Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

BabyDan

Det sikre valg til dit barn


Børns sikkerhed er BabyDan's førsteprioritet


BabyDan hjælper dig med at skabe et sikkert hjem, hvor der er plads til at lege og leve. Siden 1947 har BabyDan udviklet børnesikring og sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år og er med over sine 70 års erfaring én af de helt store eksperter inden for børns sikkerhed.


Hvordan børnesikrer jeg mit hjem?


Med et nysgerrigt barn i hjemmet kan det virke uoverskueligt at børnesikre dit hjem. Det kan derfor være en god idé at se dit hjem i børnehøjden, og lure hvor der kan være potentielle farer eller områder hvor barnet ikke skal udforske på egen hånd.


Vi ser lidt nærmere på hvad du skal overveje, når det kommer til børnesikring og hvorfor BabyDan er det sikre valg.

BabyDan
BabyDan

Hvorfor bruge et sikkerhedsgitter?


Når du tænker på børnesikring, så er et sikkerhedsgitter måske noget af det første du kommer i tanke om. Så snart dit barn begynder at kravle eller gå med lidt støtte, så kan det nemlig komme vidt omkring. Har du trapper, en brændeovn eller rum som han/hun ikke må komme ind til, så kan et sikkerhedsgitter give dig mere tryghed i hverdagen.


Alle sikkerhedsgitre er udviklet med døre, så de er lette for voksne at komme igennem, men ikke muligt at åbne for små.


Hvor skal sikkerhedsgitteret monteres?


Skal dit sikkerhedsgitter monteres ved en dør, ved trappens top eller bund, ved brændeovnen, til terassedøren eller igennem en dør i hjemmet? BabyDan's forskellige sikkerhedsgitre laves specielt ud fra de forskellige muligheder, så du skal derfor vide på forhånd hvad du ønsker at afskærme dit barn fra og hvor bred en åbning gitteret skal dække.


Selve monteringen

Hos BabyDan findes to typer af montering - vægmontering eller presmontering. Ved vægmontering skal sikkerhedsgitteret monteres med skruer i væggene eller dørkarmene. Ved presmontering behøver du ikke bore huller, idet sikkerhedsgitteret holdes i pres mellem væggene uden skruer. Du kan se mere under de enkelte sikkerhedsgitre, hvilke monteringsmulighed de enkelte har.


Husk at måle dit behov


Når du har styr på hvor sikkerhedsgitteret skal monteres, så skal du huske at måle åbningsmålet (den åbning som gitteret skal dække).


Montering ved dør: Her skal du måle afstanden mellem dørkamene. De fleste af BabyDan's sikkerhedsgitre skal monteres ved indersenden af dørkamene, men nogle kan også monteres ved ydersiden.


Montering ved brændeovn: Her skal du måle et godt stykke væk fra brændeovnen. BabyDan anbefaler mindst 75 cm væk fra brændeovnen og mindst 90 cm hvis det er en åben pejs. Ved korrekt afstand sikrer du også at selve gitret ikke bliver varmt, når det er for tæt på brændeovnen.

obs. Ved monering ved brændeovn skal sikkerhedsgitteret altid vægmonteres.


BabyDan
BabyDan
BabyDan

Flyt rundt eller udvid dit sikkerhedsgitter


Med ekstra vægbeslag (tilkøbes), kan du nemt flytte rundt på de fleste af dine sikkerhedsgitre. Med et klik kan du nemt flytte det til et andet sted i huset, hjem til bedsteforældrene eller i sommerhuset. Vær blot obs på at åbningsmålet skal være ens de steder du vil bruge gitretteret.


Med ekstra sektioner (2 str. kan tilkøbes), kan du også udvidde længden på dit sikkerhedsgitter.


Obs. Se det fulde udvalg af sikkerhedsgitre på BabyDans egen hjemmeside.

Børnesikring andre steder i hjemmet


Når du går igennem alle rum i jeres hjem, kan det være en god idé lige at være ekstra opmærksom på visse områder, hvor dit barn kan komme til skade. Med få hjælpeprodukter kan du heldigvis undgå eventuelle ulykker og knubs og få mere ro i sindet.


Vinduer: Et vindue i børnehøjde kan være meget farligt. Dit barn kan nemt få fingrene i klemme og kan i allerværste tilfælde falde ud af vinduet. Med en vindueslås har du mulighed for at lufte ud, uden at bekymre dig om dit barns sikkerhed.


Skuffer og skabe (og køleskabe/frysere): Det nysgerrige barn vil sikkert meget gerne have fingrene i de spændende ting som findes herinde. Med skabs- eller skuffelukninger kan du sikre dig, at det kun er voksne, som kan få adgang til tingene.


