Stokke®   

& de ikoniske

børnemøbler

stokkestokke

Historien om Stokke®


Stokke's® historie går helt tilbage til 1932, hvor det blev grundlagt i Ålesund på Norges Vestkyst. Oprindeligt var Stokkes produktsortiment et helt andet - nemlig bussædder og kontormøbler til voksne. Først i 1972 blev det første møbel designet og skabt til børn - den ikoniske Tripp Trapp stol, som i dag er at finde hos mange børnefamilier, verden over.


Siden hen har Stokke® udviklet flere innovative børnemøbler og udstyr med det samme koncept for øje; at børn skal op i højden, have øjenkontakt med sine forældre og derved styrke båndet mellem forælder og barn.

Stokke® hos BabySam


Stokke® har været en del af BabySam's sortiment i mange år, hvilket vi naturligvis er meget stolte over. På grund af det mangeårige samarbejde med vores leverandør, har vi et rigtig godt kendskab til Stokkes® forskeligartede udstyr til børnefamilier. Ønsker du at se produkterne og få råd og vejledning til dit køb, så kan du altid henvende dig i én af vores butikker.  


Hos BabySam finder du et stort sortiment af de populære produkter fra Stokke® . Her på siden kan du læse mere om deres design og funktionalitet.


​​​​​​​Stokke

Højstole ​​​​​​​​​​​​​

  LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Seng

LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Badekar

LÆS MERE HER

​​​​​​​Stokke

Vogne

LÆS MERE HER

Højstole fra Stokke®

Tripp Trapp®

-Børnefamiliernes favorit


De fleste børnefamilier kan uden tøven nikke genkendende til navnet "Tripp Trapp®". Stolen er designet af nordmanden Peter Opsvik, som skabte stolen ud fra et behov han selv observerede i sin egen familie. Han ønskede at skabe en stol, hvor børn kommer op i højden, så alle kan sidde omkring bordet og være en del af familielivet, uanset alder. Og netop det at "komme op i højden" og bevare øjenkontakten mellem barn og forælder, har ligesiden været en vigtig del af de efterfølgende produkter fra Stokke.


Tripp Trapp® stolen fås i mange forskellige farver og er primært fremstillet af Europæisk bøg og eg og med fokus på bæredygtighed. Der er eksempelvis kontrol af bæredygtig skovdrift og produktionen finder sted tæt på råmaterialerne, for at mindske transporttid og derved forurening hertil.


Tripp TrappTripp Trapp
Tripp TrappTripp Trapp
Tripp TrappTripp Trapp

Stolen som vokser med barnet


Med Tripp Trapp®, er du sikret en stol som holder i mange år. Både pga. dets nøje udvalgte holdbare materialer, men også funktionen i stolen. Med stolens højde og dybde justering, kan den tilpasses til enhver alder og størrelse og giver samtidig den nødvendige ergonomiske støtte.


Tilbehør til Tripp Trapp®

Som barnet vokser kan stolen bruges med forskelligt tilbehør (kan tilkøbes). Til baby fås der en babyindsats, så baby ligger behageligt og sikkert. Når barnet kan sidde selv, kan stolen bruges med det smarte babysæt, hvor baby sidder med støtte og med sikkerheden i orden.

Stokke® har udviklet forskellige hynder, for at øge siddekomforten, som passer til stolen med eller uden babyset. Der er endda udviklet hynder til junior og voksen.  


Stokke® Clikk


Det smarte ved Stokke® Clikk højstolen er at den kan samles på 1 minut og helt uden brug af værktøj.


Stolen er nem at rengøre og med stolen følger sele og et kombineret babyset med bakkebord, som i øvrigt er nem at rengøre. Bordet kan nemlig rengøres i opvaskemaskinen.  


Stokke ClikkStokke Clikk
Stokke ClikkStokke Clikk
Stokke StepsStokke Steps
Stokke StepsStokke Steps

Stokke® Steps


Stokke Steps er et 5-i-1 siddesystem som lige som Tripp Trapp kan bruges fra nyfødt. Det unikke ved Stokke Steps er, at der findes en Steps Bouncer som kan bruges både på stolen som Newborn Set, men samtidig også bruges på gulv som skråstol.


Ønsker man ikke skråstol funktionen på gulv kan man købe et Steps Newborn Set til brug på stolen. Med den smarte clip-on skråstol, kan stolen nemt få baby op i højden fra starten og blive en del af livet rundt om bordet. Sæde og ryglæn er ergonomisk udformet og fodstøtten kan reguleres i takt med at barnet vokser. Stolen passer til børn imellem 0 og 10 år. Stolen har et moderne skandinavisk design og tilbydes i forskellige farvekombinationer, så den passer ind i ethvert hjem.


