Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
10 produkter
Shop by
Nulstil
  • (7)
  • (8)
  • (3)
Mærke
Nulstil
1 eller 2 vejs åbning
Nulstil
  • (4)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
189,00
996,75
Viser 10 ud af 10 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 10 ud af 10 produkter
1

Godt at vide om sikkerhedsgitre

Hvordan vælger man børnegitter?

Det er vigtigt, at du finder et gitter, der passer til den døråbning eller trappe, gitteret skal anvendes ved. Sørg derfor for at måle afstanden her. Nogle modeller kan tilpasses i størrelsen. Andre er lavet specifikt til at passe ind i for eksempel irregulære døråbninger. Så vælg det gitter, der passer netop ind i den åbning, du skal skærme.

Fra hvilken alder bruger man børnegitter?

Hvis du bor på flere etager, er det en god idé at børnesikre dit hus med et børnegitter allerede fra dit barn begynder at bevæge sig rundt. De fleste børn begynder at kravle eller skubbe sig fremad, når de er omkring 9 måneder gamle.

Stort udvalg til afskærmning

Hos BabySam er vi klar over, at det kræver lidt ekstra opmærksomhed, lige så snart dit barn begynder at kravle og efterfølgende gå. Så er der nemlig pludselig fart over feltet, og der skal ikke mere end et splitsekunds uopmærksomhed til, før dit barn har rodet sig ud i ballade. Derfor har vi her på siden et stort udvalg af børnegitre. Du kan fx finde et trappegitter, brændeovnsgitter og mange andre sikkerhedsgitre, der er designet til at afværge ulykker i hjemmet. Vi har gitre fra fx Baby Dan og BeKids, og du finder dem i mange forskellige størrelser og designs. Nogle skal spændes fast i døråbninger eller trappeafsatser, imens andre kan buges som rumdeler eller til at placere rundt om ting, som barnet ikke må komme tæt på. Du kan endda købe en hel kravlegård i samme designs, som kan foldes ud og bruges som gitter, når behovet er for det.

 

Vælg det rigtige børnegitter

Overvejer du at købe et gitter, der kan sikre dit barn imod diverse katastrofer, men er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning til netop jeres hjem, så er der flere ting, du kan overveje. Sikkerhedsgitre bliver produceret i mange forskellige designs, og de kan fås i både træ og metal. Materialevalget afhænger mere af smag end af noget andet, for begge materialer er lige sikre, så at sige. Her på siden finder du dem primært i sort- eller hvidmalet metal, og de passer derfor ind i de fleste hjem. Du skal tænke over, om du skal bruge et eller flere gitre og om de skal placeres fast et sted, eller gerne må være fleksible. Har du fx kun én trappe, der skal sikres, så køb et simpelt trappegitter. Men ønsker du en fleksibel løsning, som du kan flytte alt efter behov, så kan det være du skal overveje et såkaldt multigitter. Derudover skal du overveje, om det er nødvendigt med en låge i gitteret, eller om det kan undværes. Nogle gitre fås med smarte lukkesystemer, og det kan være en fordel, hvis du har børn i forskellige aldre i huset. Så er du nemlig sikker på, at lågen altid er lukket, selvom de større børn skulle gå hen og glemme det.

 

Husk at måle op

Naturligvis er det vigtigt, at du får købt et gitter, der har den rette størrelse i forhold til det, du skal bruge det til. Gitteret skal altså passe til den døråbning, den skal sidde i, og dette er også vigtigt i forhold til sikkerheden. Sørg derfor altid for at måle afstanden imellem dørkarmene, eller mål et godt stykke op omkring fx brændeovnen, så gitteret ikke står helt op ad ovnen, men i en god afstand. De fleste børnegitre kommer i en standard højde og kan ikke justeres. Har du derfor brug for et ekstra højt gitter, hvis du fx også vil holde husdyr væk, så skal du vælge et højt gitter fra starten.

 

Køb et trappegitter og undgå ulykker

Når dit barn begynder at kravle og senere hen også gå, så gælder det om at være på vagt. Bor I i et hus med førstesal og/eller kælder, så kan trapperne nemlig give anledning til stor bekymring for dig som forælder. For selvom du selvfølgelig nok mener, du altid holder godt øje med dit barn, så skal du blot kigge væk et kort øjeblik, og pludselig er junior med høj fart på vej ud over de farlige trappetrin. Som forælder er det med garanti en af de ting, du frygter allermest, og derfor er det vigtigt at være på forkant og afsikre huset og trapperne med et smart trappegitter. Et trappegitter giver dig ro i sindet, og det giver dig samtidig mulighed for at slippe dit barn af syne et øjeblik uden at gå i panik over, hvad der mon kan ske af forfærdelige ting og sager.

 

Vi har et stort udvalg af trappegitre, der kan placeres i døråbninger og foran trapper. Nogle af gitrene har indikatorer indbygget, som lader dig vide, om gitteret er korrekt monteret. Find et trappegitter her på siden i enten hvid eller sort og gør både dig selv og dit barn en tjeneste, som du absolut ikke vil fortryde. Er du på jagt efter flere ting, der kan børnesikre dit hjem, så har vi heldigvis også en masse andre praktiske ting, der kan opfylde netop det behov. Vi kan gøre dit hjem børnesikkert med mange funktionelle produkter såsom vinduessikring og hjørnebeskyttere. Måske har du endnu ikke været udsat for en situation, hvor det har været nødvendigt at tilkøbe den slags, men med småbørn i huset er det aldrig til at forudse, hvad der sker - men det er absolut en god ide at forebygge eventuelle ulykker. Vi har selvfølgelig sørget for at samle kun de allerbedste trappegitre af høj kvalitet, så du roligt kan sætte din lid til, at de udfører deres arbejde korrekt.

 

BabySam passer på dit barn

Her på siden finder du vores udvalg af børnegitre, men det er blot en ud af flere ting vi tilbyder til at passe på dit barn. Vi har nemlig en masse forskellige ting til at optimere sikkerheden i dit hjem. Du kan fx finde hjørnebeskyttere, lågelåse, vindueslåse og mange andre ting. Men mangler du andre ting, så har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af diverse vogne, autostole, tøj og sko, møbler, tekstiler og alt, hvad du ellers kan komme i tanke om at mangle til dit barn.