Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.


  Tommee  

  Tippee   

Historien bag


Vores prisbelønnede brand blev lanceret i England for mere end 50 år siden. Det blev lanceret med et eneste formål – at gøre hverdagen bare en lille smule nemmere for forældre i hele verden.


Vi er ligeså engageret i dette formål i dag, som vi var i 1965. Tommee Tippee fortsætter med at arbejde målrettet med at skabe innovative og stilfulde produkter, der er designet til at fungere ligeså godt som de ser ud. Babyer og småbørns velvære og lykke er kernen i alle de produkter vi skaber.

Tommee Tippee
Tommee Tippee

Den praktiske blespand til daglig bleskift

Twist&Click blespand - hvid
Tommee Tippee
Twist&Click blespand - hvid
229,95 DKK
Online
32 butikker
Twist Click 3-Pak Refill
Tommee Tippee
Twist Click 3-Pak Refill
199,95 DKK
Online
32 butikker

Hygiejne – Sangenic Twist & Click


Vil du gerne slippe for at gå ud til skraldespanden ved hver eneste bleskift, og dermed bruge mere tid med din baby.


Det innovative affaldssystem til bleer sparer dig for talrige ture til skraldespanden, og giver samtidig en antibakteriel beskyttelse mod både lugt og bakterier idet hver ble forsegles på få sekunder. Spanden rummer op til 30 bleer. Systemet er nemt at opstille, nem at bruge og nem at tømme.


Sangenic Tec blespand

Klargøring af babys flaske - hurtigt & nøjagtig


Perfect Prep

At få nok søvn kan være en udfordring for enhver forælder. Sultne babyer kan ikke lide at vente på mad. De tidlige morgener hvor du forsøger at være stille imens du både skal trøste din baby og få flasken til den perfekte temperatur, kan være en reel stresstest. Gør det hurtigere og mere præcist at forberede flasker med Perfect Prep ™, som giver dig den ekstra ro i sindet, der kommer af at vide, at din babys flaske bliver perfekt hver gang.


Perfect Prep-maskinen laver en frisk flaske til den helt rigtige serveringstemperatur på mindre end 2 minutter. Når baby ankommer, er der så meget at gøre og tænke over, så mange ting, der skal ordnes, så meget nyt og udfordrende. Derfor har Tommee Tippee udviklet Perfect Prep-maskinen. Specielt designet til gøre klargøringen af flasker med mælkepulvererstatning hurtigere og mere nøjagtig.

Klar til febermåling


Digitalt berøringsfrit pandetermometer


Du kan nu holde nøje øje med din baby’s helbred med Tommee Tippee’s digitale berøringsfri pandetermometer. En rolig og behagelig måde at måle din baby’s temperatur, perfekt til aflæsning af temperaturen på et sovende barn.


Vores termometer er hurtigt, præcist og virkeligt nemt at bruge. Hold blot scanneren op til 4 cm væk fra midten af panden, tryk på startknappen, og temperaturen vil blive vist på LCD-displayet inden for to sekunder.


Digitalt øretermometerDer er virkelig ikke noget værre end en baby, der har det dårligt, så du kan nu holde nøje øje med din baby’s sundhedsmæssige tilstand med vores digitale øretermometer, som er hurtigt, præcist og virkeligt nemt at anvende.


Du placerer blot den lille tip i babys øre, trykker på Scan-knappen, og temperaturaflæsningen vil blive vist inden for 1 sekund på det store LCD-display.


2-i-1 termometerDu kan nu holde nøje øje med din baby’s helbred med Tommee Tippee 2-i-1 termometeret. Den hurtige, nemme og præcise måde at måle din baby’s temperatur.  


Du kan bruge 2-i-1-termometret på to måder; sonden kan placeres under tungen eller armhulen. Enheden vil bippe, når aflæsningen er foretaget.

Termometer 2i1
Tommee Tippee
Termometer 2i1
219,95 DKK
Online
3 butikker

Læs også om