Garderoben

Noget som kan komme bag på én som forælder, er de mange valg til barnets garderobe. Hvornår er det tid til to-delt undertøj, hvornår er det godt at bruge uld, hvad skal man gå efter når man er på udkig efter et par gode begyndersko? Bliv lidt klogere på dit barns garderobe her.

GUIDE TIL ULD

Oeko-texOeko-tex

DE MANGE MÆRKER

Har du nogle gange tænkt på hvad det der OEKO-TEX og GOTS og de andre mærker egentlig står for? Vi har dykket lidt ned i de forskellige og giver dig forklaringen her.BegynderskoBegyndersko

BEGYNDERSKO - HVORNÅR?

Uh... der er altså noget helt særligt ved de første begyndersko til baby. For det betyder næsten overgangen til ny fase - fra baby til tumling. Nu skal det hele undersøges fra stå ben af. Vi fortæller her lidt om begyndersko/startersko og hvad du skal være opmærksom på.

SandalerSandaler

SANDALER - HVILKE SKAL JEG VÆLGE?

Helt ærligt - er en sandal ikke bare en sandal? Nej, det er det absolut ikke. En sandal og dets design skal passe til din barns alder og kunne holde til lidt af hvert. Bliv lidt klogere på sandaler her.

Oeko-texOeko-tex

HAR DU STYR PÅ VANDSØJLETRYKKET

Når der skal vælges det rette regntøj til dit barn, så er det en god idé at kigge på dets vandsøjletryk. Vi har skrevet lidt om hvad det er for en fisk og hvad der er værd at vide om regntøj.guide til børneskoguide til børnesko

10 TIPS TIL KØB AF BØRNESKO

Vi har samlet vores 10 bedste råd, når det kommer til børnesko, hvad end det er begyndersko, sandaler, støvler eller hjemmesko. Læs også være huskeregler her.

GODE RÅD TIL VALG AF REGNTØJ & TERMOTØJ

Guide

til sko

Tjekliste til vuggestuestartTjekliste til vuggestuestart

HUSKELISTE TIL START I VUGGESTUEN

Er barslen slut og kalder institutionslivet? Hvad end jeres barn starter i vuggestue eller i dagpleje, så er der et par ting som jeres barn kan få brug for, i denne nye spændende tid.