Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

HJEMMET

Jeres hjem, jeres base. Det er her, der skal være plads til leg, sjov og samvær. Og så er det også her I har jeres hverdag. Det kan stille nogle krav til jeres hjem - hvordan udnytter I bedst pladsen, hvilke børnemøbler passer til jeres behov og hvordan skaber I de bedste rammer, i et sikkert miljø?


GUIDE TIL SENG

Børnesikret hjem

BØRNESIKRET HJEM

Når du går hjemmet igennem, så kan der faktisk være mange spændene (og farlige) områder for et nysgerrigt barn. Vi gennemgår de mest almindelige.


8 farer i hjemmet

8 FARER I HJEMMET

I hjemmet lurer mange farer for en småstørrelse. Også måske nogle som du ikke lige havde overvejet. Vi har listet 8 her.
​​​​​​​

børne madras

GUIDE TIL MADRAS

Dit barn sover i mange timer, hver dag, så det er en god idé at sikre dig at madrassen barnet sover på, har den rette trygaflastning for optimal støtte under søvnen.

Guide til børnedyne

GUIDE TIL DYNE

Hvordan vælger du den bedste dyne til dit barn, når der findes mange forskellige modeller på markedet? Hvad skal du kigge efter, har dit barn behov for mere end én dyne – og  hvad er egentlig forskellen på en babydyne og en juniordyne?

inspiration til pusleplads

INSPIRATION TIL PUSLEPLADSEN

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

Inspiration til babyværelset

INSPIRATION TIL BABYVÆRELSET

Har dit baby sit eget værelse? Vi giver dig et par tips til hvordan du kan skabe et værelse hvor der er plads til både søvn, leg og hygge. Med nogle enkle elementer kan du nemlig skabe ro og orden, så det er nemt at bruge værelset på flere måder.

Inspiration til juniorværelset

INSPIRATION TIL JUNIORVÆRELSET

Som dit barn bliver større, jo andre behov er der til børneværelset. Vi giver dig lidt inspiration til et lækkert børneværelse.
​​​​​​​