Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Træn med Lotte Arndal

- 9 måneder før, 9 måneder efter

Rådgivningen hos BabySam handler om, hvordan du skræddersyr din træning, så den tilpasses din gravide krop, og så du opnår en god og sund graviditet. Og den handler om, hvordan du sikkert og effektivt genvinder din form efterfølgende.


Træningen er tilpasset din gravide krop (de ni måneder før fødslen), og efterfølgende de særlige behov, din krop har, når du lige er blevet mor (de ni måneder efter). Mit mål er at hjælpe dig til at få energi og overskud til at være mor for ét eller flere vidundere.


Mit udgangspunkt er mine 25 års erfaringer med træning af kvindekroppen – andres og min egen – samt mine 19 års erfaringer som mor, og det hele bygget på et solidt videnskabeligt fundament: Danmarks dygtigste læge inden for området graviditet og motion, professor Bente Klarlund, har hjulpet mig med min bog ‘Sund graviditet’ og sikrer dig validiteten af mine anvisninger.


​​​​​​​Hvad kan du forvente?

Resultatet er mere energifyldt tid med dine børn og jeg håber virkelig, at jeg kan inspirere dig og give dig den fornødne viden, så du føler dig sikker og får lyst til at bevæge dig gennem din graviditet.


Dels fordi bevægelse under graviditeten giver langt øget velvære under graviditeten, færre gener og mindre (normal) vægtøgning, og dels fordi du får det tifoldigt tilbage, når du har født.


Du kan halvere genoptræningstiden af bækkenbund, mave og kroppen generelt, hvis du ”bare” skal genvinde kontakten og stramme op igen, sammenlignet med hvis du skal genopbygge noget, du ikke har haft i meget lang tid.


Snus rundt i det nye univers her hos BabySam og bliv klogere på motion og graviditet og få gode tips til hvordan du styrker og genoptræner din krop efter fødslen.


God træning!

Kort om Lotte Arndal:


Uddannet Cand. Merc og har sideløbende læst træning, fysioterapi og ernæring i USA. Er kendt som kvinden bag Arndal Spa & Fitness i hjertet af København, hvor hun udover at være personlig træner og stå for online træningsforløb for gravide og kvinder der lige har født, også har titlen som forfatter. Desuden har hun 19 års erfaring i at være mor, og har fire børn.

For gravide
Efter fødsel