Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Britax Römer

  Komfort & sikkerhed for dit barn, når I er på farten  

Historien bag

Britax Römer har siden 1966 haft som fokus at skabe produkter som sikrer børn under transport. De er i dag særligt kendte for deres topprodukter inden for autostole, men deres historie går faktisk endnu længere tilbage og med et lidt andet fokus.  Siden 1930’erne og op til 1966 producerede Britax Römer nemlig sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler, før deres speciale i autostole. Man kan derfor godt sige at biler og sikkerhed er en fast grundessens i Britax Römers DNA.   


I dag er det dog ikke længere kun autostole som er virksomhedens speciale, når det kommer til sikker transport til børn. Klapvogne, duovogne og cykelstole er i dag også en stor del af deres produktsortiment.


Britax Römer hos BabySam

Hos BabySam er vi stolte af at føre et bredt sortiment af autostole og vogne fra Britax Römer. Vores BabySam rådgivere har et nærgående kendskab og erfaring med vores sortiment fra Britax Römer, hvorfor de naturligvis er klar til at rådgive jer om den rette autostol/vogn til jeres behov.


Omhu der overgår kvalitetskontrolstandarder

Siden 2016 har Britax Römer haft hovedkvarter i Leipheim, Tyskland, hvor de med et specialbygget hovedkontor gør det muligt at fastholde 90% af produktionen af deres autostole og cykelstole i Europa og i Storbritannien.


Den tætte kontrol af produktionen er et bevidst valg hos Britax Römer, da de ønsker at producere produkter af den absolut højeste kvalitet. En kvalitet som går langt ud over de juridiske standarder og de ellers strenge lovgivningsmæssige retningslinjer.  Under fremstillingen indføres flere uafhængige test på flere trin og der sættes strenge kvalitetskontrolstandarder over for alle deres samarbejdspartnere.


I 2017 lancerede Britax Römer et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test-centre for autostole i hele verden. Også alle klapvognsmodeller testes grundigt for klima/temperatur- og vejr- og vejforhold, så der er ingen tvivl om at de kan modstå alle situationer. Der foretages endda en ”bid”-test på frontbøjlen – noget som mange børnefamilier uden tvivl har oplevet deres egne børn gøre. Derfor stilles der også høje krav til mere end 500 kemikalier og testning af disse på uafhængige testlaboratorier.

Britax Römer testcenter

Foto: Britax Römer testcenter


Autostole

fra Britax Römer


Hos BabySam finder du et bredt udvalg af autostole fra Britax Römer til alle vægtklasser/aldre og i et bredt udvalg af farver. Derudover har Britax Römer også flere praktiske sikkerhedsprodukter, som er gode når I er på tur - såsom babyspejl og solskærme.


Vi har naturligvis også prismatch på alle autostole. Det er din sikkerhed for, at du altid er sikret din autostol til den bedste pris på markedet.


iSENSE MODULSYSTEM


iSENSE MODULAR SYSTEM er udviklet gennem omfattende forskning, der opfylder dine behov. BABY-SAFE iSENSE og DUALFIX iSENSE har begge indvendig belysning, så du kan se dit barn under hele rejsen. Baby-SAFE iSENSE har også automatisk belysning, der aktiveres, når det er mørkt, hvilket guider dig, når du skal installere autostolen i bilen.


Med flex base iSENSE kan du nemt justere stolens vinkel for at undgå, at dit barns hoved vælter fremad. Basen kan også drejes, hvilket betyder, at du nemt kan dreje stolen, så du nemt kan indsætte og løfte dit barn ud.

Britax Römer
Britax Römer
Britax Römer

SMILE 4 duovogn


SMILE 4 er den optimale rejsevogn. Med denne vogn er der nemlig forskellige kombinationsmuligheder, alt efter babys alder og jeres behov.

I de første måneder af dit barns liv kan den tilhørende lift bruges, hvor baby kan ligge helt ned og med BABY-SAFE iSENSE autostolen  er det også muligt nemt at koble denne på stellet, hvis I blot skal på en hurtig tur. Når dit barn selv kan sidde, kan du indsætte klapvognsdelen.


Duovognen har drejelige forhjul og et smalt design, så den er nemt at komme omkring med i byen. Men vognen har samtidig stødarbsoberende for- og midterhjul, hvilket giver en behagelig køretur i al slags terræn.  