Sov sødt med Stokke® Sleepi™

Stokke SleepiStokke Sleepi
Stokke SleepiStokke Sleepi


Stokke® Sleepi

-Sengen som vokser med barnet


Designet af danske Susanne Grønlund og Claus Knudsen i 1999.


Som forældre skal man ofte købe en række møbler (senge), som barnet sandsynligvis hurtigt vokser ud af i løbet af ganske få år. Sleepi er sengen som vokser i takt med baby – fra vugge og helt op til ca. 10 år (med tilkøb af extention kits).


Sleepi har ingen skarpe kanter og med den ovale form var Sleepi i 1999 den første børneseng, som ikke var firkantet som alle andre senge på markedet. Den ovale og omkrandsende form giver barnet en følelse af tryghed. Sleepi kan indstilles i fire højder og med de letkørte hjul kan den let flyttes rundt i huset og dermed være tæt på mor og far.


Med Sleepi følger en unik madras som med luftkanaler sikre et optimalt sovemiljø.


Stokke SleepiStokke Sleepi

Badetid med Stokke® Flexi Bath

Flexi bathFlexi bath
Flexi bathFlexi bath
Flexi bathFlexi bath

Stokke® Flexi Bath®

-Det sammenklappelige badekar


Stokkes® Flexi Bath®, er et let og transportabelt badekar, som er velegnet til nyfødte og op til fire år. Den ergonomiske babyindsats "Newborn Support" (tilkøbes), er designet til baby's krop og giver støtte til baby fra nyfødt til det er ca. 8 mdr.


Stokke Flexi Bath findes i to størrelser

Stokke® Flexi Bath®- fra nyfødt til 4 år (39 liter vand)

Stokke® Flexi Bath® XL – fra nyfødt til 6 år (69 liter vand)Hvilke fordele er der med Stokke® Flexi Bath®?

  • Badekaret kan foldes fladt og fylder derved minimalt
  • Har en skridsikker bund og en varmefølsom prop
  • Kan bruges inde som ude
  • Velegnet til nyfødt og børn op til fire år (XL op til seks år)


Stokke® på tur

Stokke XploryStokke Xplory


Stokke® Xpory®Alt på Stokkes® højdejusterbare klapvogn er designet til at bringe dit barn tættere på dig. Det intuitive design gør Stokke® Xplory® til en drøm at køre med. De drejelige hjul gør det nemt at manøvrere selv i tæt bytrafik.


Stokke® Xplory® tilbyder uendelige muligheder til din families skiftende behov, herunder fremad- og bagudvendte siddestillinger, justerbar siddehøjde, ergonomisk fod- og benstøtte samt håndtag. Passer til nyfødte og børn op til 15 kg med en ultrakomfortabel liggedel med uovertruffen ventilation og et tykt polstret sæde med en forlænget kaleche. Husk også, at Stokke®Xplory® kan bruges som en del af et rejsesystem med autostole fra Stokke uden brug af adapter. Den kan også bruges som en del af et rejsesystem med autostole fra udvalgte producenter ved brug af en Stokke® autostolsadapter.
Stokke® Trailz


Ligesom alle Stokke® duovogne er klapvognssædet og liggedelen placeret højt for optimal øjenkontakt og nærhed mellem forælder og barn. Stokke® Trailz® som klapvogn har flere fremad- og bagudvendte siddestillinger, samt en ultrakomfortabel liggedel med uovertruffen ventilation og et dejligt polstret sæde med en forlænget kaleche.


Vognen har store terrængående lufthjul og en rummelig vandtæt indkøbskurv, hvilket gør Stokke® Trailztil det perfekte valg for aktive familier der elsker udendørslivet - uanset årstid eller terræn.Stokke TrailzStokke Trailz


Stokke® Beat


Stokke® Beat er en kompakt barnevogn til alle dine eventyr i byen sammen med dit barn. “Best in Class” funktioner gør den nem at skubbe. Stokke® Beat kan klappes sammen med siddedelen påmonteret og er let at bære, når du er en tur i byen.

Denne lette barnevogn er robust og stærk og giver dig en behagelig tur med uovertruffen manøvrebilitet. Dens størrelse gør den ideel til rejser, byture og offentlig transport.


Til Stokke Beat finder der også en smart kompakt liggedel.

Stokke BeatStokke Beat

Udvalgte kategorier fra Stokke®


​​​​​​​SENGE