Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Baby og børn

på stranden

Det er så dejligt at komme til stranden med børnene om sommeren, hvor solen bare brager ned. De fleste børn elsker strandture, hvor der er masser af plads til leg i sandet og vandet. Det er dog vigtigt, at du HELE TIDEN holder øje med dem, da der kan ske en masse uventet.

Pas på hinanden på stranden

Sørg for at rammerne er trygge og du hele tiden kan holde øje med dine børn, når I færdes på stranden. Det er også vigtigt at fortælle børnene, at de skal passe på hinanden, hvis noget opstår, også selvom vandet er stille. De mange mennesker og bølgerne kan hurtigt gøre at du mister fokus, så det er med at være på dupperne.


Efterlad aldrig dine børn på stranden, heller ikke bare for at gå på toilettet eller for at hente noget i bilen - tag dem hellere med dig.


De helt små kan være med i vandkanten og soppe lidt, hvor de får mulighed for at få kølet af i varmen. De større børn kan godt komme med ud at bade, men igen er det mest optimale, hvis en voksen er med ude - ellers hold godt øje.

​​​​​​​


Lær dine børn at svømme

Jo før dine børn lærer at svømme, jo bedre. Hvis I allerede starter med babysvømning, lærer dit barn at være i vandet og får en vis fortrolighed med at være i vandet. Det lærer at få vand i øjnene, at springe fra kanten og have hovedet under vandet, hvilket gør at de bedre kan håndtere at bade senere hen, når I f.eks. er en tur på stranden.


Badetøj BabySam
Leg på stranden BabySam
Leg på stranden BabySam

​​​​​​​Solcreme, solhat og parasol

Når de små er med på stranden er det vigtigt at de er beskyttet mod solen. Faktisk er det bedst, hvis de ikke opholder sig direkte i solen. Smør tykt med solcreme overalt på kroppen, brug en solhat og medbring gerne en parasol, så de kan sidde i skyggen.


Badetøj til både baby og børn

Der er så mange flotte og søde badedragter, badeshorts mm. til båe baby og børn. Det er her vigtigt at se efter om, der er UV beskyttelse i badetøjet. På den måde er dine børn bedre beskyttet mod de skadelige stråler fra solen. Til de helt små, kan det også være en god idé at købe dragter med arme og ben, da deres hud er ekstra sart og slet ikke må blive udsat for den skarpe sommersol.  ​​​​​​​

Populære produkter til stranden

Pop-Up Uv Telt
BeKids
Pop-Up Uv Telt
Medlemspris:
199,95 DKK
Ikke-medlem: 299,95 DKK
Online
32 butikker
Medlemstilbud
Strandparasol UV Grå
BeKids
Strandparasol UV Grå
249,95 DKK
Online
26 butikker

Aktiviteter på stranden

Der er så meget sjov, du kan lave med børnene på stranden. Et godt udgangspunkt er at tage bl.a spand, skolv og rive med. Med få værktøjer kan I bruge naturens ressourcer, og bygge og skabe strandslotte- og borge med. Her kan børnene bruge deres fantasi og kreative evner til at udfolde sig.


Kryds og bolle er også en sjov leg, hvor der tegnes i sandet. Brikkerne kan være sneglehuse, muslingeskaller eller småsten.


Generelt er følelsen af sand, hav og de ting, der findes i havet en oplevelse i sig selv, hvor der er masser af plads til underholdende udfordringer, hvor sanserne bliver stimuleret.

Badetøj BabySam
Legetøj til stranden BabySam

Andre artikler

solcreme til børn

SOLCREME TIL BØRN

Når solen bager er det godt at have styr på beskyttelse til de små. Men hvordan er det med solcreme til børn og må baby få solcreme på?

FØDEVARER DU IKKE SKAL SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. Op mod seks procent af alle forældre bliver ramt af en fødselsdepression ifølge tal fra Sundhed.dk.

God start på amning

FÅ EN GOD START PÅ AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.