Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Julegaveidéer til tumlinger

Vi er gået all in på at lave en guide til julegaver, og her fokuserer vi på hvad der er et hit til tumlinger, fra 12-36 mdr.
Så hvis du mangler inspiration til, hvad du kan give som gave, kan du tage et kig med her

og blive klogere på hvad du skal gå efter, samt hvilke produkter BabySam rådgiver Josefine anbefaler, når du skal på jagt efter årets julegave.

Du kan naturligvis både shoppe produkterne i butik og på webshoppen.

Relaterede artikler

Rolleleg

Derfor leger børn rollelege

Rolleleg begynder i en tidlig alder, og tager ofte udgangspunkt i omgivelserne, eller noget børnene har oplevet. Læs med her, og bliv klogere på, hvad rollelegen betyder for børns udvikling.

Tid til løbecykel

Kom godt i gang med løbecyklen

En løbecykel er lige sagen for det lille barn, der har fået godt styr på både at gå og løbe og nu er parat til at tage næste skridt. En løbecykel styrker nemlig både balance, motorik og selvtillid – og så er det jo drønsjovt at ræse afsted.

Inspiration til juniorværelset

I takt med at dit barn bliver større, kommer der også andre behov til børneværelset. Vi giver dig lidt inspiration til et lækkert børneværelse.

2. års fødselsdag gaveidéer

2. ÅRS FØDSELSDAGEN

Fra 1 år til 2. Hvor bliver tiden af? Nu forstår dit barn pludselig lidt mere betydningen af en fødselsdag. Vi har samlet et par gaveidéer, både til fordybelse og læring, men også til barnet som har lidt krudt i numsen.