Shop SALE! Spar op til 50%

Maxi Cosi

Hos BabySam finder du mærket Maxi Cosi under vores autostole, klapvogne og møbel sortiment. Alle produkter er skabt ud fra idéen om at gøre livet med børn lettere og mere trygt. Som småbørnsforælder er der ikke tid eller ofte overskud til at sætte sig ind i avancerede teknologi og funktioner. Derfor er det vigtigt for Maxi Cosi at alle produkter er lette at håndtere og bruge i hverdagen.  


Nedenfor kan du dykke yderligere ned i nogle af deres 'bestsellers' på markedet, som du naturligvis finder her hos os.

Maxi Cosi

AUTOSTOLE fra Maxi Cosi

Maxi Cosi er ét af de førende mærker på markedet, når det kommer til autostole. Her finder du autostole i alle vægtklasser fra nyfødt og helt op til 12 år. Stolene opfylder naturligvis alle sikkerhedsforanstaltninger, så du kan være hetl tryg når du vælger en autostol fra Maxi Cosi.


Hos BabySam finder du et bredt udvalg af forskellige modeller og hvilken som passer til jer som familie, afhænger af jeres behov og hvilken type montering I ønsker, så den passer til jeres bil.

Maxi Cosi 360 - Èn base - to stole


Med Family 360 serien finder du base og autostole, perfekte til køreturen med den lille. Family Fix 360 basen sikrer at autostolene er monteret korrekt, hvilket ses på indikatorer og en lyd når den er isat som den skal. Samtidig er basen drejbar, så du nemt kan dreje autostolen mod døråbningen. En smart funktion når du har hænderne fulde og baby skal ind og ud af bilen.


Nedenfor finder du basen og de stole som passer til den. Vi kan eks. anbefale Maxi Cosi 360 Coral, da denne har en smart siddepude, som gør at du nemt kan transportere baby videre ind og ud af stolen. Læs om de forskellige stole og se om én af dem måske var noget for jer.


Maxi Cosi 360 Pro serien

Pebble 360 Pro - essential black
Varen udgår
Kun i butik
Maxi-Cosi
Pebble 360 Pro - essential black
1.889,30 DKK
Før: 2.699,00 DKK
2 butikker
Spar 30%
FamilyFix 360 Pro
Maxi-Cosi
FamilyFix 360 Pro
2.299,00 DKK
Online
28 butikker
Pearl 360 Pro - authentic black
Maxi-Cosi
Pearl 360 Pro - authentic black
3.499,00 DKK
Online
31 butikker

HØJSTOLE fra Maxi Cosi

Moa højstolen - En stilfuld 8-i-én stol, som kan bruges fra barnet er ½ år til ca. 5 år. Stolen er utroligt alsidig og kan tilpasses ud fra det behov I har, i takt med at barnet vokser.


Moa højstolen forvandler sig fra en højstol (med 5-punktssele) til et booster-sæde, en børneskammel og derefter et praktisk skrivebord og sæde. Stolen er simpel og elegant i sit udtryk og passer derfor ind i de fleste hjem. Og så er den selvfølgelig nem at rengøre med en klud og vand.

Maxi Cosi
Maxi Cosi
Maxi Cosi

SKRÅSTOLE

Cassia Swing giver dig en hjælp i hverdagen. Med et roligt sving, musik og fredfyldt naturmusik, kan din baby blive trøstet og få en rolig stimmulering, hvis du et øjeblik har brug for at have hænderne fri.  


Det medfølgende legetøj i uroen kan nemt udskiftes med yndlingslegetøjet.

Maxi Cosi

REJSESENGE

Har du behov for en ekstra seng til dit barn, til når I skal på farten? Maxi Cosi har en række forskellige rejsesenge, som alle er perfekte til ferier eller evt. at have stående hos bedsteforældre. Se også modellen Swift, hvor du også kan bruge sengen som en kravlegård, så dit barn har en tryg base og hvor du ved at dit barn kan lege/undersøge omgivelserne i ro og fred.

Maxi Cosi