Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Owlet


Hav ro i sindet, når dit barn sover

Med en lille diskret "sok" og/eller en Owlet cam babyalarm (video), kan du trygt lade dit barn sove. Owlet "sock" er komfortabel for dit barn og nem at påføre, og dets innovative teknologi er så banebrydende, at Owlet har vundet priser for deres produkt. Læs mere om hvad de tilbyder, lige herunder.

"Vi ved hvor vigtigt dit barns sikkerhed er for dig.

Vores produkter er med til at give dig en tryghed"

OWLET SMART SOCK

Din vej til tryghed


Når du ser på Owlets sortiment, så bliver du sikkert nysgerrig på deres "Smart Sock". Den lille sok kan bruges på din babys fod (både højre og venstre), og med sensorer måler sokken dit barns velbefindende.  Denne babymonitor tjekker dit barns ilt niveau, hjerterytme og søvnmønster. Sokken påføres nem og sidder komfortabelt på babys fod, uden at stramme eller irritere.


Medfølgende er en 'basestation' som indikerer med lys at alt er ok. Det er også på denne at du kan oplade sokken.


Det anbefales at downloade Owlet appen som hører til. Her kan du modtage notifikationer på din telefon og aflæse hvordan dit barn har det.

Owlet
Owlet

OWLET CAM BABYALARM

Se & hør dit barn når som helst


Det lille, men praktiske babykamera fra Owlet giver dig mulighed for at lade baby sove uforstyret, imens du stadig kan holde øje med barnet via din smartphone.


Kameraet har en magnetisk holder som den står på, men den kan også nemt monteres på væggen, vha. de medfølgende vægbeslag.


Af specifikationer kan nævnes at kameraet streamer i HD1080p video, har nattesyn og kan vise rumtemperatur. Kameraet kan derfor hjælpe dig med at lave andre ting, uden at du skal bekymre dig om hvordan din baby ligger, om der er for koldt/varmt i rummet.

Owlet
Owlet
Owlet

MONITOR DUO 3

Den samlede pakke fra Owlet


Med Owlet monitor duo 3 har du hele løsningen fra Owlet. Alle dele taler sammen, så du får det fulde overblik over dit barns sikkerhed og velbefindende.


Med Owlet appen kan du både se din baby (takket være baby kameraet), men også aflæse dit barns ilt niveau, hjerterytme og søvnmønster (alt det som baby sokken kan).  

Owlet baby cam
Owlet baby cam

Se alt fra Owlet her