Ved hjørner: Er der borde eller skabe i stuen eller i andre rum hvor I ofte opholder jer, som har skarpe hjørner, kan du med små hjørnebeskyttere nemt sikre at dit barn ikke slår sig på disse kanter.


Stikkontakter: Disse findes i næsten alle rum og kan gøre stor skade, hvis der er pilfingre i hjemmet som kunne finde på at stikke noget i disse. For at undgå dette, findes kontaktsikringer fra BabyDan, som findes til de fleste elektriske stikkontakter. Og du kan som forælder stadig nemt bruge stikkontakten.

BabyDan

Døre: Undgå at dit barn får fingrene i klemme med en dørstopper eller sæt en stopper for at dit barn kan åbne skydedøre, som ikke har lås. BabyDan har sikkerhedsudstyr til begge formål.


Et godt tip!

Se efter BabyDan's Supreme Starterkit. Her er alt hvad du skal bruge af småt sikkerhedsudstyr til hjemmet.

Korrekt montering ved hjælp af OnBox App


For at hjælpe dig med korrekt montering af BabyDans sikkerhedsprodukter, har BabyDan valgt at bruge app'en OnBox. Onbox er din brugsanvisning, som video, hvor du med små videoer bliver guidet, trin for trin, til hvordan du skal sætte dit sikkerhedsprodukt på i hjemmet.


Sådan gør du

1. Download app'en Onbox i enten App Store eller på Google play (app'en er gratis)

2. På produktets emballage og medfølgende brugsanvisning står en 4-cifret kode - indtast denne

3. Se videoen lige så mange gange du vil

BabyDan
BabyDan

BabyDan & ansvarlighed


BabyDan har flere initiativer som er med til at brede udviklingen af miljømæssige hensyn. ​​​​​​​

BabyDan arbejder systematisk med 3 af de 17 Verdensmål. Med tanke på mulighederne for næste generationer, er der fokus på at nedbringe udledningen af CO2 samt på at sikre, at ressourcer udnyttes mest mulig effektivt. Dette betyder, at produkter designes med "hele livscyklussen" for øje.  BabyDan producerer så vidt muligt deres produkter på egne fabrikker i Danmark. Dette sikrer den bedst mulige kontrol af processen, mht. miljø og CO2 udledning ved transport. Samtidigt bliver der også arbejdet kontinuerligt på at optimere deres genbrugssystem, så alle materialer så vidt muligt indgår i en cirkulær proces. Kravene skærpes for at sikre at deres produktion ikke udleder skadeligt affald og kemi i naturen.


Craddle to Craddle - Nyeste tiltag er Cradle to Cradle certificering af emballage og vejledninger. Pap og papir er 100% bionedbrydelige og genbrugelige. Cradle to Cradle er anset som verdens strengeste miljøcertificering og produkter udviklet efter dette begreb fremstilles uden nogen former for skadelige kemikalier eller udledning af tungmetaller. Hvis emballagen er Cradle to Cradle fremstillet, er det anført i produktteksten under det enkelte produkt.  

​​​​​​​

BabyDan er drevet af en lidenskab om at producere de bedste sikkerhedsløsninger for dit barn, i et produktionsmiljø som ikke skader naturen og sikrer en grøn fremtid for alle.

BabyDan

Med bad-, pusle- og plejeprodukter fra det hollandske mærke bébé-jou får du lækre produkter til badeværelset i høj kvalitet og med mange små detaljer, som bare er rare i hverdagen. Badetid, pottetræning og puslesituationer skal jo helst være hyggestunder, hvor du og dit barn har det rart, og det bliver en smule nemmere, når sikkerheden er i orden og alt bare fungerer rent praktisk. Produkterne findes i flere forskellige moderigtige farver, så du kan altid finde en farve, der passer til dit hjem

Se et udvalg fra bébé-jou
Toiletsæde justerbar - taupe
Bébé-Jou
Toiletsæde justerbar - taupe
229,00 DKK
Online
28 butikker
Hoved-/halefad - griffin grey
Kun i webshop
Bébé-Jou
Hoved-/halefad - griffin grey
129,00 DKK
Online
Aquasit badestol - celestical blue
Kun i webshop
Bébé-Jou
Aquasit badestol - celestical blue
229,00 DKK
Online
Potte - uni white
Bébé-Jou
Potte - uni white
119,00 DKK
Online
32 butikker
Badekar - taupe
Bébé-Jou
Badekar - taupe
359,00 DKK
Online
32 butikker
Badetermometer - breeze green
Bébé-Jou
Badetermometer - breeze green
89,00 DKK
Online
1 butik
Kam & Børste - uni white
Bébé-Jou
Kam & Børste - uni white
139,00 DKK
Online
31 butikker