Udvikling & sundhed

Noget af det mange børnefamilier taler om, er trivsel, udvikling og barnets sundhed  - men også din. Og det er lige fra det første spir i maven. Dyk her lidt ned i de spørgsmål eller overvejelser som du måske går med.

Træn med Lotte Arndal

- 9 måneder før, 9 måneder efter

Lotte Arndal giver dig sine bedste råd og vejledning til en sund graviditet.  
Bliv inspireret af træningsøvelser, der er tilpasset din gravide krop (de ni måneder før fødslen), og efterfølgende de særlige behov, din krop har, når du lige er blevet mor (de ni måneder efter), hvor målet er, at hjælpe dig til at få energi og overskud til at være mor for ét eller flere vidundere.

Babys søvn

DIN BABYS SØVN

Vi har samlet en række gode råd til dit barns vigtigste opgave - nemlig at sove. Læs mere om gode huskeråd når det gælder babys søvn - både ude og inde.


pottetræning

KLAR TIL POTTETRÆNING?

Hvad skal man gøre når tiden er inde til pottetræning? Og hvornår ved man overhovedet at ens barn er klar til det?


GUIDE


TIL LEGETØJ

Solcreme

TIPS TIL SOLCREME & SOLFAKTOR

Sol = husk solcreme, også til dit barn. Når solen er fremme, så er det frem med solstikken eller solcremen. Særligt i forår/sommerperioden hvor dit barn måske opholder sig en del uden for, også når det er i institution. Vi har samlet tips til solfaktor og andet beskyttelse mod solens stråler.

skemad til børn

TID TIL SKEMAD?

Det er et stort øjeblik når tiden er inde til skemad. Men hvornår er baby klar til at vise interesse for det? Og hvad er godt at begynde med? Vi fortæller lidt om hvordan du stille og roligt kan introducere skemad.

tandbørstning af børn

TIPS TIL TANDBØRSTNINGEN

Er du bange for at det bliver en kamp for dig, at børste dit barns tænder? Her giver en børnetandlæge sine bedste råd.

Fødevarer du ikke må servere til dit barn

FØDEVARER DU IKKE MÅ SERVERE FOR BABY

Selvom baby måske er nok så nysgerrig på de forskellige spændede fødevarer, så er der bare nogle som dit barn ikke kan tåle at få. Vi giver dig et overblik her.


Jordemoderens råd til problemer med amning

JORDEMODERENS RÅD


- PROBLEMER MED AMNING

Advertorial fra Philips Avent


Gør det ondt at amme eller føler du dig bare ikke tilpas når du skal amme din baby? Eller er du gravid, men er lidt nervøs for hvordan den kommende ammetid vil gå? Sasha Orheim, jordemoder og amme-ekspert, giver dig sine bedste råd til hvordan du opnår gode ammestunder med din baby.  

Amning

FÅ EN GOD START PÅ AMNING

Det er ikke altid en dans på roser at få amningen til at glide. Det kan kræve lidt tålmodighed for nogle. Vi har samlet sundhedsplejerskens bedste råd til en god ammestart.

plejetip

PLEJETIPS TIL PUSLEBORDET

Pusletid er hyggetid. Og foruden bleskift de næste par år, så er der visse plejetips mht. brug af cremer og sæbe, råd mod røde numser osv. Læs dem alle her.