Tommee  

  Tippee   

Historien bag


Vores prisbelønnede brand blev lanceret i England for mere end 50 år siden. Det blev lanceret med et eneste formål – at gøre hverdagen bare en lille smule nemmere for forældre i hele verden.


Vi er ligeså engageret i dette formål i dag, som vi var i 1965. Tommee Tippee fortsætter med at arbejde målrettet med at skabe innovative og stilfulde produkter, der er designet til at fungere ligeså godt som de ser ud. Babyer og småbørns velvære og lykke er kernen i alle de produkter vi skaber.

Tommee TippeeTommee Tippee
Tommee TippeeTommee Tippee

Den praktiske blespand til daglig bleskift

Twist&Click Spand, Blå
Sangenic by Tommee Tippee
Twist&Click Spand, Blå
199.95 DKK
Online
16 butikker
Twist&Click blespand, Hvid
Sangenic by Tommee Tippee
Twist&Click blespand, Hvid
199.95 DKK
Online
21 butikker

Hygiejne – Sangenic Twist & Click


Vil du gerne slippe for at gå ud til skraldespanden ved hver eneste bleskift, og dermed bruge mere tid med din baby.


Det innovative affaldssystem til bleer sparer dig for talrige ture til skraldespanden, og giver samtidig en antibakteriel beskyttelse mod både lugt og bakterier idet hver ble forsegles på få sekunder. Spanden rummer op til 30 bleer. Systemet er nemt at opstille, nem at bruge og nem at tømme.


Sangenic Tec blespandSangenic Tec blespand

Tommee Tippee sutteflasker - En naturlig oplevelse for baby

Tommee Tippee sutteflasker

Vores sutteflasker er skabt med det primære formål, at gøre skiftet mellem bryst og flaske til en stressfri oplevelse. Sutten på Tommee Tippee flasken er designet så den efterligner den naturlige bøjning, strækning og bevægelse af moms bryst, og derfor minder om mors naturlige bryst. Det som babyer elsker allermest.


Advanced Anti-colic bottles

Når du er bekymret for kolik, så er dit barns komfort din første prioritet. Derfor har vi udviklet en ny serie, avanceret anti-kolik, som er baseret på den seneste innovation indenfor anti-kolik. Den unikke 3-delte anti-kolik-teknologi trækker luft væk fra mælken, og stjerneventilen forhindrer mælken i at blive ført tilbage op i røret, hvilket betyder 80 % mindre tarmluft, gylp og besvær. Og 100 % flere smil.* Derudover giver det indbyggede rør med varmesensor dig ekstra forsikring om, at din mælk har den helt rigtige temperatur, så både du og dit barn kan have en god madning.


* 210 forældre prøvede dette product for at reducere deres barns symptomer på kolik. 80 % af dem var enige i, at flasken med succes havde reduceret symptomerne (Juni 2017).

Closer to Nature bottles

Formet som et bryst, føles som et bryst, fordi babyer bedst kan lide det på den måde.

Vores Closer to Nature-flaske er inspireret af det, som babyer elsker mest: Mor. Med den mest brystlignende flaskesut, der nogensinde er lavet, er denne flaske bøjelig ligesom mor og føles ligesom mor. Fordi babyer bedst kan lide det på den måde. Med vores Closer to Nature-flaske er der rent faktisk garanti for accept*. Derudover har den en anti-kolik-ventil, der gør den til det bedste, barnet ved, efter dig. Og gør madningen nemmere for alle.  

*92% af mere end 1200 forældre, der brugte vores flaskesut med deres barn, orienterede om, at deres baby accepterede flaskesutten inden for de første 3 forsøg.

Tommee TippeeTommee Tippee

Klargøring af babys flaske - hurtigt & nøjagtig

Perfect Prep

At få nok søvn kan være en udfordring for enhver forælder. Sultne babyer kan ikke lide at vente på mad. De tidlige morgener hvor du forsøger at være stille imens du både skal trøste din baby og få flasken til den perfekte temperatur, kan være en reel stresstest. Gør det hurtigere og mere præcist at forberede flasker med Perfect Prep ™, som giver dig den ekstra ro i sindet, der kommer af at vide, at din babys flaske bliver perfekt hver gang.


Perfect Prep-maskinen laver en frisk flaske til den helt rigtige serveringstemperatur på mindre end 2 minutter. Når baby ankommer, er der så meget at gøre og tænke over, så mange ting, der skal ordnes, så meget nyt og udfordrende. Derfor har Tommee Tippee udviklet Perfect Prep-maskinen. Specielt designet til gøre klargøringen af flasker med mælkepulvererstatning hurtigere og mere nøjagtig.

Brystpumper

Closer to Nature brystpumper gør det beroligende let at give baby fordelene ved brystmælk, når madningen kræver en flaske. Vores Closer to Nature brystpumpesystem er diskret og behageligt at bruge og giver din baby alle fordelene ved din brystmælk, selvom du ikke er tilstede.


Den elektriske brystpumpe er bærbar, let og designet til et hurtigere, lettere og mere komfortabel udmalkning. Pumpen kan være elektrisk drevet eller batteridrevet – perfekt til hjemmet, på arbejde eller på rejser.


Den manuelle brystpumpe er stille, diskret og let at styre, hvilket sikrer, at mor opnår lige præcist det rigtige niveau for sugning, og den behagelige håndtering reducerer træthed i hånden.


  Narresutter


Mødre ved, at der ikke er noget mere vidunderligt end en rolig, tilfreds baby, så Tommee Tippee har udviklet en ny serie narresutter, der er godkendt til babyer. Den symmetriske ortodontiske sut er specielt designet til at optimere babyens accept, og i en række uafhængige tests er disse nye narresutter blevet accepteret af adskillige babyer første gang. * Så når du har brug for at vende skrig og hulken til smil og søvn, så tager du bare en Closer to Nature® narresut.


*Uafhængig produkttest gennemført af Swift Research, februar 2013, med 59 britiske mødre og babyer. 78% af mødrene bekræftede, at deres baby accepterede denne sut inden for 3 forsøg.


Klar til febermålingDigitalt berøringsfrit pandetermometer


Du kan nu holde nøje øje med din baby’s helbred med Tommee Tippee’s digitale berøringsfri pandetermometer. En rolig og behagelig måde at måle din baby’s temperatur, perfekt til aflæsning af temperaturen på et sovende barn.


Vores termometer er hurtigt, præcist og virkeligt nemt at bruge. Hold blot scanneren op til 4 cm væk fra midten af panden, tryk på startknappen, og temperaturen vil blive vist på LCD-displayet inden for to sekunder.


Digitalt øretermometerDer er virkelig ikke noget værre end en baby, der har det dårligt, så du kan nu holde nøje øje med din baby’s sundhedsmæssige tilstand med vores digitale øretermometer, som er hurtigt, præcist og virkeligt nemt at anvende.


Du placerer blot den lille tip i babys øre, trykker på Scan-knappen, og temperaturaflæsningen vil blive vist inden for 1 sekund på det store LCD-display.


2-i-1 termometerDu kan nu holde nøje øje med din baby’s helbred med Tommee Tippee 2-i-1 termometeret. Den hurtige, nemme og præcise måde at måle din baby’s temperatur.  


Du kan bruge 2-i-1-termometret på to måder; sonden kan placeres under tungen eller armhulen. Enheden vil bippe, når aflæsningen er foretaget.

Læs også om