Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
14 produkter
Shop by
Nulstil
  • (2)
  • (1)
Lagerstatus
Nulstil
  • (12)
  • (7)
Pris
Nulstil
349,00
1.899,00
Viser 14 ud af 14 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 14 ud af 14 produkter
1

Værd at vide om weekendsenge & kravlegårde

Hvordan vælger man weekendseng?

Vælg en weekendseng, der er nem at slå op, er let, og selvfølgelig sikker for dit barn at sove i. Hvis du rejser ofte, kan en weekendseng, der er hurtig at folde ud og pakke sammen anbefales. Maxi-Cosi har flere gode modeller, som kan anvendes fra nyfødt og op til dit barn er 3,5 år.

Hvorfor har man en weekendseng?

Hvis du rejser eller skal overnatte ude, så er en weekendseng rigtig smart. På den måde slipper du nemlig for at slæbe dit barns tremmeseng med eller for at putte dit barn i en seng, han eller hun ikke er vant til at sove i - som måske også er for stor eller uegnet til børn.

Hvad bruger man en kravlegård til?

Kravlegården holder babyer sikkert inde i et afgrænset område og forhindrer, at de kravler væk eller kommer i kontakt med farlige genstande. Kravlegården er desuden nyttig, hvis du som forældre skal bruge et sted, du kan placere din baby, mens du tager dig af andre opgaver. Kravlegården kan hjælpe med at skabe et sikkert og trygt miljø for babyer.

Hvor stor skal en kravlegård være?

Størrelsen på en kravlegård kan variere, men den skal være stor nok til, at barnet kan bevæge sig frit og lege indenfor den afgrænsede plads. De fleste kravlegårde er 70x70 centimeter til 100x100 centimeter i størrelse. Mens baby er helt lille, er størrelsen dog ikke så vigtig. Når barnet bliver større, kan det være en idé med en stor kravlegård.

Stort udvalg af forskellige rejsesenge og kravlegårde

Hos BabySam har vi valgt at føre et forskelligt udvalg af rejsesenge, da vi ved, at behovene i de danske familier kan være meget forskellige. Vi har senge fra blandt andet Deryan, BeKids og Joie, hvor både farver og designs varierer meget. Du kan finde en helt klassisk weekendseng, som minder om en tremmeseng, eller du kan gå med en mere moderne udgave, der ligner et telt og er en letvægtsmodel. Den foldes ud i løbet af få sekunder og er yderst praktisk til også udendørs brug på fx stranden. En rejseseng er samtidig en god tryghed for dit barn. Herved vænner det sig til altid at sove i de samme omgivelser, når I er ude, og det sikrer en bedre og mere tryg søvn for dit barn.

 

Vælg den rette weekendseng

Søger du på nettet vil du finde et væld af gode bud på rejsesenge. Derfor har vi hos BabySam valgt at føre et mindre udvalg, men til gengæld har vi fokuseret på at kunne præsentere de eksempler, vi mener bedst lever op til vores standarder om både kvalitet og design. Når du skal vælge en weekendseng til dit barn, så er der flere ting, du bør overveje. Som udgangspunkt er det vigtigt, at du forholdsvist nemt kan slå sengen op og ned, da det lidt er det, der er hele meningen med en rejseseng. Den skal altså ikke kræve for meget arbejde. Derudover skal du overveje, hvor meget sengen må fylde og veje, når den er klappet sammen. Hvis du fx ikke har bil og skal transportere tingene med offentlig transport, så vil du sætte pris på en med letvægtsstel, som samtidig ikke fylder alverden. En ting, du nok også bør tage med i dine overvejelser er, hvor nemt dit barn har ved at sove, når I er uden for de vante rammer. Er det aldrig et problem, så kan du vælge hvilken som helst rejseseng. Men har dit barn brug for at omgivelserne minder om dem, der er derhjemme, så kan det være du er nødt til at købe en klassisk weekendseng, som dem du finder fra fx BeKids.

 

Test af rejsesenge

Er du i syv sind og kan du slet ikke finde ud af, hvilken rejseseng, der er det bedste valg for dig og dit barn, så kan du med fordel gøre brug af de mange forskellige tests, der ligger online. Her finder du fordele og ulemper ved de forskellige senge, og det vil helt sikkert gøre dig en smule klogere i din beslutning. Søvnen er en af de vigtigste ting for et barn, og det er derfor særdeles betydningsfuldt, at du får valgt den rette seng, som du mener sikrer de mest optimale forhold for netop dit barn.

