Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.

På fartenAt være på farten med sit barn kræver sommetider planlægning og måske en smule mod (i hvert fald de første par gange).
Men for at kunne komme på farten kan der også være nogle overvejelser, hvis I står overfor at skulle købe en vogn, bæresele eller autostole. Eller måske jeres første rejse sammen.
Vi har her samlet vores forskellige gode råd og inspiration til netop at være på farten.


Guide til valg
​​​​​​​af barnevogn

Vedligeholdelse af din barnevogn & klapvogn

Guide til klapvogn

GUIDE TIL KLAPVOGN

Er det tid til en klapvogn? Vi guider dig til den rette. Klapvogne findes nemlig i mange udgaver - skal den være terrængående, nem at komme rundt i byen, skal dit barn kunne tage en lur i den? Læs med her og bliv lidt klogere.

Løb med dit barn

TIL LØBETUREN

Så snart dit barn er gammel nok til at komme med på tur, så kan en løbejogger faktisk være en alletiders mulighed for at se omverdenen - sammen med dit barn. Og så får du samtidig lidt motion.

Guide til autostol

GUIDE TIL AUTOSTOL

Puh....autostol. Vægtklasser, regler, ekstraudstyr(?) og, i-so-hvad for noget?  Med vores autostole guide vil vi gerne gøre dig lidt klogere på valg af autostole.

Cykeltur med dit barn

TAG PÅ CYKELTUR

Hvem kunne dog ikke tænke sig at komme rundt med mor og far på cykel - og så måske endda helt i læ for vind og regn. Vi har dykket lidt ned i cykelstole til børn og børnefamiliernes favorit - cykelanhængere.

Guide til bæresele

GUIDE TIL BÆRESELE

Er du lidt nervøs for at isætte din guldklump i en bæresele eller vikle? Vi guider dig til den rette og besvarer forhåbenligt de spørgsmål du måtte have ved valg af bæresele.

på ferie med baby

PÅ FERIE MED BABY (pakkeliste)

Har du mange tanker om jeres kommende rejse, som måske er jeres første med baby? Vi giver dig 8 råd som er gode at huske på.

Guide til børnecyklen

GUIDE TIL BØRNECYKLEN

Der er noget helt specielt ved den første børnecykel, som ofte er afløseren for løbecyklen. Med børnecyklen kommer nu nogle andre balanceevner som skal trænes - så husk sikkerheden.

8 råd om at rejse med baby

8 RÅD OM AT REJSE MED BABY

Har du mange tanker om jeres kommende rejse, som måske er jeres første med baby? Vi giver dig 8 råd som er gode at huske på.

løbecykel

TID TIL LØBECYKEL?

Skal der fart over feltet? Så er en løbecykel måske et hit. Med sikkerheden i orden vil dit barn se det som en leg at komme lidt på tur.

Pak pusletasken

PAK PUSLETASKEN

Skal I ud af døren med baby, men er du i tvivl om hvad du skal have med i pusletasken? Vi lister de vigtigste ting du skal huske at have med.

tilbehør til din barnevogn

TILBEHØR TIL DIN BARNEVOGN

Når barnevognen er på plads, så findes der forskelligt tilbehør som kan være anvendelige på jeres tur, både til dig og til din baby. Vi fortæller lidt her om mulighederne.

Mini guide til bilturen

MINI-GUIDE TIL BILTUREN

Er vi der ikke snaaaart?....Kender du den? At køre langt med dit barn kan være en langsommelig affære, i hvert fald for barnet på anden række. Vi giver et par tips til turen.

Baby og børn på stranden

GODE RÅD - BABY & BØRN PÅ STRANDEN

En strandtur er oftest et sikkert hit blandt børn, hvor der kan tilbringes flere timer med at plaske, samle sten, bygge (og ikke mindst) ødelægge sandslotte. Men husk nu sikkerheden og pas på den skarpe sol. Vi giver dig tips til en god strandtur med familien.

Godt at vide om at tage på tur med baby

Hvornår må baby få grød to gange om dagen?

Mange babyer begynder så småt på grød og mos, når de er mellem 4 og 6 måneder gamle. Når din baby har vænnet sig til at få grød i små portioner, så kan du begynde at øge mængden og eventuelt servere grød to gange om dagen. For eksempel grød til frokost og grøntsagsmos til aftensmad.

Kan man rejse med barnevogn?

Ja, som udgangspunkt kan din barnevogn eller din klapvogn medbringes om bord på flyet, hvis den er pakket ned i en godkendt Airshells taske. Læs mere om reglerne på lufthavnens hjemmeside.