Julegaveidéer 12-24 mdr.

Legetøj der udvikler finmotorikken

"Her er det vigtigt at finde legetøj der kan udfodre barnet motorisk. Både noget der udfordrer finmotorikken, grovmotorikken, og sanserne." - BabySam rådgiver Josefine


Legetøj der styrker finmotorikken kommer i mange forskellige udgaver, der findes bl.a. en aktivitets kube fra Oxybul.


Her skal barnet finde ud af, hvordan man får de forskellige klodser og brikker fra én ende til en anden. De fås i mange forskellige modeller, og med forskellige aktiviteter.

Aktivitets kube
Oxybul
Aktivitets kube
279.95 DKK
Online
22 butikker
2-i-1 Leg, Hammer Og Bilbane
Oxybul
2-i-1 Leg, Hammer Og Bilbane
219.95 DKK
Online
27 butikker

Sjov leg der styrker grovmotorikken

Er du på udkig efter legetøj der styrker det grovmotoriske, findes der sjove og farverige former for hammerbræt.


I første omgang handler om at få banket de forskellige kodser på plads, og vælger man et med farver, og flere andre motiver, kan samme hammerbræt senere hen bruges til, at udfodrer og udvikle den lille på flere andre måder.


Puttekasser med forskelligt formede klodser der skal passe ned i de rigtige huller, og aktivitetsterninger med forskellige former og farver, styrker både sanserne og motorikken.

Stableklodser og tårne er med til at udvikle barnets motoriske evner.


Stableklodser laves både med tal, figurer og farver og det kan være en god og sjov måde at få trænet de forskellige færdigheder på, i takt med at barnet bliver ældre.


"Vælg gerne nogle der indeholder flere funktionaliteter. Forksellige farver træner farvebevidsteheden." - BabySam rådgiver Josefine


Topanifarm  
Djeco
Topanifarm  
189.95 DKK
Online
27 butikker

Gør badeturen lidt sjovere


I denne alder begynder de også at kunne bade i længere tid, og det kan derfor være en super god idé med badelegetøj, der kan gøre badeturen lidt sjovere.

​​​​​​​

Der findes meget forskelligt badelegetøj, lige fra fisk og sejlbåde, til badebøger og fiskenet i en masse flotte farver.

Floating Sea Friends
Playgro
Floating Sea Friends
99.95 DKK
Online
27 butikker

Det er forskelligt hvor hurtigt børn udvikler de motoriske færdigheder og afhængigt af dette, kan det være en mulighed, at starte med løbecyklen, så der kan komme fart under fødderne.


Der findes forskellige modeller, men en god idé er at starte ud med enten tre eller fire hjul, som giver lidt ekstra stabilitet i starten.


Men glem ikke sikkerheden! Husk cykelhjelmen så I er helt klar til at komme ud og køre.

PUKYLINO Løbecykel, Grå
PUKY
PUKYLINO Løbecykel, Grå
Før 379.00
189.50 DKK
Online
4 butikker
Spar 50%