Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Moonboon

Designed for better sleep

Moonboon er et dansk brand grundlagt af Marie Grew sammen med hendes mand, Adam. Marie blev inspireret til at starte Moonboon, da hun selv blev mor og ønskede at skabe den bedste søvnoplevelse for sin søn. Kort efter deltog Marie i DR-programmet Løvens Hule, hvor hun vækkede investorernes interesse med sit hårde arbejde og sine produkter – især Moonboons slyngevugge og vuggemotor.


Spoler vi et par år frem, er Moonboon vokset meget og har udvidet søvnuniverset til at omfatte et bredt udvalg af produkter til babyer og børn. Moonboons værdier er dog forblevet de samme siden starten. Alle produkter er baseret på ekspertviden og udviklet i samarbejde med søvneksperter. Sikkerhed er en topprioritet, og derfor bliver alle produkter testet af danske ingeniører. Desuden er alle Moonboons produkter designet, så de afspejler dansk design og skabt med omtanke for miljøet ved at anvende naturlige og økologiske materialer, hvor det er muligt. Hos BabySam er vi meget stolte over at have Moonboon i vores sortiment, og du kan finde produkterne både online og i BabySams butikker.

Moonboon
Moonboon

Det hele startede med en slyngevugge og trætte arme

Da Marie blev mor, oplevede hun hvor meget en slyngevugge hjalp hendes søn med at falde til ro. Men slyngevuggen krævede at hun manuelt skulle stå og vugge slyngevuggen op og ned.


Hurtigt undersøgte Marie markedet for hjælpemidler til slyngevugger, men uden held. En vuggemotor som kunne afhjælpe Marie fandtes simpelthen ikke i hele det europæiske marked. Men med stor ihærdighed og hårdt arbejde, fik Marie udviklet en specialdesignet, uundværlig hjælper og aflaster til alle forældre – Moonboons første vuggemotor. Sidenhen er langt flere produkter kommet til verden – og du finder et stort udvalg af dem her hos BabySam.

Slyngevugge og vugge

Nyhed! Vuggemotor Connect


Hos Moonboon arbejdes der altid for at skabe en bedre søvn hos børnefamilier.

Nu har de lanceret deres første vuggemotor der kan styres via deres nye app og dermed tage bedre søvn til et helt nyt niveau. Vuggemotor Connect er designet til at gøre det endnu nemmere for dig at skabe en bedre søvn for dit barn.


Via appen kan du:

- Tænde og styre motoren

- Benytte søvnprogrammer designet af søvneksperter

- Benytte timerfunktion for vuggende bevægelser


Motoren er designet, udviklet og sikkerhedstestet i Danmark. Den er skabt med henblik på at hjælpe din baby med at udvikle sunde søvnrutiner og give hele husstanden mulighed for at sove godt.

moonboon vuggemotor
moonboon vuggemotor med app
moonboon

Slyngevuggen til den trygge søvn


Moonboons slyngevugge er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld, og madrassen er fyldt med kapok – et blødt, allergivenligt og temperaturregulerende materiale. Den står klar til dig, når du har brug for et sikkert, behageligt og beroligende søvnmiljø til din baby – fra nyfødt og indtil barnet vejer 12 kg.


Slyngevuggen er designet og udviklet af søvneksperter i Danmark og hjælper din baby med at sove bedre og længere med den blide, gyngende bevægelse og det ergonomisk designede soveområde, der også dæmper høje lyde og blokerer for skarpt lys. Du kan slappe af, vel vidende at dit barn gør det samme – slyngevuggen giver jer begge mulighed for at få den hvile, I har brug for, så I kan vågne op og være den bedste udgave af jer selv.


Et bredt udvalg af slyngevuggetilbehør, blandt andet afstiverbund, Heaven-baldakin og vuggemotor, kan tilkøbes for at skræddersy den perfekte søvnoplevelse til din baby.

Vuggen - mere plads til dyb søvn


Moonboons vugge bruger den samme veldokumenterede blide og afslappende vuggefunktion som slyngevuggen, men kombinerer muligheden for at sove på et fladt og fast underlag – fra nyfødt og indtil barnet vejer 12 kg.


