Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Julegaveidéer 24-36 mdr.

Spil og kreativ leg

Puslespil, vendespil, fiskespil - mulighederne er mange!


I denne alder kan mange børn begynde at lægge puslespil og spille spil. Det giver dem mulighed for at bruge og udvikle deres finmotorik, når de kan sidde og koncentrere sig, samt øve teknikker og præcision.


Slip kreativiteten og fantasien løs

Med farver, maling, modellervoks og meget mere.


Når børnene får lov til at forme og skabe forskellige figurer med modellervoks, styrker det finmotorikken og deres fingerfærdigheder. De kan sætte fantasien fri, blande forskellige farver og skabe deres eget personlige og kreative udtryk.


Lav personlige og flotte tegninger med farver og fingermaling, og var der nogen der sagde hånd- og fodaftryk?   

Lærespil - Hvem spiser hvad?
Djeco
Lærespil - Hvem spiser hvad?
79,95 DKK
Online
30 butikker
Fiskespil
Varen udgår
Kun i webshop
Djeco
Fiskespil
118,97 DKK
Før: 169,95 DKK
Online
Spar 30%

Er du klar til at være gæst på dit barns nyåbnet café?

Rolleleg begynder i en tidlig alder, og her har barnet mulighed for at lære noget om verden: hvordan man reagerer i forskellige situationer, og løser et uventet eller udfordrende problem.


Rollelegen afspejler typisk noget børnene har oplevet. Det kan bl.a. påvirkes af omgivelserne eller af spil og tegnefilm - og selvom børnene er bevidste om, at det er en leg, så lærer de alligevel noget om omverdenen undervejs.


Rolleleg styrker evnen til at indleve sig, det understøtter empatien og udvikler barnets evne til at kommunikere med andre og udtrykke sig klart. Børnene får også styrket det sociale ved at lege flere sammen. På den måde lærer barnet at tage hensyn til andre, og gå på kompromis. Disse er alle vigtige kompetencer, som barnet får god brug for senere i livet.


Find inspiration til kostumer og rolleleg her.

Tumlemøbler der inviterer til leg og bevægelse


Med bObles krokodille kan børnene både øv sig i at gå på trapper, vende krokodillen på hovedet og lave en lille bakke, eller vippe fra side til side. Kun fantasien sætter grænser for, hvad bObles tumlemøbler kan bruges til.


Vidste du, at en sansegynge både stimulerer og udfordre barnets balance og bevægelser?

​​​​​​​

Udover at det kan være sjovt at gynge, og at mange børn elsker sansegyngen, så er det også med til at udvikle barnets motoriske evner.


Gyngen kan både bruges ude og inde, og er det tid til afslapning eller historielæsning, kan gyngen virke beroligende at ligge på.

Sæt gang i festen med Lær & Dans Dino

Oplev dinosaurens forskellige dansetrin, stemmer og følelser - den lille vil elske at danse og synge med dinoen.


"Barnet kan selv bestemme om dinoen skal danse ballet, hiphop eller noget helt trejde, samt opleve og lære om forskellige følelser - skal dino være glad, søvnig eller sur? Det er en super god gave" - BabySam rådgiver Josefine


Med hele 27 forskellige kombinationsmuligheder bliver det aldrig kedeligt at lege med dinoen.


Byg din egen Dino  

Med byggeklodserne fra BIOBUDDI kan den lille bygge alt lige fra Dino, til bondegård og helikopter. Barnet kan bygge og sammensætte sin egen lille dyrepark, og lade fantasien få frit løb.


Der kan også øves forskellige bogstaver, tal eller frugter, med BIOBUDDIES "Leg & Lær" serie i byggeklodser.