Stokke®   

& de ikoniske

børnemøbler

stokke

Historien om Stokke®


Stokke's® historie går helt tilbage til 1932, hvor det blev grundlagt i Ålesund på Norges Vestkyst. Oprindeligt var Stokkes produktsortiment et helt andet - nemlig bussædder og kontormøbler til voksne. Først i 1972 blev det første møbel designet og skabt til børn - den ikoniske Tripp Trapp stol, som i dag er at finde hos mange børnefamilier, verden over.


Siden hen har Stokke® udviklet flere innovative børnemøbler og udstyr med det samme koncept for øje; at børn skal op i højden, have øjenkontakt med sine forældre og derved styrke båndet mellem forælder og barn.

Stokke® hos BabySam


Stokke® har været en del af BabySam's sortiment i mange år, hvilket vi naturligvis er meget stolte over. På grund af det mangeårige samarbejde med vores leverandør, har vi et rigtig godt kendskab til Stokkes® forskeligartede udstyr til børnefamilier. Ønsker du at se produkterne og få råd og vejledning til dit køb, så kan du altid henvende dig i én af vores butikker.  


Hos BabySam finder du et stort sortiment af de populære produkter fra Stokke® . Her på siden kan du læse mere om deres design og funktionalitet.


​​​​​​​Stokke

Højstole ​​​​​​​​​​​​​

  LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Seng

LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Badekar

LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Vogne

LÆS MERE HER

Højstole fra Stokke®

Tripp Trapp®

-Børnefamiliernes favorit


De fleste børnefamilier kan uden tøven nikke genkendende til navnet "Tripp Trapp®". Stolen er designet af nordmanden Peter Opsvik, som skabte stolen ud fra et behov han selv observerede i sin egen familie. Han ønskede at skabe en stol, hvor børn kommer op i højden, så alle kan sidde omkring bordet og være en del af familielivet, uanset alder. Og netop det at "komme op i højden" og bevare øjenkontakten mellem barn og forælder, har ligesiden været en vigtig del af de efterfølgende produkter fra Stokke.


Tripp Trapp® stolen fås i mange forskellige farver og er primært fremstillet af Europæisk bøg og eg og med fokus på bæredygtighed. Der er eksempelvis kontrol af bæredygtig skovdrift og produktionen finder sted tæt på råmaterialerne, for at mindske transporttid og derved forurening hertil.


Tripp Trapp
Tripp Trapp
Tripp Trapp

Stolen som vokser med barnet


Med Tripp Trapp®, er du sikret en stol som holder i mange år. Både pga. dets nøje udvalgte holdbare materialer, men også funktionen i stolen. Med stolens højde og dybde justering, kan den tilpasses til enhver alder og størrelse og giver samtidig den nødvendige ergonomiske støtte.


Tilbehør til Tripp Trapp®

Som barnet vokser kan stolen bruges med forskelligt tilbehør (kan tilkøbes). Til baby fås der en babyindsats, så baby ligger behageligt og sikkert. Når barnet kan sidde selv, kan stolen bruges med det smarte babysæt, hvor baby sidder med støtte og med sikkerheden i orden.

Stokke® har udviklet forskellige hynder, for at øge siddekomforten, som passer til stolen med eller uden babyset. Der er endda udviklet hynder til junior og voksen.  


Stokke® Clikk


Det smarte ved Stokke® Clikk højstolen er at den kan samles på 1 minut og helt uden brug af værktøj.


Stolen er nem at rengøre og med stolen følger sele og et kombineret babyset med bakkebord, som i øvrigt er nem at rengøre. Bordet kan nemlig rengøres i opvaskemaskinen.  


Stokke Clikk
Stokke Clikk

NYHED

Stokke® Clikktransporttaske


Den nye transporttaske fra Stokke® er uundværlig, hvis I skal på farten med jeres Stokke® Clikktm højstol. Herved er I sikret at alt er samlet og at stolen kommer sikkert frem.


Stokke clikk transporttaske

NYHED

Stokke® Ezpz™


En ny alt-i-en dækkeserviet med skåle, der passer perfekt til en Clikk™ Tray.


Undgå spild og væltede skåle og tallerkener.  Dækservietten hjælper barnet med at sidde selv med maden og så er den nem at rengøre.

