Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Familien

Når I går fra to til tre, så er der oftest nogle nye overvejelser som der skal tages stilling til. Eller beslutninger som skal tages. Men der er også mange nye spændende dage som fejring af de første fødseldage, højtider osv. Vi fortæller her lidt om livet som familie.

Advokatens råd til børnefamilier

ADVOKATENS RÅD TIL BØRNEFAMILIER

Hvad medfører det egentligt rent juridisk når man bliver til en børnefamilier? Vi har talt med familieadvokat Helene Treschow om forsikringer og forældremyndigheder.


børn sove ude

FØRSTE OVERNATNING UDE

Er det tid til at lære jeres barn at sove ude, uden mor og far? Det kan kræve lidt træning (både for barn og forælder). Vi giver jer nogle gode råd hvordan I stille og roligt kan vænne jeres barn til at sove ude.


BABYTJEKLISTE

- KLAR TIL BABY

Babyshower

INSPIRATION TIL BABYSHOWER

Skal du holde babyshower for din veninde, men er i tvivl om hvordan? Vi hjælper dig lidt på vej her hvor vi taler om lege til babyshowers og gaveidéer til den kommende mor.


Fødsesldepresion

HER ER TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESION SOM DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Sundhedsplejerske Katrine Kuhl giver os et indblik i fødselsdepresion for nybagte forældre og hvilket signaler som du skal være opmærksom på.


råd til fødselsforberedelse

FORÆLDRENES BEDSTE RÅD TIL FØDSELSFORBEREDELSE

Som gravid er der særligt oftest én tanke som går igen - hvordan bliver min fødsel? Ingen fødsler er ens, men det kan være rart at høre fra andre som har været igennem det og som har nogle gode råd til den kommende fødsel. Vi har samlet nogle af dem her.


Sådan holder du fødselsdag for baby

SÅDAN HOLDER DU FØDSELSDAG FOR BABY

Hold det småt, men godt - det er et af vores råd til en god fødsesldag for dit lille barn. Læs dem alle her.


barnets 1 års fødselsdag

1. ÅRS FØDSELSDAGEN

Der er bare noget helt specielt ved barnets første fødselsdag. Der er sket denne store udvikling fra fødsel til nu at være et helt år. Vi giver nogle bud på nogle gode gaveidéer som den 1-årige vil elske!


2. års fødselsdag gaveidéer

2. ÅRS FØDSELSDAGEN

Fra 1 år til 2. Hvor bliver tiden af? Nu forstår dit barn pludselig lidt mere betydningen af en fødselsdag. Vi har samlet et par gaveidéer, både til fordybelse og læring, men også til barnet som har lidt krudt i numsen.


3. års fødselsdag gaveidéer

3. ÅRS FØDSELSDAG

Alle fødselsdage er noget helt specielt - og især også barnets 3-års fødselsdag. En vis stolthed kan du tydeligt ses på dit barn, når det har fødselsdag. Vi har skrevet lidt om den store dag og giver et par bud på gaver som vil aktivere den "lille".