Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.
Joie

Sig hej til Joie

Hos Joie er vi 100% engageret, og sætter pris på de enkelte glæder i en travl hverdag.


Vi har fokus på ”familien i centrum”, og designer vores produkter, så de passer til den bevidste forældre både ude og hjemme.

Joie

Flot design med et uovertruffet sikkerhedsniveau

Vi designer og bygger – bedre, stærkere og ikke mindst sikrere. Med højeste kvalitet af plast, hårde og slidstærke stoffer, og kun de bedste materialer, går vi langt ud over, hvad der er standard.


Derudover tester vi vores produkter, så de mere end opfylder de satte krav, og sikrer derved en produktion af højeste kvalitet.

Eget testanlæg


Hos Joie har vi vores eget test anlæg, og den mest præcise teknologi til crash test simulering på alle vore produkter. Vi gør alt med formål, hensigt og entusiasme, med et oprigtigt ønske om en bedre fremtid, for familier, vores familier og miljøet.
Joie
Joie

Ansvarlighed og omsorg i højsædet


Vi arbejder mod en grønnere hverdag for alle, og giver i den forbindelse tilbage gennem velgørende bidrag, til gode formål.


Som eksempel kan nævnes sponsorater til over 30.000 svagt hørende børn, 10.000 rullestole til børn med handicap, støtte til organisationer for kræftforskning, NGO arbejde i Afrika og meget mere.

Joie hos BaySam


Hos BabySam finder du et stort udvalg af Joie autostole og klapvogne. Sikkerhed og kvalitet er i højsædet ved alle modeller, så spørgsmålet er blot hvad jeres behov er.


Af autostole finder du hos BabySam Joie modeller til alle vægtklasser og til alle typer montering; bagudvendte, foranvendte, vendbare og 360 grader. BabySam fører også flere smarte Joie klapvogne som alle er funktionelle og lette at manøvre rundt med i byen. Derudover finder du også enkelte skråstole, senge og kravlegårde fra Joie hos BabySam.


Udvalgte autostole fra Joie

Joie i-Gemm2 babyautostol

Joie I-Gemm2 babyautostolen kommer med et spædbarns indlæg for bedre støtte og komfort til den lille, og er godkendt fra nyfødt (45 cm) og op til barnet måler 85 cm.


Stolen har optimeret sidekollisionsbeskyttelse, og skal monteres bagudvendt, enten med bilens sele, eller med isofix, ved tilkøb af base, for i-size-certificering.

Joie i-Spin safe autostol

​​​Med i-spin safe autostolen får du en autostol inkl. base (isofix montering), som er godkendt fra barnet måler 45 cm. og til 105 cm.


Autostolen kan dreje 90 grader, så det er lettere at spænde dit barn ordentligt fast og det er nemmere at få barnet ind og ud af autostolen, også når de bliver lidt større. Det er udelukkende en bagudvendt autostol.

i-Spin safe inkl. spædbarns indlæg - coal
Joie
i-Spin safe inkl. spædbarns indlæg - coal
2,499.00 DKK
Online
3 butikker

Joie Tilt Autostol

Joie Tilt er en autostol som strækker sig fra nyfødt til 18 kg. (ca. 3-4 år) så det er en 2-i-1 autostol. Det er en selemonteret fremadvendt autostol, hvor det er bilens 3-punktsele som bliver anvendt.


Joie Tilt gør at dit barn vil sidde trygt og komfortabel i samme stol helt fra nyfødt og op til 3-4 års alderen.

Tilt - pavement
Kun i webshop
Joie
Tilt - pavement
799.00 DKK
Online

Joie Elevate Autostol

Denne Autostol er meget let, den vejer kun 5,5 kg. så den er nem at flytte mellem to biler. Eller måske til bedsteforældrene som bare henter en gang i mellem, og som derfor tager autostolen meget ind og ud af bilen.


Stolen monteres fremadvendt med bilens sele, og er godkednt fra 9 kg. og 12 mdr. og op til 36 kg.


Elevate m. mesh betræk - two tone black
Kun i webshop
Joie
Elevate m. mesh betræk - two tone black
799.00 DKK
Online

Udvalgte klapvogne fra Joie


Joie FinitiMed denne klapvogn får du en praktisk og stilfuld vogn med mange muligheder, hvor klapvognssædet er vendbart, og regnslag og adapter medfølger. Du kan både montere lift (tilkøb) og autostol (tilkøb) på stellet.


Klapvognen kan nemt foldes sammen med klavognssædet på, hjulene er punterfrie, forhjulene er drejbare men kan også låses, og så kan den klare op til 22 kg.

Joie Evalite DuoJoie Evalite Duo, søskendevognen, der er designet til at transportere to børn uden besvær. Letvægts luksus med en klapvogn der kun vejer 10,5 kg.


Klapvognen har drejbare forhjul som kan låses, så rejsen med to børn bliver nem, både på jævnt og ujævnt terræn. Derudover kan udvalgte babyautostole fra Joie monteres på bagerste sæde, uden brug af adapter.

Evalite Duo - coal
Varen udgår
Joie
Evalite Duo - coal
2,099.30 DKK
Online
1 butik
Skarp pris
Pact Klapvogn - ember
Joie
Pact Klapvogn - ember
1,095.00 DKK
Online
7 butikker
Prismatch

Læs også om