Stokke clikk ezpz
Stokke Steps
Stokke Steps

Stokke® Steps


Stokke Steps er et 5-i-1 siddesystem som lige som Tripp Trapp kan bruges fra nyfødt. Det unikke ved Stokke Steps er, at der findes en Steps Bouncer som kan bruges både på stolen som Newborn Set, men samtidig også bruges på gulv som skråstol.


Ønsker man ikke skråstol funktionen på gulv kan man købe et Steps Newborn Set til brug på stolen. Med den smarte clip-on skråstol, kan stolen nemt få baby op i højden fra starten og blive en del af livet rundt om bordet. Sæde og ryglæn er ergonomisk udformet og fodstøtten kan reguleres i takt med at barnet vokser. Stolen passer til børn imellem 0 og 10 år. Stolen har et moderne skandinavisk design og tilbydes i forskellige farvekombinationer, så den passer ind i ethvert hjem.


Sov sødt med Stokke® Sleepi™

Stokke Sleepi
Stokke Sleepi


Stokke® Sleepi

-Sengen som vokser med barnet


Designet af danske Susanne Grønlund og Claus Knudsen i 1999.


Som forældre skal man ofte købe en række møbler (senge), som barnet sandsynligvis hurtigt vokser ud af i løbet af ganske få år. Sleepi er sengen som vokser i takt med baby – fra vugge og helt op til ca. 10 år (med tilkøb af extention kits).


Sleepi har ingen skarpe kanter og med den ovale form var Sleepi i 1999 den første børneseng, som ikke var firkantet som alle andre senge på markedet. Den ovale og omkrandsende form giver barnet en følelse af tryghed. Sleepi kan indstilles i fire højder og med de letkørte hjul kan den let flyttes rundt i huset og dermed være tæt på mor og far.


Med Sleepi følger en unik madras som med luftkanaler sikre et optimalt sovemiljø.


Stokke Sleepi

Badetid med Stokke® Flexi Bath

Flexi bath
Flexi bath
Flexi bath

Stokke® Flexi Bath®

-Det sammenklappelige badekar


Stokkes® Flexi Bath®, er et let og transportabelt badekar, som er velegnet til nyfødte og op til fire år. Den ergonomiske babyindsats "Newborn Support" (tilkøbes), er designet til baby's krop og giver støtte til baby fra nyfødt til det er ca. 8 mdr.


Stokke Flexi Bath findes i to størrelser

Stokke® Flexi Bath®- fra nyfødt til 4 år (39 liter vand)

Stokke® Flexi Bath® XL – fra nyfødt til 6 år (69 liter vand)Hvilke fordele er der med Stokke® Flexi Bath®?

  • Badekaret kan foldes fladt og fylder derved minimalt
  • Har en skridsikker bund og en varmefølsom prop
  • Kan bruges inde som ude
  • Velegnet til nyfødt og børn op til fire år (XL op til seks år)


Stokke® på tur

Stokke Xplory

NYHED

Stokke® Xplory® X


Stokke® Xplory® X er nem at manøvrere om det er by, natur eller skoven. Med de drejbare forhjul er den perfekt til en shoppetur, og hvis det er en skovtur kan de hjulene fastlåses, så uanset hvor turen går hen har du en vogn som er nem at have med. Alle hjul punkterfrie og lige til at klikke af, hvilket kan være en fordel hvis vognen skal med i mindre biler, eller hjulene blot trænger til at blive rengjort.


Når vognen foldes sammen bliver den godt kompakt og kan være i de fleste biler uden problemer, den er både praktisk og kompakt at opbevare.  Der kan tilkøbes en carry cot så baby kan lægge fladt ned fra nyfødt.

Stokke Xplory X m. siddedel - modern grey
Stokke®
Stokke Xplory X m. siddedel - modern grey
Dagspris
7,449.00 DKK
Online
5 butikker
Stokke Xplory X m. siddedel - golden yellow
Stokke®
Stokke Xplory X m. siddedel - golden yellow
Dagspris
7,449.00 DKK
Online
Udsolgt i butik
Stokke Xplory X m.siddedel - royal blue
Stokke®
Stokke Xplory X m.siddedel - royal blue
Dagspris
7,449.00 DKK
Online
Udsolgt i butik
Stokke Xplory X m. siddedel - rich black
Stokke®
Stokke Xplory X m. siddedel - rich black
Dagspris
7,449.00 DKK
Online
5 butikker

Udvalgte kategorier fra Stokke®


​​​​​​​SENGE