Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Garderoben

Noget som kan komme bag på én som forælder, er de mange valg til barnets garderobe.
Hvornår er det tid til to-delt undertøj, hvornår er det godt at bruge uld, hvad skal man gå efter når man er på udkig efter et par gode begyndersko?
Bliv lidt klogere på dit barns garderobe her.
Klædt på til efterår & vinter

KLÆDT PÅ TIL EFTERÅR & VINTER

Bliv klar til efterår & vinter med overtøj, sko og tilbehør, og bliv samtidig klogere på, hvordan du bedst muligt klæder dit barn på til sæsonen, i vores LIVE med BabySam rådgiver Josefine, som du kan se eller gense her på siden.

GODE RÅD TIL VALG AF REGNTØJ & TERMOTØJ

GUIDE TIL ULD

Guide

til sko

Begyndersko

BEGYNDERSKO - HVORNÅR?

Uh... der er altså noget helt særligt ved de første begyndersko til baby. For det betyder næsten overgangen til ny fase - fra baby til tumling. Vi fortæller her lidt om begyndersko/startersko og hvad du skal være opmærksom på.

Sandaler

SANDALER - HVILKE SKAL JEG VÆLGE?

Helt ærligt - er en sandal ikke bare en sandal? Nej, det er det absolut ikke. En sandal og dets design skal passe til din barns alder og kunne holde til lidt af hvert. Bliv lidt klogere på sandaler her.

Oeko-tex

DE MANGE MÆRKER

Har du nogle gange tænkt på hvad det der OEKO-TEX og GOTS og de andre mærker egentlig står for? Vi har dykket lidt ned i de forskellige og giver dig forklaringen her.

Klæd dit barn på til kulden

KLÆD DIT BARN PÅ TIL KULDEN

Når efteråret og vinteren er over os, så drejer det sig om tøj som dit barn kan holde varmen og frit bevæge sig i. Læs et par gode tips her.

Oeko-tex

HAR DU STYR PÅ VANDSØJLETRYKKET?

Når der skal vælges det rette regntøj til dit barn, så er det en god idé at kigge på dets vandsøjletryk. Vi har skrevet lidt om hvad det er for en fisk og hvad der er værd at vide om regntøj.

Tjekliste til vuggestuestart

HUSKELISTE TIL START I VUGGESTUEN

Er barslen slut og kalder institutionslivet? Hvad end jeres barn starter i vuggestue eller i dagpleje, så er der et par ting som jeres barn kan få brug for, i denne nye spændende tid.