Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Guide til
​​​​​​​julegaver

Julen står for døren, og hvis du også synes at adventsgaver, kalendergaver og julegaver kan være noget udfordrende, så er du ikke alene!
Derfor har vi været forbi en af vores butikker, for at få gode råd fra BabySam rådgiver Josefine.  Hun guider os til gode gaveideer både til baby,
til de små og til de lidt ældre børn, som vil vække stor begejstring når de ser dem ligge under juletræet eller i julesokken.

Relaterede artikler

inspiration til pusleplads

INSPIRATION TIL PUSLEPLADSEN

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

legetøj til børn

HVORFOR ER LEGETØJ SÅ VIGTIGT FOR BØRN?

De første par måneder af babys liv er legetøj ikke så vigtigt, men derimod nærhed med mor og far. Men lige fra når baby er klar til gradvist at udforske lidt af verden på egen hånd, så er legetøj vigtigt for dit barns udvikling, hele barndommen igennem.

5 fødevarer du ikke skal servere for baby

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.

legetøj til børn

Læs vores guide til legetøj

Små børn bider i, og sutter på legetøjet.  Gennem nøje udvælgelse af de bedste producenter og produkter har vi sikret os, at du trygt kan handle legetøj hos os. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.