Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.


MAM

We love babies

Bag om MAM


Er du i en børnefamilie, så har du næsten med sikkerhed stødt på MAM. Mærket, som stammer fra Østrig, er markedsførende inden for trøst og sutteflasker. MAM blev grundlagt i 1976 af Peter Röhrig og har siden ekspanderet til 60 forskellige markeder over hele verden og er naturligvis også at finde hos BabySam.


Vil du gerne vide lidt mere om MAM, så læs med her på siden, hvor virksomheden fortæller lidt om sig selv.  

MAM
MAM

MAM - Til den gode start


Forældre stiller høje krav til produkter til deres børn. Det gør vi også hos MAM. Derfor har vi i over 40 år udviklet babyprodukter med et unikt design og en unik funktion. Lige siden MAM blev grundlagt i 1976, har vi arbejdet for alle babyers trivsel, sundhed og sikkerhed. I 2019 modtog vi EU Product Safety Award.


Som en verdensførende producent af babyprodukter af højeste kvalitet investerer vi meget arbejde og opmærksomhed i alle vores produkter for at kombinere funktion, design og høje produktsikkerhedsstandarder. Den høje kvalitet af vores produkter er utrolig vigtig for os - her går vi aldrig på kompromis.


Som familievirksomhed er fremtidige generations trivsel også meget vigtigt for os, og det er derfor en selvfølge at arbejde på en måde der er ansvarlig og tager hensyn til miljøet. Vi elsker babyer. Derfor mener vi, at kun det bedste er godt nok til din baby!

Sutter fra MAM


Alle spædbørn har en medfødt sutterefleks, som er nødvendig for at de kan spise. suttebehovet er forskelligt fra barn til barn. Mens en del børn får stillet deres behov når de får mad, vil andre helst sutte hele tiden. At sutte giver også en form for trøst og nærhed. Det er oftest ikke muligt for dig som mor, at have dit barn ved brystet 24 timer i døgnet. Så kan en sut være redningen - dit barn falder til ro og du kan hvile dine bryster imellem måltiderne.


MAM narresutten er udviklet med henblik på en sund udvikling af munden. I samarbejde med sundhedsfaglige eksperter som f.eks. tandlæger, sikrer vi os, at vores narresutter er ortodontisk korrekte, så du kan være helt rolig. Alle vores narresutter er designet til at være bløde, bøjelige og små nok til kun at have ringe betydning for udviklingen af munden, samtidig med at barnet får stillet sit suttebehov.

MAM
MAM sutteflasker

MAM sutteflasker


Med MAM sutteflaskerne er det nemt at lære at drikke. MAM flaskerne er den lille hjælper i hverdagen med en baby. Flaskernes udformning er gennemtænkt, detaljerne er optimale og af bedste kvalitet.


MAM sutteflaskerne er udviklet i samarbejde med sundhedsfagligt personale og designeksperter, med henblik på at understøtte dit barns udvikling. På den må måde kan barnet stille og roligt vænne sig til de forskellige overgange fra bryst til flaske til glas.


Alle MAM flasker er fremstillet af materialer, der ikke indeholder BPA og BPS. BPS (BPA-fri i henhold forordning 321/2011/EU).​​​​​​​

Easy Start Anti-Colic 260ml. - neutral
Varen udgår
MAM
Easy Start Anti-Colic 260ml. - neutral
59,47 DKK
Før: 84,95 DKK
Online
20 butikker
Spar 30%
2-Pak Flaskesut Teat, Størrelse 1
MAM
2-Pak Flaskesut Teat, Størrelse 1
69,95 DKK
Online
31 butikker

Hjælp til amning


MAM hjælper mødre med at give brystmælk. MAM har i samarbejde med sundhedspersonale, ammeeksperter og erfarne forældre udviklet det helt rigtige sortiment til amning: ikke bare brystpumper, men også ekstraudstyr som ammeindlæg og ammebrikker. Vi kan på den måde bidrage til, at du som mor kan leve naturligt og uafhængigt. Vores produkter hjælper også af og til nogle mødre med at overvinde deres bekymringer, hvis de ikke kan amme deres barn fuldt ud.


Med en bred vifte af manuelle og elektriske brystpumper, kan alle mødre være sikre på at kunne finde den helt rigtige pumpe.

Der er mange gode grunde til at malke ud:

​​​​​​​

Lette trykket på fyldte, spændte bryster

Tage en længere pause for at pleje ømme brystvorter

Stimulere mælkeproduktionen

Skabe en ekstra forsyning af mælk

♦ Helt eller delvist at gå over til flaskegivning for selv at få lidt mere fleksibilitet eller inddrage partneren mere


Udvalgte produkter fra MAM

Easy Start Anti-Colic 260ml. - neutral
Varen udgår
MAM
Easy Start Anti-Colic 260ml. - neutral
59,47 DKK
Før: 84,95 DKK
Online
20 butikker
Spar 30%
Starter Cup - 150 Ml - Blå
MAM
Starter Cup - 150 Ml - Blå
89,95 DKK
Online
32 butikker
Welcome to the World Gift Set Ivory
Kun i webshop
MAM
Welcome to the World Gift Set Ivory
329,95 DKK
Online
MAM

Sikkerhed & CSR


Sikkerheden har altid førsteprioritet!

Vores produkter er resultatet af flere års forskning og tæt samarbejde med medicinske eksperter. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet og 97% af vores produktsortiment fremstilles i Europa. Alle produkter opfylder de globale standarder og retningslinjer, som gælder for babyprodukter.


Vores sutter og sutteflasker gennemgår altid en række forskellige test (40 for sutterne og 28 for sutteflaskerne), inden de forlader fabrikken. Det gøres, så du som forælder kan føle dig tryg ved vores produkter og så din baby får den bedst mulige støtte til en god start i livet.  


CSR - Vores sociale ansvar

Miljøet er vigtigt for vores børns fremtid og som virksomhed bidrager vi ved at tage ansvar for vores produktion. Vi tager hensyn til vores vand- og energiforbrug og bruger materialer af højeste kvalitet. Et eksempel er vores fabrik i Thailand, hvor vi fremstiller latexsutter og latexbideringe. Naturgummiet som anvendes til latexprodukterne, kommer fra frisk saft som udvindes fra gummitræer på familiegårde og små lokale samarbejdspartnere.