Fri fragt til butik og GLS pakkeshop i hele uge 42
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
 • (4)
 • (2)
Mærke
Nulstil
 • (6)
 • (1)
 • (1)
 • (3)
 • (1)
 • (5)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Pris
Nulstil
1299
1299
1999
1999
kr. 1,299.00kr. 1,999.00
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Stort udvalg af forskellige rejsesenge

Hos BabySam har vi valgt at føre et forskelligt udvalg af rejsesenge, da vi ved, at behovene i de danske familier kan være meget forskellige. Vi har senge fra blandt andet Deryan, BeKids og Joie, hvor både farver og designs varierer meget. Du kan finde en helt klassisk weekendseng, som minder om en tremmeseng, eller du kan gå med en mere moderne udgave, der ligner et telt og er en letvægtsmodel. Den foldes ud i løbet af få sekunder og er yderst praktisk til også udendørs brug på fx stranden. En rejseseng er samtidig en god tryghed for dit barn. Herved vænner det sig til altid at sove i de samme omgivelser, når I er ude, og det sikrer en bedre og mere tryg søvn for dit barn.

 

Vælg den rette weekendseng

Søger du på nettet vil du finde et væld af gode bud på rejsesenge. Derfor har vi hos BabySam valgt at føre et mindre udvalg, men til gengæld har vi fokuseret på at kunne præsentere de eksempler, vi mener bedst lever op til vores standarder om både kvalitet og design. Når du skal vælge en weekendseng til dit barn, så er der flere ting, du bør overveje. Som udgangspunkt er det vigtigt, at du forholdsvist nemt kan slå sengen op og ned, da det lidt er det, der er hele meningen med en rejseseng. Den skal altså ikke kræve for meget arbejde. Derudover skal du overveje, hvor meget sengen må fylde og veje, når den er klappet sammen. Hvis du fx ikke har bil og skal transportere tingene med offentlig transport, så vil du sætte pris på en med letvægtsstel, som samtidig ikke fylder alverden. En ting, du nok også bør tage med i dine overvejelser er, hvor nemt dit barn har ved at sove, når I er uden for de vante rammer. Er det aldrig et problem, så kan du vælge hvilken som helst rejseseng. Men har dit barn brug for at omgivelserne minder om dem, der er derhjemme, så kan det være du er nødt til at købe en klassisk weekendseng, som dem du finder fra fx BeKids.

 

Test af rejsesenge

Er du i syv sind og kan du slet ikke finde ud af, hvilken rejseseng, der er det bedste valg for dig og dit barn, så kan du med fordel gøre brug af de mange forskellige tests, der ligger online. Her finder du fordele og ulemper ved de forskellige senge, og det vil helt sikkert gøre dig en smule klogere i din beslutning. Søvnen er en af de vigtigste ting for et barn, og det er derfor særdeles betydningsfuldt, at du får valgt den rette seng, som du mener sikrer de mest optimale forhold for netop dit barn.

 

Gør livet nemmere med en smart rejseseng

Som børnefamilie er der som regel fart over feltet, og det kan være svært altid at få alting til at gå op i en højere enhed. Er I meget på farten, så ved du også, hvor mange ting, der skal pakkes hver eneste gang, for her gælder alt lige fra bleer og sutter til servietter, snacks, legetøj mm. Har du et barn, der sover bedst hjemme i sin egen seng, så kan det være svært at få ham eller hende til at falde i søvn andre steder. Dog kan det hjælpe på det, hvis barnet har sin egen rejseseng med sig. Rammerne omkring en rejseseng kan nemlig minde om den tremmeseng, barnet sover i derhjemme, og det skaber tryghed for din lille guldklump. Rejsesengen kan desuden placeres lige, hvor du har lyst, og kan derfor sættes i nærheden af dig, så dit barn stadig sover sammen med dig. Uanset hvilken rejseseng du mener bedst vil leve op til dit og dit barns forventninger og behov, så kan du være sikker på, at den er nem at slå ud. Nogen af modellerne udfolder sig nærmest automatisk og fylder kun meget lidt, når den er klappet sammen.

 

Husk, at vi også har en masse andre varer, der vil optimere dit barns søvn både derhjemme, og når I er på tur. Vi har masser af madrasser, dyner, puder og sengetøj, der alt sammen er vigtige elementer for, at dit barn kan sove blødt og trygt igennem natten.

 

Alt i senge hos BabySam

Her på side finder du vores udvalg af rejsesenge, men det er langt fra det eneste vi kan tilbyde af senge. Vi har også både babysenge, juniorsenge og vugger fra mange forskellige kvalitetsbrands. Derudover finder du også alt andet dit barn skal bruge til en god nattesøvn, som fx dyner, puder og sengetøj. Faktisk har vi alverdens ting og sager til børn i mange forskellige størrelser. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et sortiment af gode mærker, hvor design og kvalitet altid går hånd i hånd. Du er velkommen til altid at booke en rådgiver i en af vores butikker. Det er helt uforpligtende, men til gengæld kan du få masser af hjælp og få besvaret alle dine spørgsmål angående vores forskellige produkter. Kig forbi i dag eller køb dit barns nye weekendseng her fra siden i dag.