Historien bag Odder

Når I lægger jeres barn i en Odder-vogn, bliver I del af en historie, som går næsten 100 år tilbage. Siden 1925 har danske mødre og fædre transporteret og passet på deres barn i sikre, behagelige og smukke barnevogne fra Odder.


Hver dag arbejder vi for at fremstille verdens bedste barnevogne til børnefamilier, dagplejere og institutioner. Gennem hele historien har vi holdt fast i de nøgleord, der gør, at I kan være trygge og glade: komfort, kvalitet, design og sikkerhed.

 
  Odder barnevogn 1940'erne  

  Odder barnevognsfabrik 1960  

  Odder barnevogn 1975  

OdderOdder


Kvalitet & sikkerhed

Hos Odder tror vi på, at alle detaljer er vigtige. Vi overlader intet til tilfældighederne, men lytter til vores kunders ønsker og behov og sørger for at implementere dem i designet til mindste lille møtrik. Solskygge og forlæder beskytter babyen i vognen, ventilering i kalechen sørger for frisk luft, og indbygget lygte og reflekser sikrer jer på mørke veje.Holdbarhed

Et serviceeftersyn hjælper med at holde jeres Oddervogn køreklar i mange år. Når I køber en Oddervogn, kan I derfor booke to gratis eftersyn hos BabySam, det første når vognen er et år gammel, og det andet, når den er to år. Ved eftersynet bliver stellet efterspændt, smurt, gennemgået og tjekket for fejl og mangler, så I kan trille sikkert videre.Odder hos BabySam

På vores hjemmeside kan I gå på opdagelse blandt alle vores barnevogne, duovogne, stel og tilbehør, og I er altid velkomne til at komme ned i jeres lokale butik og få personlige råd og vejledning til jeres vigtigste køb. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på Babysam.dk, og følg os på Facebook. Så er du altid opdateret på nyheder og tilbud.Udvalgte Odder vogne

Odder NorthOdder North

Odder North


Odder North er enkelt, nordisk design, robust kvalitet og et væld af detaljer, der gør hverdagen nem, sikker og behagelig.


Inde i barnevognen ligger baby skærmet fra sol og regn på grund af vognens solskygge og forlæderet, der slutter tæt, men med nem adgang til barnet gennem en lynlås.


Ekstra frisk luft i vognen kommer gennem ventilering i kalechen, der er nemme indstillinger til at holde kalechen på plads og en praktisk lomme til sutter. Sammen er I sikre i mørket, på grund af den indbyggede lygte og påmonterede reflekser.

Odder CityOdder City

Odder City


En klapvogn stiller både jeres behov for at komme hurtigt omkring og jeres barns behov for at komme op i øjenhøjde med verden.


Med en Odder City klapvogn får I en handy og terrængående klapvogn.


Odder City Duo-stellet er nemt at folde sammen og fylder derfor ikke meget i bilen.


Odder City DuoOdder City Duo

Odder City Duo


Odder City Duo er til jer, der har brug for en handy og terrængående vogn, der både kan bruges som barnevogn og klapvogn.


Med et enkelt kliksystem kan I nemt og sikkert skifte mellem liggedel og klapvogn. Et praktisk bærehåndtag gør den ekstra nem at have med.
2019 kollektionen - Kan forudbestilles nu

Nu har du mulighed for at forudbestille en af de nye Odder vogne fra 2019 kollektionen, med levering i uge 4 i 2019.

Kontakt din lokale BabySam butik for køb eller yderligere information.