Joie  

  "We love

  what we do"


Sig hej til JoieHos Joie er vi 100% engageret, og sætter pris på de enkelte glæder i en travl hverdag.


Vi har fokus på ”familien i centrum”, og designer vores produkter, så de passer til den bevidste forældre både ude og hjemme.

Flot design med et uovertruffet sikkerhedsniveau


Vi designer og bygger – bedre, stærkere og ikke mindst sikrere. Med højeste kvalitet af plast, hårde og slidstærke stoffer, og kun de bedste materialer, går vi langt ud over, hvad der er standard. Derudover tester vi vores produkter, så de mere end opfylder de satte krav, og sikrer derved en produktion af højeste kvalitet.Eget testanlæg


Hos Joie har vi vores eget test anlæg, og den mest præcise teknologi til crash test simulering på alle vore produkter. Vi gør alt med formål, hensigt og entusiasme, med et oprigtigt ønske om en bedre fremtid, for familier, vores familier og miljøet.

Joie
Joie

Ansvarlighed og omsorg i højsædet


Vi arbejder mod en grønnere hverdag for alle, og giver i den forbindelse tilbage gennem velgørende bidrag, til gode formål. Som eksempel kan nævnes sponsorater til over 30.000 svagt hørende børn, 10.000 rullestole til børn med handicap, støtte til organisationer for kræftforskning, NGO arbejde i Afrika og meget mere.Joie hos BaySam


Hos BabySam finder du et stort udvalg af Joie autostole og klapvogne. Sikkerhed og kvalitet er i højsædet ved alle modeller, så spørgsmålet er blot hvad jeres behov er.


Af autostole finder du hos BabySam Joie modeller til alle vægtklasser og til alle typer montering; bagudvendte, foranvendte, vendbare og 360 grader. Derudover fører BabySam også flere smarte Joie klapvogne som alle er funktionelle og lette at manøvre rundt med i byen.


Udvalgte autostole fra Joie

Spin 360 babyautostol


En sikker rede, designet til at holde spædbørn sikre.

Sidekollisionsbeskyttelse og fuld spædbarnsindsats holder den lille beskyttet og sikkert. Velegnet fra fødsel til 18 kg  med bagudvendt position. Kan også bruges fremadvendt fra 9 kg.


Passer fint til mere kompakte/mindre biler.Every Stage autostol, Ember
Kun i webshop
Joie
Every Stage autostol, Ember
1,599.00 DKK
Online
4 butikker

Every Stage Autostol


Den ultimative autostol, som vokser op med dit barn, fra lille bitte til 12 år. Du får 4 autostolssæder i 1. Autostolen vokser med barnet, fra spæd og op til ca 12 år, med dets indsats og AutoAdjustJoie Gemm babyautostol, Ember
Kun i webshop
Joie
Joie Gemm babyautostol, Ember
699.00 DKK
Online
3 butikker

Gemm Ember Autostol


En sikker rede, designet til at holde spædbørn sikre.  Gruppe 0+ spædbarnsautostol; velegnet fra fødsel til 13kg med bagudvendt position.


Sidekollisionsbeskyttelse og fuld spædbarnsindsats holder den lille beskyttet og sikker.Andre udvalgte modeller

Joie i-Venture autostol, Ember
Kun i webshop
Joie
Joie i-Venture autostol, Ember
1,499.00 DKK
Online
7 butikker

Udvalgte klapvogne fra Joie


Joie Litetrax 4Super lækker klapvogn fra Joie, letvægts paraplyklapvogn der er super nem at betjene.

Passer ligeledes til Joie gruppe 0+ autostole. Stilfuld og sporty klapvogn der kan ligges helt ned i rygstøtten.Joie PactKan bruges fra fødslen da sædet kan lægges tilbage. Let og kompakt sammenfoldning. Fungerer perfekt med Joie Gemm, i-Gemm og i-Level, eller med andre med Maxi-Cosi® systemJoie Nitro LX Paraplyklapvogn - dark pewter
Joie
Joie Nitro LX Paraplyklapvogn - dark pewter
Før 899.00
699.00 DKK
Online
12 butikker
Spar 22%
Joie Evalite Duo - coal
Kun i webshop
Joie
Joie Evalite Duo - coal
2,499.00 DKK
Online
2 butikker
Joie Nitro LX Paraplyklapvogn - two tone black
Joie
Joie Nitro LX Paraplyklapvogn - two tone black
Før 899.00
699.00 DKK
Online
11 butikker
Spar 22%

Læs også om