan være med, når du starter en ny transformerende rejse som forælder!


At bringe praktiske og funktionelle designs til verden for familier, er en konstant kilde af inspiration for os. Vi har tænkt på alle de små ting, så du kan fokuserer på alle de store ting. Her er til et mindeværdigt eventyr.

Sikkerhed

Vi går aldrig på kompromis.


Vores baby udstyr er grundigt testet, før det forlader fabrikken.
Vi bruger avanceret udstyr og testmetoder, der går ud over, hvad der kræves.


For at sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder får vi regelmæssigt vores gear testet på akkrediterede, uafhængige laboratorier.

Kvalitet

Bedre for baby

Vi bruger holdbare materialer af høj kvalitet og overholder de nyeste amerikanske føderale og europæiske standarder for kemisk sikkerhed.

Den plast, metal, stof, fiberfyld og skum, vi bruger i vores produkter, overholder alle CPSIA-standarderne i USA og REACH-reglerne og EN71-standarderne i Europa.

Økologisk bomuld

Det økologiske bomuld der bruges i udvalgte Nuna produkter, er testet og godkendt i overensstemmelse med OEKO-TEX® Standard 100. Certificeringen betyder at vores bomuld er fri for skadelige og allergiske stoffer og det er én af dine garantier for, at du trygt kan benytte Nunas produkter til din baby.

GOTS Sertificeret

Global Organic Textile Standard (GOTS) certificerer fibre baseret på bedste praksis gennem hele produktionskæden fra høst af råvarerne, gennem miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion og op til mærkning. Se efter en GOTS-certificering™ på udvalgte Nuna-produkter.

Merino Wool

Vi bruger en miljøvenlig merinould TENCEL™* lyocell blanding, der er blød og naturligt regulerer fugt.

Find det på udvalgte Nuna produkter. *TENCEL™ er et varemærke tilhørende Lenzing AG.

Nuna Next system

Èn base, fire kombinationsmuligheder


Med Nunas "Next system" får du mange kombinationsmuligheder, som gør det nemt for dig at tilpasse produkterne i takt med at dit barn vokser.


Udover at basen kan bruges til hele fire forskellige autostole, lige fra nyfødt og indtil barnet måler 105 cm., har du også mulighed for at kombinere babyautostolene med Next klapvogne fra Nuna, så det bliver endnu nemmere for dig, at transportere dit barn uden for mange skift.


Du kan blive klogere på Next produkterne i videoen.


Se et udvalg af Next system produkterne nedenfor.


Next Base
Nuna
Next Base
1.695,00 DKK
Online
16 butikker
Cari next - caviar
Nuna
Cari next - caviar
2.599,00 DKK
Online
13 butikker
Arra Next - caviar
Nuna
Arra Next - caviar
2.299,00 DKK
Online
13 butikker
Todl Next - caviar
Varen udgår
Nuna
Todl Next - caviar
2.639,20 DKK
Online
Udsolgt i butik
Skarp pris

Fokus på miljøet

Fremstillet med omtanke for miljøet


Vi er forpligtet til at beskytte det sted, hvor dine små vil vokse op. Din lille har en lys fremtid, og det bør planeten også have.


Vi gør vores del ved at overholde de nuværende amerikanske føderale og europæiske kemiske sikkerhedsstandarder.


For at sikre, at vi opfylder reglerne, tester vi rutinemæssigt alt vores udstyr på uafhængige, akkrediterede laboratorier.

Reduktion og genbrug


Vi overholder den internationale ISO 14000-familie af standarder, der dækker en virksomheds miljømæssige ansvar.


Dette gælder bl.a. brug af alternative brændstofkilder, såsom soldrevet energi og behandling af spildevand samt brug af genanvendelsesprogrammer til plastaffald og emballage.

GREENGUARD Certificeret


At indånde ren luft er afgørende for din babys helbred, så det er vigtigt at vide, at dit baby udstyr bidrager til højere luftkvalitet i dit hjem eller i bilen.


Gennem vores forpligtelse til at være opmærksom på produktionen, har otte Nuna-produkter opfyldt standarderne for GREENGUARD GOLD-certificering, hvilket betyder, at de er blevet grundigt testet og certificeret til ikke at bidrage med farlige kemikalier eller VOC'er i den luft, dit barn indånder.

Reddot award


Nuna har modtaget flere reddot awards gennem de seneste år, og siden 2017 har de vundet minimum en hvert år, for forskellige produkter i forskellige kategorier.


Reddot er en tysk international designpris. "Reddot winner" tildeles for produkter med høj designkvalitet, og "reddot best of the best" er den højeste udmærkelse ved konkurrencen og gives for banebrydende design.  I 2018 fik Nuna tildelt "reddot best of the best" award for deres Demi Grow klapvogn.


Du finder flere af Nunas award vindende produkter i vores sortiment hos BabySam - nedenfor kan du se et udvalg af de produkter der gennem tiden har modtaget en award.


Du kan se alle awards som Nuna har modtaget, lige her.

Todl Next - caviar
Varen udgår
Nuna
Todl Next - caviar
2.639,20 DKK
Online
Udsolgt i butik
Skarp pris
Pipa Urbn - caviar
Nuna
Pipa Urbn - caviar
2.795,00 DKK
Online
17 butikker
Bedst i test
Cudl bæresele - night
Varen udgår
Nuna
Cudl bæresele - night
1.236,75 DKK
Før: 1.649,00 DKK
Online
5 butikker
Spar 25%
Pipa Next - caviar
Nuna
Pipa Next - caviar
2.249,00 DKK
Online
12 butikker