 

Gør livet nemmere med en smart rejseseng

Som børnefamilie er der som regel fart over feltet, og det kan være svært altid at få alting til at gå op i en højere enhed. Er I meget på farten, så ved du også, hvor mange ting, der skal pakkes hver eneste gang, for her gælder alt lige fra bleer og sutter til servietter, snacks, legetøj mm. Har du et barn, der sover bedst hjemme i sin egen seng, så kan det være svært at få ham eller hende til at falde i søvn andre steder. Dog kan det hjælpe på det, hvis barnet har sin egen rejseseng med sig. Rammerne omkring en rejseseng kan nemlig minde om den tremmeseng, barnet sover i derhjemme, og det skaber tryghed for din lille guldklump. Rejsesengen kan desuden placeres lige, hvor du har lyst, og kan derfor sættes i nærheden af dig, så dit barn stadig sover sammen med dig. Uanset hvilken rejseseng du mener bedst vil leve op til dit og dit barns forventninger og behov, så kan du være sikker på, at den er nem at slå ud. Nogen af modellerne udfolder sig nærmest automatisk og fylder kun meget lidt, når den er klappet sammen.

 

Husk, at vi også har en masse andre varer, der vil optimere dit barns søvn både derhjemme, og når I er på tur. Vi har masser af madrasser, dyner, puder og sengetøj, der alt sammen er vigtige elementer for, at dit barn kan sove blødt og trygt igennem natten.

 

Alt i senge hos BabySam

Her på side finder du vores udvalg af rejsesenge, men det er langt fra det eneste vi kan tilbyde af senge. Vi har også både babysenge, juniorsenge og vugger fra mange forskellige kvalitetsbrands. Derudover finder du også alt andet dit barn skal bruge til en god nattesøvn, som fx dyner, puder og sengetøj. Faktisk har vi alverdens ting og sager til børn i mange forskellige størrelser. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et sortiment af gode mærker, hvor design og kvalitet altid går hånd i hånd. Du er velkommen til altid at booke en rådgiver i en af vores butikker. Det er helt uforpligtende, men til gengæld kan du få masser af hjælp og få besvaret alle dine spørgsmål angående vores forskellige produkter. Kig forbi i dag eller køb dit barns nye weekendseng her fra siden i dag.

 

Kravlegårde - hyggeligt, nemt og bekvemt

 

Mange familier klarer sig nemt uden en kravlegård, men vi kan ikke komme udenom, at den er en god hjælp i hverdagen. Når de små begynder at kravle rundt og gå på opdagelse, kan kravlegården fungere som en god ekstra tryghed. Man kan i princippet bruge kravlegården fra starten af babyen liv, såfremt man polstrer den godt, så baby ikke kan stikke armene og benene ud mellem tremmerne.

 

Fra dit barn er omkring en måned gammel, kan det især have stor glæde af en kravlegård. Mange af modellerne er udstyret med en justerbar bund, så du let kan indstille dybden. Imens dit barn endnu er et lille spædbarn, der ikke tumler rundt, kan bunden løftes op i højden. På den måde er det lettere for dig og din ryg at løfte barnet ind og ud samtidig med, at barnet ligger i en højde, hvor det stadig er tæt på jer forældre og søskende. Når dit barn endnu er et spædbarn, kan du med fordel udstyre kravlegården med en fin uro, så der er noget spændende at se på inden for rækkevidde. Jo større barnet er, desto længere ned sænkes bunden, så der bliver plads til tumlen og leg.

 

Selvom en kravlegård måske kan virke som en nem løsning for forældrene, så er der mange børn, som nyder tiden her. Er der flere børn i huset og måske en hund, så kan kravlegården fungere som et sted, hvor barnet bliver skærmet lidt af for uroen i hjemmet. Her er der ro og fred til at slappe af og hvile sig. Du kan nemt skabe et hyggeligt miljø for dit barn ved at fylde kravlegården med lækre tæpper og en god, blød sengerand.

 

En kravlegård er nok mest af alt et godt redskab, når forældrene har brug for begge hænder. Men ikke desto mindre så kan kravlegården faktisk også bruges som øvelsesterræn. Når den lille langsomt begynder at rejse sig op ad ting, kan tremmerne være en fordel samtidig med, at den blødemadras i bunden tager godt fra, når balancen svigter. Når dit barn bliver stærk nok, kan han eller hun gå mange gange rundt om kravlegården, ved at støtte sig til tremmerne hele vejen rundt. Selvom dit barns frihed til at udvikle sig er noget af det vigtigste i opvæksten, så er leg aldrig uden risiko for at komme til skade. Derfor er det vigtigt at tage højde for sikkerheden, når barnet bliver stort nok til at tumle rundt. Kravlegården er som et frirum, hvor barnet selv kan styre spillets gang. Dog skal man holde sig for øje, at en kravlegård ikke er et klatrestativ, da den kun kan klare en hvis vægt og belastning.

 

Alle familiers hjem og behov er forskellige, og derfor er modellerne heller ikke ens. Her hos BabySam finder du forskellige modeller, der kan imødekomme de behov, I har – hvad end kravlegården skal være stationær, så den har samme placering hele tiden, eller den skal være mere let, så den er nem at flytte rundt på.