SMILE 4
Smile

Den optimale rejsevogn


  • Nem at klappe sammen til rejsevenlig størrelse

  • Ekstra stor opbevaringskurv (op til 7 kg)

  • Vendbar sædeenhed så barnet kan kigge frem eller mod dig

  • Nem justérbar sele i klapvognsdelen

  • Du har mulighed for at købe forskellige pakker, hvortil babyautostol + base er inkl. Så har I alt på plads til enhver udflugt.

  • Punkterfri hjul

  • Liggedel med ekstra ventilationsvindue
Britax Römer

KIDFIX i-SIZE


KIDFIX i-SIZE er velegnet til børn fra 3,5-12 år ( 100-150 cm 15-36 kg)Den nye KIDFIX i-SIZE er designet og godkendt efter den nye i-Size-standard, hvilket gør den til vores sikreste KIDFIX til dato. Hver funktion på sædet er udviklet med én ting i tankerne – maksimal beskyttelse.


De gennemprøvede teknologier fra XP-PAD, SICT og SecureGuard, nu kombineret med det nydesignet sædeområdet for at hjælpe med at reducere halsbelastningen med op til 10% for at give optimal ydelse i tilfælde af kollision, giver all-round-beskyttelse. Stolen har også omhyggeligt placeret ventilationshuller i skallen samt et generøst polstret betræk, der gør det komfortabelt for dit barn.


Derudover har KIDFIX i-SIZE et kompakt design, og det er derfor muligt at installere tre KIDFIX i-SIZE autostole på en række på bagsædet af et stort antal biler.

DUALFIX M i-SIZE


En fleksibel autostol, egnet fra ca. 3 mdr. (61 cm) og op til 4 år (105 cm). Stolen har 5-punktssele og 360 graders rotation, hvilket der gør det nemt at flytte sædet fra bagudrettet til fremadvendt. Drejefunktionen gør det også til en behagelig måde, at spænde sit barn sikkert fast i stolen.


Det er endvidere en stol med sikkerhed pga. dens antivip system og V-formede hovedstøtte, der sikrer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.


Dualfix M
"Meget sikker – God plads til barnet – Hvis barnet er utilfreds i deres 0-13 kg. stol, ofte fordi de ligger meget ned, kan denne anbefales fra 3 mdr. af."


Evi

BabySam kundeservice

Se alle DUALFIX M i-SIZE autostole her

Advansafix
Advansafix

ADVANSAFIX IV R


En autostol som kan bruges fra ca. 9 mdr. og helt op til ca. 12-års-alderen (Gruppe 1/2/3 - vælgtklasser 9-36 kg). Det er derfor en autostol som vokser med barnet og tilpasser sig. Stolen har 5-punktssele indtil mellem 15-18 kg, hvorefter man går over til at benytte 3-punktssele (dette er takket være FLIP&GROW-funktionen.)  Når stolen laves om fra 9-18 kg til 15-36 har man ingen løs dele liggende, da de bliver alle opbevaret i stolen så man altid kan finde dem.


Stolen kan både monteres med top-teather og med isofix og og indsættes som fremadvendt.

Autostolen fra gruppe 1 til 3

Gruppe 1

advansafix

Gruppe 2

advansafix

Gruppe 3

advansafix
Advansafix

Video: Installering af autostol - Gruppe 1


Video: Installering af autostol - Gruppe 2/3
ADVANSAFIX IV R"Denne autostol har anitivip –system, hvilket reducerer risikoen for hoved og nakkeskader. Stolen har også en høj seleføring, der gør at dit barn kan sidde med en fem-punktsele i længere tid ."


Charlotte

Britax Römer


Advansafix
Advansafix

Vogne fra Britax Römer


B-AGILE R klapvogn


En stilfuld klapvogn med komfort og smidighed. Klapvognen har et smalt design, som med en hånd kan folde den sammen så den er yderst kompakt og egnet til at kunne være i de fleste biler. Hjulene har dobbelt affjedring, som automatisk tilpasser sig dit barns vægt. Det sikrer en behagelig køretur - også på bumpende brosten.


Med en ekstra stor varekurv, kan der være plads til det hele. Med vognen følger frontbøjle, regnslag og kopholder.  Alt i alt er vognen en suværen følgesvend til dig og dit barn, når I skal på tur.


B AGILE R
B Agile R

Dimensioner på B-AGILE R

B AIGLE R


B AIGLE R


B AIGLE R