Gravid mave - BabySam

Velkommen til BabySams inspirationsunivers

-Her finder du de bedste gode råd og tips til livet som forælder.


Som børnefamilie kan man stå over for mange spørgsmål, særligt som nybagte forældre. Vi har samlet alle vores bedste råd og tips, hvor du som forælder kan blive inspireret og måske få svar på nogle af de spørgsmål som du har.


Vores fornemste opgave er at hjælpe dig til et sjovere og nemmere familieliv, det gør vi selvfølgelig ved at tilbyde dig de bedste produkter, men også den bedste rådgivning. Her under vores inspirationsartikler finder du derfor guides, tips og gode råd, hvad end du skal på farten, finde nyt til garderoben eller hjemmet, er interesseret i hvordan I sammen får et sundt og aktivt familieliv og meget andet. Dyk lidt mere ned i de områder som interesserer dig. Og hvis du har brug for rådgivning til nogle af vores produkter, så kan du altid kontakte os eller booke en times gratis rådgivning i din nærmeste BabySam butik.


God læselyst

Garderoben

GARDEROBEN

Her får du helt styr på garderoben og de spørgsmål du måtte have til uld, termotøj, begyndersko, flyverdragten osv. Noget som kan komme bag på mange nybagte forældre, er hvor mange spørgsmål man skal tage stilling til når man skal skabe en god basisgarderobe - hvornår skal man bruge en heldragt, hvilke sandaler/støvler er gode for mit barn og hvad er OEKO-TEX for noget? Læs med her.

PÅ FARTEN

Alt om hvordan du kommer ud i verden med baby.  

FAMILIEN

Her kan du læse mere om livet som børnefamilie.

HJEMMET

Vi har i denne kategori gjort det lidt nemmere for dig at danne overblikket over vores mange guides. Vi har nemlig samlet dem alle ét sted. God fornøjelse!
​​​​​​​

#HeltÆrligt

Vi har taget en #HeltÆrlig snak med seje kvinder og mænd, der alle har hver dages historie om en graviditet og det efterfølgende familieliv, som ikke gik helt som de havde forestillet sig.  

UDVIKLING & SUNDHED

Uanset om det er dit første, andet eller tredje barn, vil der altid dukke en masse spørgsmål op, som du søger svar på. Nogle kender du, andre kommer af erfaring — og mange får du ved at læse dig frem. Her søger vi at oplyse dig så godt som muligt på spørgsmål omkring din og dit barns sundhed og udvikling. Det er også her du kan læse om motorisk legetøj, hygiejne, pottetræning osv.