Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.
Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (24)
 • (20)
 • (1)
 • (6)
Mærke
Nulstil
 • (24)
 • (6)
 • (18)
 • (1)
 • (1)
 • (5)
Pris
Nulstil
59.00
849.00
Viser 24 ud af 24 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 24 ud af 24 produkter
1

Værd at vide om babybadekar

Hvor længe bruger børn badekar?

Børn bruger typisk badekar indtil de er omkring 4 år. Herefter kan de begynde at tage almindelige brusebade. Først sammen med en forælder og senere alene. Det er selvfølgelig helt op til dig og dit barns specifikke behov, hvor længe du ønsker han eller hun skal bruge badekar. Men i nogle tilfælde, vil det så være nødvendigt at købe et større badekar.

Hvilket babybadekar skal man vælge?

Overvej følgende: Hvor meget må det koste? Har du brug for et stort badekar, som kan bruges i flere år, eller ønsker du nærmere et lille babybadekar, som skiftes ud, når de barn vokser ud af det? Og hvilke funktioner til dit badekar har du brug for? Skal badekarret kunne stå på et stativ? Og skal du bruge en nyfødtindsats?

Badekar til hyggelige stunder

Du kender højst sandsynligt Stokke for den ikoniske Tripp Trapp stol, der findes i tusindvis af hjem landet over. Men denne stol er langt fra det eneste Stokke kan prale i rækken af enestående produkter. Her på siden kan du nemlig dykke ned i vores udvalg af Stokke badekar, der vil gøre livet som småbørnsforældre meget nemmere.

 

Uden et badekar bliver det hurtigt en lille smule besværligt at bade din baby. Men i et badekar kan du placere dit barn helt fra spæd ved hjælp af en smart Stokke badestol, og så snart dit barn kan sidde selv, vil han eller hun elske at plaske med vand, når det er badetid.

 

Vælg et funktionelt Stokke badekar

De populære badekar fra Stokke har vundet stor anerkendelse af flere årsager. De såkaldte Flexi Bath badekar er utroligt praktiske, idet de er bærbare og kan klappes sammen, så de fylder nærmest ingenting. Når du ikke bruger badekarret, kan du derfor placere det bag døren eller under vasken, og dermed er et Stokke badekar perfekt i det lille hjem, hvor hver en kvadratmeter skal udnyttes bedst muligt. Badekarret kan bruges indtil barnet er helt op til 4 år, og gør det til en behagelig og komfortabel oplevelse for dit barn at komme i bad hver eneste gang. Det er slet ikke så sært, at dette Stokke-badekar er prisbelønnet, for ud over at være smart og sammenklappeligt, så er det også fremstillet helt fri for giftige og sundhedsskadelige kemikalier. I bunden af badekarret er en smart prop, der skifter farve alt efter vandets temperatur. På den måde behøver du aldrig være bange for, at vandet er for varmt eller for koldt, inden du placerer din guldklump i karret. Du finder de smarte Stokke-badekar i et væld af farver, præcis ligesom alle de andre lækre produkter fra Stokke. Gør badetiden til en hyggelig stund for både dig og dit barn og invester i et badekar fra Stokke hos BabySam.

 

Find alt til din baby hos os

Flexi Bath fra Stokke er en kæmpestor succes og med god grund. Det er utroligt nemt at opbevare og samtidig nemt at have med rundt til bedsteforældre, eller når I skal afsted på ferie. Vælger du at købe dit badekar her i vores webshop, så sender vi det afsted til dig helt kvit og frit, og du kan hente det i en pakkeshop i nærheden af, hvor du bor. Vi tilbyder helt op til 365 dages landsdækkende returret, så har du fx købt badekarret i den forkerte farve, så kan du bare tage det helt roligt.