Udvikling & sundhed

Noget af det mange børnefamilier taler om, er trivsel, udvikling og barnets sundhed  - men også din. Og det er lige fra det første spir i maven. Dyk her lidt ned i de spørgsmål eller overvejelser som du måske går med.

GUIDE


TIL LEGETØJ

Babys søvnBabys søvn

DIN BABYS SØVN

Vi har samlet en række gode råd til dit barns vigtigste opgave - nemlig at sove. Læs mere om gode huskeråd når det gælder babys søvn - både ude og inde.


pottetræningpottetræning

KLAR TIL POTTETRÆNING?

Hvad skal man gøre når tiden er inde til pottetræning? Og hvornår ved man overhovedet at ens barn er klar til det?


Fødevarer du ikke må servere til dit barnFødevarer du ikke må servere til dit barn

FØDEVARER DU IKKE MÅ SERVERE FOR BABY

Selvom baby måske er nok så nysgerrig på de forskellige spændede fødevarer, så er der bare nogle som dit barn ikke kan tåle at få. Vi giver dig et overblik her.


SolcremeSolcreme

TIPS TIL SOLCREME & SOLFAKTOR

Sol = husk solcreme, også til dit barn. Når solen er fremme, så er det frem med solstikken eller solcremen. Særligt i forår/sommerperioden hvor dit barn måske opholder sig en del uden for, også når det er i institution. Vi har samlet tips til solfaktor og andet beskyttelse mod solens stråler.

skemad til børnskemad til børn

TID TIL SKEMAD?

Det er et stort øjeblik når tiden er inde til skemad. Men hvornår er baby klar til at vise interesse for det? Og hvad er godt at begynde med? Vi fortæller lidt om hvordan du stille og roligt kan introducere skemad.