Gaver til 1-års fødselsdagen

Barnets første fødselsdag er noget helt særligt, og vil du gerne give en gave, der vækker glæde, skal du gå efter legetøj med sjove farver, former og lyde.

Den første fødselsdag er en stor dag! De sidste 12 måneder har din baby gennemgået en fantastisk udvikling, og måske er han eller hun allerede begyndt at stavre usikkert afsted på de små ben og kan måske sige hej og vinke farvel.


Før dit barns sprog har udviklet sig rigtigt, handler legen meget om at undersøge ting og genstande med sanserne, og den etårige er typisk meget optaget af forskellige former, farver og strukturer.


Alt skal udforskes og afprøves, der skal virkelig mærkes på tingene, og det er sjovt, hvis man finder ud af, at tingene larmer, hvis de bliver kastet på gulvet. Derfor er al slags legetøj med sjove lyde, former og materialer et hit. Og det må stadig gerne kunne puttes i munden.


Her får du nogle gode bud på gaver, der garanteret vil vække begejstring til babys første fødselsdag.


Badelegetøj

Det er skønt at være i bad og plaske med hænderne i vandet – og er der også legetøj med i badekarret, er det kun endnu bedre.


Gåvogn

Din tumling vil helt sikkert gerne prøve de små ben af, og det går lidt nemmere, når man har en gåvogn at holde fast i.


Rangle

Der er nok at udforske med en rangle mellem hænderne – fx raslelyde, et spejl eller masser af knuder, perler og frynser, der kan røres ved, smages på og trækkes i.


Bamse

En blød bamse er rar at røre og kramme, og så er den rigtig god at putte med.


Bidering

Det er ikke kun fingrene og øjnene, der undersøger – din tumling vil også stadig gerne smage på tingene. Det kan også være rart at tygge på noget, hvis der er mælketænder på vej.


Puttekasse

Hvordan får jeg egentlig den her trekantede ting til at passe ned i hullet? En puttekasse er rigtig god underholdning til den etårige, der nysgerrigt udforsker alting med sine hænder.


Bold

En bold eller ranglekugle, der både har mange farver og kan lave sjove lyde vil garanteret være et hit på gavebordet til babys første fødselsdag.