Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Baby Jogger

Baby Jogger er til forældre med passion og formål, som ønsker at fortsætte med at leve livet fuldt ud og dele nye oplevelser med deres barn.


Baby Jogger designer hvert produkt med aktive familier i tankerne. Fra klapvogne, der kan erobre kantstenen eller foldes med en hånd, så er baby jogger klapvognen designet til at forenkle dit liv med småbørn.

Historien


I 1984 opfandt Baby Jogger grundlægger - passioneret løber og far Phil Baechler - den første jogging klapvogn, da han gerne ville kombinere sin passion for at løbe og det at være forældre. Baby Jogger har siden hen fortsat med at skabe klapvogne, der kan nære enhver passion og livsstil.

Kvalitet


Testet til ekstremerne, ligesom dig. Baby Jogger står ved kvaliteten og holdbarheden af deres produkter, fordi de ved du har brug for produkter der kan følge din passion og livsstil i længere tid. Derfor yder Baby Jogger livstidsgaranti på deres stel.

City Elite 2

Adventure together!


City Elite 2 er for forældre der gerne vil fortsætte med at leve deres liv fuldt ud og udforske verden sammen med deres barn uden begrænsninger. Ved tilkøb af lift kan City Elite 2 bruges allerede fra nyfødt og fungerer derfor som en kombivogn. Det er også muligt at montere en baby autostol på stellet ved tilkøb af adptere. . En rummelig klapvogn med et liggemål på hele 99 cm.!

City Tour 2

Escape the ordinary


City Tour 2 er den super kompakte rejsevenlige klapvogn som gør din rejse lige så fantastisk som din destination. Trods sin lille størrelse har City Tour 2 et liggemål på 87,5 cm.  City Tour 2 foldes let og kompakt og kan opbevares i den medfølgende transport taske.

Klapvognen kan bruges allerede fra nyfødt ved tilkøb af lift.

City Mini GT2

The stroller for exploring any terrain


Klar til eventyr uanset hvor du går. Fra behagelig fortorv til ujævne skovstier og alt der imellem, så er den kompakte men samtidige rummelige all-terrain city mini® GT2  klar til at takle dem. Med et liggemål på hele 98 cm, er der god plads til at dit barn kan tage en behagelig lur.
Brug den allerede fra nyfødt, med lift eller autostol.

City Mini GT2 Double


Side-by-side sidder søskende sikkert når de skal udforske hverdagen eller nye eventyrer med familien. Sæderne har et liggemål på 97 cm, hvilket indbyder til en hyggelig lur ved siden af hinanden.


City Mini GT2 Double triller sikkert på alle underlag og er et smidigt alternativ, da den bliver super kompakt foldet sammen. Med lift til, kan klapvognen bruges allerede fra nyfødt.


Tilpas vognen endnu mere til jeres behov, ved at vælge det rette tilbehør!

City Sights


Modernet design møder all-terrain evne med den alsidige 4 hjuls klapvogn, som foldes super kompakt og derved gør det nemmere for dig at komme videre med dine eventyr. Det ergonomiske sæde har flere indstillinger, så du let kan finde dit barns favorit position.


Baby Jogger® City Sights® klapvognen er klar uanset hvor din dag bringer dig hen og med vognens vendbare sæde, har dit barn også mulighed for at følge med i dagens eventyrer. Med et en-hånds foldesystem er klapvognen nem at folde sammen og opbevare. Få kombivogns effekten ved at tilkøbe en lift, der gør at vognen kan bruges allerede fra nyfødt.

Se udvlagte produkter fra Baby Jogger

City Elite 2 - opulent black
Baby Jogger
City Elite 2 - opulent black
4,499.00 DKK
Før: 6,899.00 DKK
Online
30 butikker
Prismatch
City Mini GT2.1 - stone grey
Baby Jogger
City Mini GT2.1 - stone grey
2,999.00 DKK
Online
2 butikker
City Elite 2  inkl. liggedel - opulent black/granite
Baby Jogger
City Elite 2 inkl. liggedel - opulent black/granite
5,499.00 DKK
Online
6 butikker
Skarp pris