Vuggen har et rent og moderne skandinavisk design og er udviklet af søvneksperter i Danmark for at sikre din baby et trygt og beroligende sted at sove. Vuggens store størrelse og flade bund giver din baby plads til at vende og dreje sig, inden de falder til ro. Lad din baby blive vugget blidt i søvn, mens du selv laver andre ting eller hviler dig lidt. Du kan være sikker på, at din baby sover godt i vuggens bløde, GOTS-certificerede økologiske bomuld.

Moonboon anmeldelser
Moonboon vugger og slyngevugger
Tilbehør til slyngevugge og vugge
Motor Original
Moonboon
Motor Original
1.500,00 DKK
Online
31 butikker
White Noise Speaker
Moonboon
White Noise Speaker
299,00 DKK
Online
29 butikker
Tvillingeslyngevugge, natur
Moonboon
Tvillingeslyngevugge, natur
2.599,00 DKK
Online
7 butikker
Fjeder+ til vugge og tvillingeslyngevugge
Moonboon
Fjeder+ til vugge og tvillingeslyngevugge
399,00 DKK
Online
3 butikker
Vandtæt madrasbeskytter til Vugge 40x90cm natur
Moonboon
Vandtæt madrasbeskytter til Vugge 40x90cm natur
200,00 DKK
Online
3 butikker
Himmel - Natur
Moonboon
Himmel - Natur
349,00 DKK
Online
30 butikker
Karmbeslag
Moonboon
Karmbeslag
249,00 DKK
Online
29 butikker
Stativ - Hvid
Moonboon
Stativ - Hvid
2.099,00 DKK
Online
29 butikker

Moonboons søvnunivers byder på andet end vuggerne

Moonboon

Amning & nærhed


At styrke båndet mellem forældre og barn er en betydningsfuld og vigtig del af den tidlige udvikling. Moonboon forstår, hvor vigtigt det er at knytte tætte bånd, og derfor tilbyder de ergonomiske og økologiske ammepuder, der prioriterer komfort og støtte til både mor og baby. Den behagelige og sikre strækvikle skaber et sikkert og trygt sted for din baby, og den understøtter knytningen mellem forældre og baby. Moonboons gennemtænkte produkter gør amningen til en rar og behagelig hyggestund, der skaber nærhed og tryghed for din baby. Omfavn nuet i disse hyggestunder med Moonboons kvalitetsprodukter.

Søvn & tekstiler


Oplev rolige nætter med Moonboons økologiske og naturlige søvnprodukter, som er designet til søde drømme. De allergivenlige og temperaturregulerende kapokdyner og -puder er bløde og behagelige, og de sikrer, at din baby sover trygt og godt. Tyngdeprodukterne fordeler blidt og jævnt vægten over dit barns krop, så der skabes en beroligende og tryg effekt. Hvert produkt er med til at gøre Moonboons mission for mere og bedre søvn for babyer og børn til virkelighed, fordi der bliver skabt et søvnmiljø, der giver den velvære og ro, som dit lille barn fortjener. Gør sengetid til en behagelig oplevelse med Moonboons søvnprodukter – fordi alle børn fortjener at sove trygt og roligt.

Vælg sikkerhed


Helt fra starten besluttede Moonboon at investere i kvalitetsmaterialer og sikkerhed. Derfor har Moonboon danske ingeniører in-house til at udvikle og overvåge produktionen. Produkterne er sikkerhedstestet af tredjepartssikkerhedskonsulenter gennem hele produktudviklingsfasen, hvilket sikrer, at produkterne følger og overholder de krævende europæiske sikkerhedsstandarder. Du ved derfor altid, at din baby er i gode hænder, når du vælger Moonboon. Læs mere om sikkerhed hos Moonboon her.

Søvneksperter


Moonboon er for mange småbørnsfamilier efterhånden synonymt med søvn - og med god grund. Moonboon har en enkelt mission: at skabe mere og bedre søvn for babyer og børn gennem deres produkter og ekspertise. Deres omfattende artikelkatalog behandler derfor de udfordringer, nye forældre står overfor. Udforsk putterutiner, babys døgnrytme og hent værdifulde søvnråd her.

Moonboon